Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upoznajte supružnike koji se nisu okupali već 16 godina!  (Pročitano 4606 puta)
14. Maj 2008, 01:01:35
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Ukrajinci Anatoly i Larisa Shakhovs upoznali su prije 21 godinu u glazbenoj školi Artemovskaya u kojoj je on bio 52-godišnji djelatnik, a ona 19-godišnja učenica. Povezala ih je ufologija, a sada zajedno žive u gradu Makeevka. Kada su im se u kući pokvarile vodovodne cijevi odlučili su da se više neće prati.

Anatoly Shakhovs

Larisa Shakhovs pokazuje karte svemira

Anatoly i Larisa Shakhovs
Anatoly Shakhovs

Anatoly je visoko obrazovan, član je astronomskog društva, hobi mu je čitanje filozofskih knjiga, upoznao je veoma poznate ljude i tvrdi da je svjedok NLO-a.

Kada su Larisini roditelji saznali da će njihova kćer živjeti s muškarcem koji je od nje stariji 31 godinu bili su šokirani. No, odlučili su da će s njom ostati u kontaktu i pomoći joj koliko mogu. Stoga su je jednom mjesečno posjećivali i donosili hranu za nju i Anatolyja.

Par je prihvatio hranu koju su im donosili Larisini roditelji, ali sumnjali su da je otrovna, pa su je prije nego bi jeli davali mačkama kako bi se uvjerili da je hrana valjana. No, to nije kraj njihovim sumnjama. Kažu da vjeruju kako su vlasnici trgovine koja se nalazi u blizini zapalili njihovu kuću jer su željeli povećati prodajno mjesto na području na kojem se ona nalazi.

Ufolog još ne može vjerovati da je njegov opservatorij s teleskopima i knjigama o astronomiji nestao u plamenu.

Požar su ugasili vatrogasci i tako su stanovnici grada Makeevka saznali za par koji ne prihvaća društvene norme.

Njihova trošna kuća smještena je gotovo u središtu industrijskog grada. U njoj nema električne struje, zidovi su prekriveni kartama svemira, a Larisa tvrdi da ih je nacrtao netko 'odozgo'. Još više od kuće šokira njihov izgled. Naime, sretan par nije se oprao već 16 godina! Nikada ne peru svoju odjeću, a nose je dok se ne podere.

Prije 10 godina njihove su vodovodne cijevi presušile, ali su odlučili da neće nikoga pozvati da im to popravi. Umjesto vode iz vodovoda, skupljaju kišnicu koja im služi za kuhanje i piće. Kažu da piju i jedu jednom dnevno, a ponekad ni toliko, već svakih nekoliko dana. U veljači su kupili četiri kruha, a od toga još uvijek imaju jednu polovicu.

Začuđujuće je to da unatoč nedostatku higijene i vode nikada nisu trebali liječničku pomoć.

Oboje kažu da ne vole miris šampona ni dezodoransa i misle da su ti proizvodi mnogo štetniji za zdravlje nego činjenica da se ne peru nekoliko godina. Ne samo da se ne peru, nego se ne šišaju, a Anatoly se ni ne brije. Njegova je brada dugačka gotovo dva metra. Teško je uopće procijeniti koliko im je dugačka kosa.

Upitani zašto se ne šišaju, odgovaraju da je 'to jednostavno tako suđeno', te da nikada nisu razmišljali o tome da vode drugačiji život.

Izvor: Dnevnik HR
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 01:07:38 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
ovi nisu u vinklu... definitvno...  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Touch
koji idoli... mislim, voda je mokra... i mozda su je doneli vanzemaljci... a mozda je to samo globalni plan da se unisti covecanstvo sa svim tim kupanjem! ja ih podrzavam... ali samo moralno, odoh ja da se istusiram, kada ih vidim, dobijem neodoljivu zelju za vodom  Smile
p.s.a i oni su culi da ce biti nestasica vode za par stotina godina, pa pomazu ljudskoj rasi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia onaj zajebani
on je 33 godine stariji!!!  Smile to je zabrinjavajuce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Jbt, zamislite leto, 35-40 stepeni, oznoje se i osuse po 10 puta, i to se sve tako talozi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung d600

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Jbt, zamislite leto, 35-40 stepeni, oznoje se i osuse po 10 puta, i to se sve tako talozi... Smile
a kada se konachno skinu,prodaju tartufe(branih sa svoje koze) i zaradjuju milione
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
koji idoli... mislim, voda je mokra... i mozda su je doneli vanzemaljci... a mozda je to samo globalni plan da se unisti covecanstvo sa svim tim kupanjem! ja ih podrzavam... ali samo moralno, odoh ja da se istusiram, kada ih vidim, dobijem neodoljivu zelju za vodom Smile
p.s.a i oni su culi da ce biti nestasica vode za par stotina godina, pa pomazu ljudskoj rasi Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.