Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fontovi symbian  (Pročitano 39229 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
@Mikele, FExplorer je freeware, tj., besplatan program, i može ga naći ovde: [FExplorer 1.15]
@nutela, pročitaj bar ovu temu od početka lepo i shvatićeš gde da pošalješ fontove i kako da ih postaviš na telefonu pored obavezne teme koju ti je dao @Mikele!!!
« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 15:36:25 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zaboravih u pitanje koje sam zatrazio nisi mi nista ni odgovorio sem UPOZORENjA ceka se nisam pridrzavao.
mogao si biti ljubazan kao sto NISTE, pa da mi obiasnis kako da ubacim neki font u n70,
jer lepo kazem da procitah celu temu!!! da nadjem odgovor na zeljeno pitanje i da nebi ponavljao ista pitanja i punio temu bezveze a vidim da mlogi to rade!!! cefne im se neka zelja i odma ee kako ovo kako ono a vi samo upozoravate.
nikad nisam nesto trazio da nisam pricitao barem 2-3 stranice
u kako me nerviras samo mi seces pitanje 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
http://forum.burek.com/index.php/topic,14929.20.html
@nutela ako i sad ne budes vidio kako da postavis font pravac kod otorinolaringologa....ne ovog sa foruma nego u zdravstvenoj ustanovi.....
Oko sredine strane citaj... i skini i font remover da ne bi za 1h pitao kako da skinem font Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Citat
u kako me nerviras samo mi seces pitanje
- Tražio si program FExplorer - dobio si direktan link za download istog! To te nervira što ti pomažemo?!?
- Rekao sam ti da pročitaš ovu temu jer lepo stoji objašnjeno kako, @Mikele ti je dao kompletan [Tips & Tricks] u kome je takodje objašnjeno kako menjati fontove -> ti opet kažeš da te nerviramo?!? Smile

Evo ga prevod:

1. Iskoristi program FontRemover kako bi odstranio sve fontove iz telefona(ne restartovati telefon ako zatraži).
2. Pokreni FExplorer i u C:\system napravi folder "fonts" ako ga nema(sledi slika dole).

3. Pošalji .gdr file u telefon(prethodno otpakuj .zip na kompu) recimo koristeći Bluetooth.
4. Pokreni FExplorer i pod stavkom "inbox" odaberi svoj .gdr font i pritisni 1 za kopiranje....
5. Otvori C:\system\fonts folder i tu samo pritisni 7 i font će se iskopirati u folder.
6. Izadji iz FExplorer-a i restartuj telefon.

P.S. ako nešto nije jasno, pitaj precizno šta ne razumeš i odgovorićemo ti, da lepo rešimo i ovu enigmu sa instalacijom fontova!
« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 16:08:50 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
alo ima dosta ovda koji neznaju a i on mi daje stranicu na engleski.
i stalno upozorenja vredjenje itd
moderatori shvatite da kad ti udje voda u usi da se nista nezna i velika je nervoza.
eto procitah da je decko pokidao tastaturu pa se naucio pa je i sami on poslao doprinos bureku
vi bre jos malo ce da bijete
samo upozorenje.
prepravite sajt i napravite da svako ko se registruje da mora  obavezno ali obavezni (neizbezno) procita pravilnik,
tako da i vi necete da se nervirate sa neznancima (ja) j...ga sta da radim kad me nervira da ponavljam pitanja a nikad ih ne dobijem precizno kao sto si mi dao sada zadnji odgovor.
vidi kako je lepo  CIGLATEL obijasnio ni 20sek mi nije trebalo da promenim font  HVALA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.60
Pogrešna procjena @nutela. Nisam ja takav. Moja je namjera bila najbolja. Usmjerio sam te bas na stranicu u tips i tricks gdje je to uputstvo. Ne piše ti na čelu da ne znaš engleski. A ovaj drugi dio posta je bila bezazlena šala a ne prijetnja i vrijedjanje. Ako si ti to shvatio kao uvrijedu onda .ebaji ga.
Au ljudi ne može se čovjek ni našaliti. Kakvo je ovo vrijeme došlo.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 21:09:16 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma elborashon nisam se ni tebi obrecao.
da se malo izvinem ostalima
znate kako je to kad ste i vi ucili pa se nervirate pa vam sve smeta.
j...ga heee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
A meni nestalo struje sinoc pa sam sprzio pola kredita sa kartice da ti odgovorim na pitanje...pa jos milion poslova....e da vidis kakvo je to nerviranje Smile
Bez nervoze mafioso
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N71 I 6070
Vidim da se stalno spominje FE Explorer,program koji jos uvek nema podrsku za S6 3rd! Ovde sam video dosta velikih i lepih fontova,a za E70 su mi neophodni! Da li moze sa bilo kojim explorerom da se zavrsi posao? Konkretno, imam Y-Browser 3rd edition .Moze li mi neko sa sigurnoscu odgovoriti,i koji bi mi font preporucili,kako rece jedan clan"za nas malo starije"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
deca61...nisu isti fajlovi za promenu fonta za S60 2nd edition i S60 3th edition...evo linka gde imaš ove fontove koji tebi trebaju... http://forum.burek.com/index.php/topic,152730.0.html
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.