Clanovi koji su juce dosli nema ni potrebe ni svrhe da se javljaju. Ako ih neka oblast i zanima neka se u njoj aktiviraju pa kad skupe malo staza, kad ih ljudi malo upoznaju, pricacemo
Za strucne forume mi trebaju iskljucivo ljudi koji se razumeju u temu koju taj forum obradjuje, da li je to nekom zanimljivo ili ne, nema neke narocite veze, ako oni to ne znaju
Ako neko misli biti moderator, za pocetak mora da bude redovan i aktivan clan , jer biti moderator mozda i nije previse obiman, ali je svakako posao koji zahteva redovnost i aktivnost
Sve poruke koje krse ove tri recenice bice reciklirane
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Aktiviraj se u Lyric.. a za Simpaticne slicice je jako zajebana situacija, to za sad niko nece dobiti jer je to osudjeno na ogroman posao kako god da okrenes...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Cao SF, mogu da ponudim usluge u politickom forumu, lobotomiji, buvljaku ili srpskom nacionalistickom forumu. Cesto sam online sto je plus. Minus je sto ne znam koliko bih novih tema mogao da pokrecem ali bih se potrudio.
Oki, videcemo nesto na tu temu, samo da dodjem k sebi, imam neku situaciju u kuci malo zaguljenu, pa cemo o tome preko maila ja i ti da popricamo kad prodje