Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 04:37:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Na ovom forumu, mozete postavljati teme sa informacijama o glumcima i glumicama, komentarisati ih, hvaliti... 
Ukoliko zelite da postavite novu temu, obavezno proverite da li je ta tema vec postavljena. 

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gwyneth Paltrow - Gvinet Paltrou  (Pročitano 20753 puta)
15. Jul 2005, 14:23:54
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Gvinet Paltrou

28 Septembar 1972, Los Angeles, California, USA

Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) nije jedna od onih zvezda koje su došle u Holivud iz zabitih sredina. Svet Holivuda bio joj je poznat od detinjstva, s obzirom na to da joj je majka bila relativno popularna glumica u svoje vreme - Blajd Daner (Blythe Danner), a otac producent razlicitih filmova - Brus Paltrou (Bruce Paltrow).

Gvinet Paltrou rodena je 28. septembra 1972. godine u Los Andelesu. Svoju prvu ulogu imala je sa samo pet godina, i to u pozorištu u kom je glumila njena majka. Sa 11 godina seli se sa roditeljima u Njujork.

U tinejdžerskim godinama, pod jakim uticajem majke, ona je razvijala svoj glumacki talenat i postajala zapažena u nekim "nižim" krugovima Holivuda. Veze i uticaj njene majke u Holivudu omogucili su joj da dobije prve sporedne uloge u nekim filmovima i serijama, medu kojima se izdvaja "Cruel Doubt" 1992. godine. Te godine Gvinet je odlucila da napusti studije umetnosti i potpuno se posveti glumi.

Od 1993. do 1995. godine, dobila je uloge u filmovima "Malice", "Flesh and Bone" i "Jefferson in Paris", u kojima su joj kolege bili Nikol Kidman, Alek Boldvin i drugi tada manje poznati glumci. Kontroverzni film "Sedam", snimljen 1995. godine, sa Morganom Frimenom i Bredom Pitom, uvrstio ju je u najviše krugove Holivuda.

Filmovi koji su usledili - "Ema", "Prevelika ocekivanja" i "Savršeno ubistvo" sa Majkl Daglasom - potvrdili su njen talenat i status superzvezde. Konacno, vrhunac je bio film "Zaljubljeni Šekspir", koji joj je doneo Oskara za najbolju žensku ulogu. Popularnost su joj donele i ljubavne veze sa Bredom Pitom i Benom Aflekom, velikim zvezdama Holivuda.

Poslednjih godina, Gvinet se istakla ulogama u filmovima "Talentovani gospodin Ripli" i "Dueti", koji je režirao njen otac. Trenutno je u ljubavnoj vezi sa Lukom Vilsonom.

Slike:

Linkovi:

Oficijalni sajt - http://www.absolutecelebrities.com/gwyneth/

« Poslednja izmena: 27. Jul 2005, 18:30:27 od Iceman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
velika iscekivanja.. ili prevelika ocekivanja, kako videh ovde, vrlo lep film.

(knjiga je bolja, ali Smile )
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) rođena je 28. septembra 1973. godine u Los Anđelesu. Otac joj je poznati producent i reditelj Brus Paltrou (Bruce Paltrow), a majka glumica Blajd Daner (Blythe Danner). Godine 1991. odlučuje da napusti Državni univerzitet Kalifornije, gde je studirala istoriju umetnosti, i posvećuje se glumačkoj karijeri.

Iste godine debituje u filmu "Shout", a igra i kod Stivena Spilberga u filmu "Hook". Posle nekoliko uloga koje je ostvarila igrajući zajedno sa svojom majkom, 1993. igra u filmu "Flesh and Bone" pored Denisa Kvejda i Meg Rajan. Iste godine radi na filmu "Malice", gde su joj partneri bili Kim Bejsinger i Alek Boldvin.

"Džeferson u Parizu" ("Jefferson in Paris") je ostvarenje iz 1995. godine u kome je Gvinet Paltrou igrala pored Nika Noltija. Te godine snima i "Sedam" ("Se7en") Dejvida Finčera zajedno s Bredom Pitom, Morganom Frimenom i Kevinom Spejsijem, a 1996. radi na ostvarenju "Ema" ("Emma").

Film "Velika očekivanja" ("Great Expectations") pored Itana Houka i Roberta de Nira snima 1998. Te godine radi i na filmu "Vrata sudbine" ("Sliding Doors"), ali i na filmu "Savršeni zločin ("A Perfect Murder"), rimejku Hičkokovog "Pozovi M radi ubistva" ("Dial M for Murder"), gde su joj partneri bili Majkl Daglas i Vigo Mortensen.

