Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson W910  (Pročitano 16754 puta)
12. Maj 2008, 00:59:19
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Sony Z2
Specifikacije

Frekvencije:GSM 850/GSM 900/GSM 1800/GSM 1900/3G/HSDPA
Sar ocena: 0,99 W/kg
Tezina,dimenzije:86 grama/99,5mm(visina)x50mm (sirina)x12,5mm (debljina)
Velicina ekrana:2,4 inca,TFT,262.144 boje, 240x320 piksela
Stanje pripravnosti/duzina razgovora:Do 350 sati/9 sati (Li-Polimer,930 mAh)
Smartphone Operativni sistem:Ne
3G/GPRS/EDGE:Da/da,klasa 10/ne
Bluetooth/infrared:Da,v2.0 (A2DP)/da
WAP:Da,2.0
MMS:Da,ugradjena kamera za foto i video snimke
E-MAIL client:Da (POP3,SMTP,IMAP4)
Kapacitet imenika:1000 kontakata (2500 brojeva)+SIM
Interna memorija:Oko 32 MB
Prosirenje memorije:Da,M2 (1 GB u pakovanju)
Melodije:Polifone,72-tonske MIDI/mp3/AAC + download
Glasovna kontrola/Pozivi:Da/da
Igre:3 + Java MIDP 2.0 i 3D (Shake Control)
Spikerfon:Da
Ostalo: GPRS klase 10,MMS,SMS,IM, e-mail poruke,organajzer koji objedinjuje To-do listu,kalendar,programabilan alarm,stoperica,odbrojavanje vremena,podsetnik,Wap 2.0,RSS Reader funkcija (radi kod nas),menjanje profila na On-off tasteru,Java MIDP 2.0 i 3D uz kontrolisanje igara pomocu Shake Control opcije,glasovne beleske,spikerfon,Quadband podrska,korekcija fotografija i video snimaka na telefonu,komponovanje melodija,nekoliko USB profila,Offline mod,animirane teme,inovativni meni.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sonyericsson-w910-00.jpg
(51.37 KB, 461x550)
sonyericsson-w910-00 1.jpg
(51.37 KB, 461x550)
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Sony Z2
-trebalo bi da dobijem ovaj fon za neki dan,pa ko ga poseduje ili je imao prilike da se sa njim upozna,neka napise svoje misljenje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC desire s
Pa mozda je bilo bolje da si postavio u temi za nedoumicu oko kupovine ovo pitanje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
Pa mozda je bilo bolje da si postavio u temi za nedoumicu oko kupovine ovo pitanje....
-svakako,nego nisam nasao na forumu nigde komentare za ovaj model,pa reko... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Sony Z2
                                                      Evo mojih utisaka o SE w910i
    -w910i koristim oko 20-tak dana pa cu se potruditi da moje utiske podelim sa vama.
-spoljasnost telefona je ,uistinu,bez zamerke.Kvalitet "maske" i konstrukcije je,po meni vrhunski.Slajder mehanizam je dobro uradjen,tako da nema skripanja i lufta izmedju dve "polutke".Donji deo telefona je zakosen,pa se otvaranjem slajdera ne mora pipati(prljati) display.Otvaranje fona je prijatno i podseca na Samsungove modele.Dovoljno je da zapocnete otvaranje,fon ce to zavrsiti sam.Funkcijski tasteri su dobro odradjeni,tako da nema ni potrebe za cestim otvaranjem slajdera.Numericka tastatura ima,prilicno,plitak hod i ne oseca se prelaz pod prstom sa tastera na taster,pa je tipkanje sms-a malo smorno.
   -funciski gledano,nisam odusevljen ali ni merodavan,jer sam predhodnih godina nosio simbian.Sto se tice multimedije,sve je O.K. Galerija se otvara nevidjenom brzinom(slike,video,mp3 etc) Fon radi prilicno brzo i tesko ga je zbuniti,sem kada je aktivan wokman.U tom slucaju se javlja seckanje i kasnjenje."Organizer" nije los i vrlo jednostavan za upotrebu.Ono sto mi je zasmetalo je to sto je u njemu smesten i "My stuff".Znaci,sve sto ubacite u fon,odlazi u organizer."Kancelarije" na ovom fonu nema.Sve je predodredjeno muzici,tako da sam isprobao PlayNow... funkcionise.Shake funkcija je totalno ne potrebna,vise fora da se privuku kupci.Funkciski taster "gore,dole"sve radi.Dovoljno je zadrzati na gore ili dole,Player ce pustiti predhodnu ili narednu numeru.Cak i SensMe aplikacija nije nista posebno,sem sto je prikaz extra.Mislim da niko posle 2 meseca nece ni koristiti ove funkcije sem PlayNow.
