Imam jedan predlog,pa ako se usvoji dobro...ako ne opet ok.Posto devojke koju citaju vremensku prognozu ne spadaju u voditeljke,bilo bi dobro otvoriti novu temu samo za njih.Ovde samo zatrpavamo,a mislim da autor topica nije mislio bas na slike gde se vide face ili samo gornji deo tela zakopcan do grla. Inace temu bih otvorio ja,ali nemam tih slika da prilozim,pa bi bilo malo glupo da to uradim.
podržavam predlog, baš zatrpavamo ovde sa takvim slikama . . . nesso otvori temu postavicu ja neke slike samo ce mi trebati malo vremena da ih pronadjem . . .
Stvarno ne vidim razlog za postovanje slika lica nekih voditeljki koje to nisu,vec su weather girl.Pogledaj malo druge forume,one imaju posebnu temu,pa ko voli nek izvoli. Evo jedna slika "ove" Marije Miljevic,gde se vide bar i noge...
P.S.
Ne kritikujem,samo dobronamerno pricam.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Samo da obavestim siri auditorijum da sam nabasao na neke zanimljive fotke voditeljki koje do sada nisam nigde video (ako se ne varam - a mislim da je tako :mrgreen:)). Rezolucija nije bas nesto narocita ali stize post cim ih sredim (Aleksandra Kajganic x 1, Bojana Roljic x 2, Natasa Miljkovic x 1, Petra Cvijic x 3, Rada Radenovic x 5 & Zvezdana Jovanovic x 3) !
P.S. Kad vec ne daju desni click "save picture as" onda opcija print screen cini cuda :P