IN < - najgori aspekt u natalnoj karti? - >LO
<< < (9/9) :: Odgovori!
Autor: medena40 :
sta je sa mars konjukcija pluton....koliko je meni poznato konukcija nekad ima i negativna znacenja,slična kvadraturi....ajd odgovori pa cu posjetiti sve reklamice-he he he
Citat: Tralalalala 21. Sep 2005, 12:30:54

Ma ima i drugih iskusnih, nego nece da se ukljuce.

Aspekt sam po sebi ukazuje na spregu energija, ali u kom polju ce se one manifestovati zavisi od polja.

Npr. Mars kvadrat Pluton moze da znaci dar za istrazivastvo odnosno mogucnost da se postane visestruki ubica, u zavisnosti od toga u kojim su poljima planete i kakve druge aspekte imaju.
Autor: surabaja :
 vidi najgori je kvadrat izmedju marsa i saturna  zatim mars i pluton zatim mars kvadrat uran  ali vrlo je bitno u kom znaku se nalaze se nalaze. lično sve te kvadrate imam i osetila sam njihovu razornu energiju   :evil:
Autor: Tralalalala :
Mars kvadrat Saturn jeste naporan (iscrpljuje), ali nije eksplozivan, pa zato nece postavljati osobu u situacije direktne opasnosti po zivot (svoj od drugih ljudi ili tudj od strane sebe samog), kao sto to mogu da cine Mars kvadrat Pluton i Mars kvadrat Uran. Naravno, ne treba uzimati preveliki orbis, najvise 3 stepena, jer se i sam Mars krece relativno sporo, a vec o kretanju Urana i Plutona i da ne govorim.

A, kao sto rekoh ranije, cak i kvadrati ovih planeta mogu da imaju manifestaciju koja je individualno i/ili drustveno korisna.

Uzgred, jos jednom -- po ko zna koji put -- skrecem paznju da je pisanje naziva planeta i sazvezdja malim pocetnim slovom protiv pravopisa srpskog jezika (uostalom i stranih!), kao i ocigledno nipodastavanje pravila ozbiljne astrologije.

Autor: andjela pizelli :
Citat: surabaja 11. Dec 2005, 21:54:28

vidi najgori je kvadrat izmedju marsa i saturna zatim mars i pluton zatim mars kvadrat uran ali vrlo je bitno u kom znaku se nalaze se nalaze. liÄŤno sve te kvadrate imam i osetila sam njihovu razornu energiju :evil:


Ima nesto i pozitivno u kvadratima,ti ako usmjeris na pravi nacin,pozitivno energiju,mozes pomjerati brda :flower:
Autor: grguravi :
Mars mi je u I kući u Strelcu, a Pluton u IX u Devici. U kvadratu su.
Impulsivna sam. Eksplozivna sam bila, ali sam to prevazišla. Na početku teme sam pročitala da to može značiti dar za istraživanja. To je tačno kod mene. Profesorka na fakultetu mi je rekla da je šteta da ne ostanem na postdiplomskim studijama i da se ne bavim istraživanjem jezika.
Negde sam pročitala da ovaj aspekt može značiti smrt u ratu ili nasilna smrt. To mi baš nije blisko.
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
<< Prethodna strana