   -ono sto me je najvise odusevilo je display.Dovoljno je veliki (2.4) i prikaz na njemu je fenomenalan,cak i na dnevnom svetlu.Poredio sam ga sa Nokiom N95... po meni je prikaz bolji na w910i.Mogu se naci i extra teme,gde display dodje do izrazaja.Pravo je uzivanje gledanje slika iz albuma na ovom fonu.Tu je i automatsko rotiranje,pa je,recimo,pregled interneta stvarno super.Za display,sve pohvale.
   -kome je bitna kamera i snimanje video klipova,ovaj fon nije za njega.Fotografije su,po meni,ispod proseka kao i video.Socivo kamere nije zasticeno tako da i pored postavljenih odbojnika,kada stavite fon na "ledja" on ce se oslanjati na okvir sociva,pa mozete ocekivati da i pored lose kamere izgrebete socivo i onda od slikanja nema nista.Interfejs je slican kao na ostalim SE telefonima.Auto fokusa nema.
   -osnovna odlika w910i je pored osnovnih(pozivi,sms etc) je slusanje muzike(wokman serija).Iskren da budem,nadao sam se mnogom bolje po ovom pitanju,iole poznavajuci SE w-seriju.Ovo je trebalo da bude "beton" model u muzickom smislu od SE-a.Medjutim to,po meni,nije bas tako.
Krenucu od interfejsa i menija koji je stvarno dobro odradjen.Za pristup plejeru je dovoljan jedan klik.Upravljanjem plejera je jednostavno,medjutim kreiranje play liste je po meni bez veze.Kada hocu da napravim listu fonom on cak i ne vidi sve fajlove.Dobro je sto mozete odabrati u wokman rezimu prikaz menia.
Najvece razocarenje je izlazna snaga.Znaci,uzivacete uz muziku,samo ako je oko vas tisina a jacina na max-u. Nista necete dobiti ni promenom slusalica,jer kupovinom skupljih slusalica dobijate,neverovatno,ali jos manji volume.(probao sa HD 485 i Altecom) Stvarno ne vidim razlog zasto je izostavljen 3,5mm ulaz.Adapter se dobija uz fon,tako da su same bubice 3.5mm .Moguca je korekcija zvuka petopojasnim equalizer-om,ali avaj,odabirom i mega-bass-a se ne dobija dovoljna jacina.Zvuk je prijatan,sto se tice kvaliteta.
       -generalno gledano fon nije los.Ako vam je potreban multimedijalni fon,a da fantasticno izgleda... to je to.Ko se zanima igricama na fonu,bice odusevljen.Sa muzicke strane, ako neko ocekuje cudo,nece ga biti.Ima mnogo boljih i za manje para.Sve u svemu,nije mi jasno,kako je bar na reklami,ovo bio fon godine.

« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 00:45:06 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
Drago mi je da si podelio svoje utiske i sa nama Smiley
Telefon ovako gledan je ok... To sto je osvojio nagradu za najbolji telefon godine je verovatno celoukupan dozivljaj telefona, kvalitet izrade, tastatura, shake funkcija, ekran, accelerometer...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Sony Z2
Drago mi je da si podelio svoje utiske i sa nama Smiley
Telefon ovako gledan je ok... To sto je osvojio nagradu za najbolji telefon godine je verovatno celoukupan dozivljaj telefona, kvalitet izrade, tastatura, shake funkcija, ekran, accelerometer...
-meni je fon totalno O.K. Imajuci u obzir da sam sa sinbian-a presao na W-seriju,nisam ni malo razocaran i planiram da ga zadrzim. Dok nebudu jos malo usavrsili telefone sa operativnim sistemom(trajanje baterije,procesor etc) ne planiram da menjam masinu. Smile
-da se ne lazemo,bilo je i boljih telefona u 2007-oj i to odnos kvalitet-cena. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC desire s
Da ali oni kada su gledali koji je fon godine sigurno nisu toliko obracali na odnos cene i kvaliteta  Smile Inace fin je telefoncic, mada ima i drugih telefona koji su po meni bolji od njega, no da ne sirim off...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Sony Z2
-po prvi put me zainteresuje zakljucavanje fona i ne mogu da verujem da se fon moze zakljucati iskljucivo promenom sim-kartice... Smile
-pa da li je moguce??? Smile
...ili sam ja tupson.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Da li se to desilo sa vip karticom?  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.