Sajtove koje preporucujete kolegama da posete ako vec nisu. Bicu kratak, vi produzite: 1. www.designersnetwork.org - izuzetan domaci sajt posvecen kako pocetnicima tako i naprednijim korisnicima 2. www.webmajstori.net - sajt is susedstva, sa dosta korisnog sadrzaja 3. www.javascript-2.com - 8.000 js scripti 4. www.a1javascripts.com - ogromna kolekcija kvalitetnih js scripti 5. www.w3schools.com - najbolja online skola na netu, 100% free 6. www.hotscripts.com - kolekcija php/perl/asp scripti koje vam mogu trebati 7. www.bravenet.com - besplatni counter, guestbook, etc i sl sadrzaji za sajt.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2006, 22:25:26 od SerbianFighter »
IP sačuvana
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto. One hoce isto sto i mi. Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o odredjenom piscu, knizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.