Uloga u filmu "Zaljubljeni Šekspir" ("Shakespeare in Love") 1998. godine donosi joj Oskara za glavnu žensku ulogu, ali i nagradu Zlatni globus u istoj kategoriji. Film koji je režirao Džon Meden osvojio je sedam Oskara, među njima i Oskara za najbolji film, a partner joj je bio Džozef Fajns. Usledio je "Talentovani gospodin Ripli ("The Talented Mr. Ripley"), film Entonija Mingele iz 1999. godine, u kom je igrala zajedno s Metom Dejmonom, Džadom Louom i Kejt Blanšet. Naredne uloge ostvarila je u filmovima "Dueti" ("Duets") i "Skok" ("Bounce"), a između 2002. i 2003. godine snimila je filmove: "Zanesenost" ("Possession"), "Stjuardese u akciji ("View from the Top") i "Silvija" ("Sylvia"), gde je tumačila lik spisateljice Silvije Plat.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Privatni život Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) uvek je pažljivo čuvan od javnosti. Ljubavna veza s Bredom Pitom (Brad Pitt) na početku njene karijere bila je nešto po čemu je Paltrouova bila poznatija nego po filmskom opusu. Njih dvoje su se i verili 1996. godine, da bi već naredne godine raskinuli i veridbu i vezu. Kasnije se kraće vreme zabavljala s Benom Aflekom (Ben Affleck). Krajem 2003. udala se za pevača benda "Coldplay" Krisa Martina (Chris Martin), a pet meseci nakon venčanja dobili su devojčicu koju su nazvali Jabuka (Apple).

Porodični život nimalo nije usporio njenu karijeru, pošto je već prošle godine zajedno s Džadom Louom i Andželinom Džoli snimila SF akciju "Nebeski kapetan i svet sutrašnjice" ("Sky Captain and the World of Tomorrow"). Ove godine je ponovo sarađivala s Džonom Medenom, i to u drami "Dokaz" ("Proof"), gde joj je partner oskarovac ser Entoni Hopkins (Anthony Hopkins). Gvinet je nedavno dobila i drugo dete s Martinom, a nazvali su ga Mojsije (Moses).

Ostali filmovi: Love and Other Disasters (2006), Austin Powers in Goldmember (2002), Shallow Hal (2001), The Royal Tenenbaums (2001), The Anniversary Party (2001), The Pallbearer (1996), Sydney (1996), Mrs. Parker and the Vicious Circle (1994), Moonlight and Valentino (1995). Ove godine će premijerno biti prikazani filmovi: "Running with Scissors", "Infamous" i "The Good Night", "Dirty Tricks".

U pripremi je i biografski film o Marlen Ditrih (Marlene Dietrich), u kome bi Paltrouova tumačila glavnu ulogu, a pojavila bi se i u ulozi producenta. Predložak za scenario biće biografski roman ćerke Marlen Ditrih, Marije Rive, koji nosi njeno ime. Porodica velike dive u potpunosti se slaže s izborom Gvinet Paltrou za ulogu "plavog anđela".

Ditrihova je preminula 1992. u devedesetoj godini. Bila je jedna od najplaćenijih glumica u Holivudu pre Drugog svetskog rata zahvaljujući filmovima kao što su: "Plavi anđeo" ("The Blue Angel") Jozefa fon Sternberga (Josef von Sternberg) iz 1930. godine, "Blonde Venus", "The Scarlet Empress" i "Destry Rides Again".
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Gwyneth Katherine Paltrow ( Los Angeles, SAD, 28. rujna 1972. - ) je američka glumica i pjevačica.

Mlade godine

Gwyneth Paltrow se rodila u Los Angelesu kao dijete Brucea Paltrowa, filmskog redatelja, i Blythe Danner, američke glumice. Njen otac je bio židovske vjeroispovijesti, a majka krščanske. Gwyneth je pohađala privatnu školu Spence za djevojke u New Yorku, te nakratko studirala povijest umjetnosti na fakultetu u Kaliforniji, prije nego što je napustila školovanje te se odlučila posvetiti glumi. Njen mlađi brat se zove Jake. Sa 15 godina je bila zamjenska učenica u Španjolskoj te je tako naučila govoriti španjolski.

Karijera

Debitirala je nastupom u nezapaženom filmu „Shout“ 1991. No te ju je godine Steven Spielberg, prijatelj njene obitelji, angažirao malom ulogom u filmu „Kuka“. Kasnije je nastupila u hvaljenom trileru „Sedam“ iz 1995. u kojem je započela vezu sa Bradom Pittom. Veza je trajala par godina, ali ju je ona prekinula. Kasnije je izjavila da je pogriješila što je to učinila. 1996. je ponovno bila hvaljena u filmu „Emma“.

1997. je za povijesnu komediju „Zaljubljeni Shakespeare“ osvojila Zlatni globus kao najbolja glumica u komediji ili mjuziklu, a zatim i Oscara kao najbolja glumica – pri dodjeli te nagrade se rasplakala te je stoga bila izrugana u medijima. Od tada je snimala rjeđe, ali su se nastavili nizati značajni filmovi, kao što je hvaljena tragikomedija „Obitelj čudaka“ iz 2001. U intervjuu za „The Guardian“ iz 2006. je izjavila da je podijelila karijeru na filmove koje je snimila iz ljubavi – kao što su „Obitelj čudaka“, „Sylvia“ i „Dokaz“ – te na one koje je snimila samo zbog novca – kao što su „Stjuardese lete u nebo“ i „Ljubav je slijepa“.

