Treba li reci da se DSS zalaze za "rasparcavanje" Srbije?
regionalizacija nije isto sto i ova pizdarija is DS-a, i ne samo to ajde da vidmo nemacku tamo je regonalizacija jako dobra ne vidim da bavarska ima vladu i ministre! AKo ova pizdarija prodje moramo videti pod hitno da trazimo autonomiju ili neki drugi djavo za jugoistocni deo Srbije ovako vise ne ide svako vuce na svoju stranu, moj je stav ili cemo da se ujedinimo u svemu ovome ili da se razidjemo pa kud koji mili moji! Od kad znam sa sebe ta vojvodina je bila predmet rasprave a sto je najgore ja sam najmanje 10ak puta bio gore i niko o tome nista ne prica, jedino mi smeta kad me pitaju kako je u Srbiji, WTF pa gde zivite bre vi na madagaskaru pa me pitate kako je u Srbiji!
« Poslednja izmena: 21. Avg 2008, 12:58:18 od Dominick »
Анеа, ајде онако реално реци шта теби представља та иницијатива да Војводина има владу, министре...
Realno... Ta ideja je posedica otezanja resenja problema obe pokrajine, Beograda i centralne Srbije... Da je regionalizacija obavljena na vreme, ovakve ideje ne bi isplivale na povrsinu... Ali, dok se ne napravi strategija za finansijranje citave Srbije... problemi ce postojati...
Treba li reci da se DSS zalaze za "rasparcavanje" Srbije?
regionalizacija nije isto sto i ova pizdarija is DS-a, i ne samo to ajde da vidmo nemacku tamo je regonalizacija jako dobra ne vidim da bavarska ima vladu i ministre! AKo ova pizdarija prodje moramo videti pod hitno da trazimo autonomiju ili neki drugi djavo za jugoistocni deo Srbije ovako vise ne ide svako vuce na svoju stranu, moj je stav ili cemo da se ujedinimo u svemu ovome ili da se razidjemo pa kud koji mili moji! Od kad znam sa sebe ta vojvodina je bila predmet rasprave a sto je najgore ja sam najmanje 10ak puta bio gore i niko o tome nista ne prica, jedino mi smeta kad me pitaju kako je u Srbiji, WTF pa gde zivite bre vi na madagaskaru pa me pitate kako je u Srbiji!
I regioni imaju svoje vlade i predstavnike... obim autonomije je razlicit iz prostog problema sto je regionalna drzava sui-generis...