Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 06:02:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj prostor za maketarenje  (Pročitano 6473 puta)
07. Dec 2008, 19:31:05
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Evo i par slicica moje "radionice". Napominjem sto je pociscen i rasklonjen nakon zavrsetka mustanga. Obicno stanje bude kao nakon pada omanje avionske bombe Smiley

Na stolu su neki od projekata koji ce ubrzo biti finisirani...

Jedna od par lampi koje kacim na sto kada radim (fala Samuraj Smiley )

Ovo saseca stvari u korenu Smile

Srce radionice Smiley tika, taka... cuje ga mislim 15. komsija u ulici Smiley i malo vlage po zidu, grrr Smile
U levom uglu cete videti zastitni znak moje radionice... Musculo Smiley

Brush na "postolju" kada je van upotrebe...
Uskoro ce ovaj sto biti ishlajfovan i izgitovan pa lakiran, a ja se selim u "mali bife" koji je takodje u sobi, pa kada se ne radi onda samo zatvorim radnju Smiley. Takodje ce me ograniciti da radim manje projekata u isto vreme. Kada ne radim, kompresor ce stajati u pravoj radionici , da ne pravi guzvu u sobi
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 19:32:50 od drraptor »
IP sačuvana
social share
...and sometimes, just sometimes crow can bring that soul back to put the wrong things wright...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Blago tebi, ti bar imas stalno mesto. Ja sam nomad i trenutno uzurpiram trpezarijski stolic. Srecom sada nas je samo dvoje, pa sve moze, a tu je i nepresusni izvor dlaka na drugoj slici. Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

UzurpacijaTrpezarije sm.jpg
(160.65 KB, 1024x768)
ZoraSpava sm.jpg
(127.05 KB, 700x525)
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 21:12:39 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18

Dobro si preuredio trpezariju Papalu :mrgreen:Sta kaze zena,mora da bas i nihe odusevljena. Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta da kaze bre, kad je uzela cerkinu sobu za svoj rad - e moj bajo, zene su ti opasne. Oooopasne! Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Sta da kaze bre, kad je uzela cerkinu sobu za svoj rad - e moj bajo, zene su ti opasne. Oooopasne! Smile
 Smile Smile

Mudro zboris. Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson C702i
Evo i mog kutka za maketarenje....
Na prvoj fotki je prikazan sto i sve oko njega znaci tu mi je glavni deo stvari tj one koje najvise koristim...
Na samom stolu drzim deo pribora tj alata koji koristim i uvek deluje kao da je nered ali se ja odlicno snalazim  Smile
Home-made kompresor se nalazi ispod stola i on generalno zauzima najvise prostora...Imao sam drugi kompresor koji sam kupio a kasnije ga preradio u ovo sto sada vidite,jeste da nije lep i sitan ali zavrsava posao...
Na Drugoj fotki se vidi fioka sa bojama,nazalost fioka mi je mala pa neke boje stoje u malim kutijicama u samoj fioci a za neke ni tu nema mesta pa su napolju u kutijicama...
Na Trecoj fotki je fioka sa sitnim priborom koji uvek zatreba tu su svakakve sitnice koje mogu zatrebati smestene...
I na poslednjoj fotografiji je prostor levo od stola sa svakakvim sitnicama koje zatrebaju i potrebno je da budu pri ruci...

Eto to je moj kutak  Smile

001.jpg
(67.88 KB, 1024x768)
002.jpg
(84.63 KB, 1024x768)
003.jpg
(78.38 KB, 1024x768)
004.jpg
(52.06 KB, 768x1024)
« Poslednja izmena: 08. Dec 2008, 19:59:09 od samuraj77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Samurajevo coshe za izgubljene dushe Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
...and sometimes, just sometimes crow can bring that soul back to put the wrong things wright...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pogledajte moje slike i shvaticete poruku pesme od Gunjs end Rozis "Velkom tu d dzangl"...

DSCF8733.jpg
(135.35 KB, 1200x900)
DSCF8734.jpg
(136.61 KB, 1200x900)
DSCF8735.jpg
(75.26 KB, 1200x900)
DSCF8736.jpg
(147.1 KB, 1200x900)
DSCF8737.jpg
(128.36 KB, 1200x900)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung S7
Ha ha , koji ste vi ludaci....mene bi zena ubila  Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson C702i
Auuuu drugar...
Daj fotni tog G-50 bas bih voleo da ga vidim  Smile
P.S. Ja sam na tom takmicenju 95 u Nisu takodje bio kao Junior ali su me prebacili u Seniorsku konkurenciju zbog nedostatka maketa u kategoriji Juniora doduse tad sam radio razmeru 1/72 ne secam se najbolje 2-3 mesto u kategoriji konverzija sam osvoio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 06:02:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: g-50 prostor fiat bis

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.411 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.