Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 11:53:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: North American P-51D Ridge Runner III  (Pročitano 4375 puta)
10. Nov 2008, 00:56:56
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
U pitanju je 1/48 ICM P-51D Ridge Runner III. Pilot Pierce McKennon.. Leteo prvo na spitu, pa se iz Eagle squadrona vrnuo u USAAF od '42. Gde ga par puta swabovci rusili itd... Smiley
Evo ga profilce sa prasencetom Smiley

Sada maketa... Kada me vec odvukose u selo zbog vojske onda da nesto i korisno odradim. Tipicna zezalica sa ICM plastikom. Malo ubedjivanja i odlican rezultat... Samo malo problema sa repom jer je bila kriva jedna polutka, pa je dobila komad celicne zice iznutra, priheftane super lepkom. Na slicicama se ne vidi, naknadno je zafarban pod kokpita u boju daske Smiley Posto je isti na mustangu bio drven. Canopy nije maskiran izolirkom, vec Montex maskama, koje su odlicne. Samo ih odlepis, namestis na staklo i pritisnes.
   Pre farbanjca, citava maketa je pod vodom prezuljana smirglom 2000. Zatim sam opet uradio isto kao na F-47... Nisam stavio primer  Smile Smile  Zasto, ne pitajte Smiley Mislio sam da nece trebati. Lepo je legla boja na plastiku, samo je jako krhka, lagano je traka podize. Moracu da popravim. Presmirglacu krila opet pa novi lagano sloj. Da farbe su Max Meyer BO83 za citav avion, pa presmirglana krila, pa ponovo po njima BO 83, pa maskirani paneli i prefarbani sa BO 85 sa jednom kapi revell bele na 1/3 AB rezervoara.
Slike su malo losije jer su hvatane mobilnim. Dobio sam nazad digit, pa sledeci put kad zapalim kucici bice boljih fotki i napretka.
  Farbica na pokrivkama se presijava u zavisnosti od ugla gledanja od ovako sivkaste pa do srebrne...
Poz,
Dada

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image01.jpg
(202.78 KB, 1024x768)
Image02.jpg
(198.63 KB, 1024x768)
Image03.jpg
(199.41 KB, 1024x768)
Image04.jpg
(184.39 KB, 768x1024)
Image05.jpg
(100.49 KB, 960x1280)
Image06.jpg
(215.58 KB, 1024x768)
Image07.jpg
(206.75 KB, 1024x768)
Image08.jpg
(82.38 KB, 800x600)
Image09.jpg
(191.43 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 10. Nov 2008, 00:57:11 od drraptor »
IP sačuvana
social share
...and sometimes, just sometimes crow can bring that soul back to put the wrong things wright...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson C702i
Fino napreduje imao si jedan uspesan maketarski vikend Smile
A evo i jedan lep link...na dnu stranice ima lepih fotki
http://www.mustangsmustangs.com/p-51/survivors/pages/44-72483.shtml

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_8996.JPG
(205.41 KB, 1600x1067)
1510012271_ab1086cec2.jpg
(115.32 KB, 500x375)
« Poslednja izmena: 10. Nov 2008, 01:14:47 od samuraj77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobar, dobaaar! Smile Smile Smile Bice to prava munja - lep je profil, bas milina - znaju Ameri to da picnu! Smile

A i radionica ti je prava, svidja mi se ta dascana (ili sta li je vec) tamna podloga radne povrsine. Smile

Nestrpljivo se ocekuje nastavak radova Smile Smile Smile Smile

Auu, tu je i fotka istog - eh,eh, majstore! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Bas lepo  Smile Nego zasto Maks Mejer- o su boje za kola?

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
@Pilot: Zato sto mnogo dobar posao rade, a jeftinije i jednostavnije je od Alclada Smiley Suse se za 3.2.1. gotovo Smiley Imaju manju granulaciju od maketarskih aluminijum boja. Dobro nije bas kao alclad, ali prezivecu  Smile
@Papalu: To je sto:) takav je, samo je izmrljan od farbanja. Uskoro kada zavrsim sa maketama koje su na njemu, selim se u bife Smiley pa ce mi radna povrsina biti vrata bifea, od takodje istog materijala.
@Samuraj: Grazia za link i fotke!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
...and sometimes, just sometimes crow can bring that soul back to put the wrong things wright...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Dal je to moguce da su tolko bolje  Smile Svaka cast drugar  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Bife? vrata? - nista mi nije jasno, al' svako ima pravo da uredjuje enterijer kako hoce,  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ne sumnjam da ces i u bifeu nastaviti sa dobrim maketama. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Hehe, da bife... zao mi je, na kompu kuci stoji izmodelirano kako treba da izgleda u 3D. Imam u sobi uzidane police, pa sam jednu zatvorio kao bife, sa vratima koja se otvaraju horizontalno. na njima stoje 2 sajle koje ih drze u horizontalnom polozaju. Unutar police/bifea, bice ubaceni stalci za boju i alat, kao i par poprecnih polica. Nadam se da ce me ovo spreciti da i dalje vodim po 15ak projekata u radu u isto vreme Smiley Znaci kada se otvore vrata, ona postaju sto i na njima se raducka, a kada zavrsis, samo sve naguras unutar police i zatvoris vrata Smiley Iskreno ovo radim jer mi je sobicak 3.5mx3m, a sto za makete je moj proizvod velicine 1.2mx0.8m, pa onda vidis koliko mesta pojede... Pa jos veliki akvarijum, pa sto sa kompom, krevetac hehe, kao bunker Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Ah, taj "bife"  Smile OK. Aaaa, dobro si se organizovao u malom prostoru. Sad me podseti, dok sam studirao, projektovao sam kapsulu dimenzija 2(2,2)m x 1,6m u kojoj lepo moze da se zivi - jede, spava, tusira i sve ostalo; ali sve je bilo na sklapanje i rasklapanje, iz zidova itd; sve se moze smisliti kad treba.
Zivio Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
Heh, da taj bife Smiley obicno ljudi pomisle na alkos bife kada kazem Smiley Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 11:53:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.418 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.