Nakon veza sa raznim glumcima, kao što su Ben Affleck i Robert Sean Leonard, se 2003. udala za pjevača Chrisa Martina iz rock grupe Coldplay. S njim je dobila kćerku, koju je nazvala Apple, te sina Mosesa. Objavila je da je 2005. bolovala od depresije jer joj je preminuo otac.

Izabrana filmografija
1991. - Kuka
1995. - Sedam
1996. - Emma
1998. - Savršeno ubojstvo
1998. - Zaljubljeni Shakespeare; osvojen Zlatni globus i Oscar, nominacija za BAFTA-u
1999. - Talentirani gospodin Ripley
2001. - Ljubav je slijepa
2001. - Obitelj čudaka
2002. - Austin Powers in Goldmember
2003. - Sylvia
2004. - Sky Captain i svijet sutrašnjice
2005. - Dokaz; nominacija za Zlatni globus

Izvor: Wikipedia
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ako neko ima sledece njene filmove neka mi se javi :
Shout (imam ga ali sinhronizovan na italijanski)
Cruel Doubt
Deadly Relations (imam ali na francuskom)
Higher Learning
SVE ostale imam Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ako neko ima sledece njene filmove neka mi se javi :
Shout (imam ga ali sinhronizovan na italijanski)
Cruel Doubt
Deadly Relations (imam ali na francuskom)
Higher Learning
SVE ostale imam Smiley

http://forum.burek.com/index.php/topic,96024.0.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Smart
Gvinet Paltrou razmišlja o mužičkoj karijeri

Holivudska glumica Gvinet Paltrou razmata mogućnost snimanja albuma, ali priznaje da joj je pomisao na to zastrašujuća, preneli su danas elektronski mediji.

Oskarovka koja je svoje pevačke mogućnosti pokazala u filmu "Country Strong" i seriji "Gli" kaže je da želi da sve uradi na pravi kako treba.

"Još nisam ništa potpisala, ali razmišljam o tome. Želim prvo da smislim celu koncepciju i kako to želim da uradim. I želim to da uradim kako treba", rekla je ona.

"Teško mi je da razmišljam o promeni karijere pošto je sve pevanje koje sam radila bilo u 'Country Strong'-u i seriji 'Gli'. Ideja da sama snimim ploču mi je zastrašujuća. U teoriji mi se dopada, ali ću morati da razmislim", dodala je glumica.

Supruga pevača "Koldpleja" Krisa Martina je dodala da voli sve vrste muzike i da ne bi snimila pop album.

Izvor: Vesti-online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Smart
Gvinet Paltrou promovisala knjigu recepata

Glumica Gvinet Paltrou sačinila je kuvar koji je promovisala prošle nedelje u Americi.
- Kuvanje me opušta i usrećuje, u duši sam domaćica koja se najbolje oseća pored šporeta i s kuhinjskom keceljom - rekla je glumica i pobornica zdrave hrane na promociji svoje knjige recepata “My Fathers’s Daughter”.

Par dana pre zvanične promocije dobitnica Oskara gostovala je u šou programu poznate televizijske kuvarice Rejčel Rej, gde je pokazala svoje kulinarsko umeće i napravila tikvice u kombinaciji sa špagetima, a jelo je bilo toliko ukusno da ga je čak i jela tokom emisije.
- Veoma je važno pripremati hranu za svoju porodicu i za ljude koje volite, ako ni zbog čega drugog, onda zbog vremena koje ćete zajedno provesti konzumirajući je -  izjavila je Gvinet tokom emisije.
- To je nešto čemu me je naučio moj otac i što mi je bilo okidač da napišem ovu knjigu. On je bio neverovatan otac i kada bi se cela porodica okupila oko stola za večerom, to nam je svima bio vrhunac dana.

Izvor: Hello

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

paltrow_gwyneth1_220411_450.jpg
(335.28 KB, 450x700)
gvinet-paltrou-rejcel-rej-02.jpg
(32.13 KB, 500x333)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Smart
Gvinet Paltrou leči mamurluk u sauni

Glumica je otkrila u intervjuu za časopis "Closer" da obožava pivo i crno vino i da, na sreću, nema problema sa mamurlukom.

Gvinet Paltrou (38) tvrdi da ima odličan lek za mamurluk pa se zato ne ustručava da uživa u pokojoj čašici pića.

"Ujutro nakon opijanja istuširam se hladnom vodom i posle odem u saunu. Pijem mnogo vode preko dana, a pomaže mi i zeleni čaj", izjavila je Oskarovka i majka dvoje dece.

"Ljudi verovatno misle da živim dosadnim životom domaćice otkako sam se udala. To je velika zabluda", rekla je Gvinet.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 04:37:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.705 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.