Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje Symbian S60 telefona  (Pročitano 111869 puta)
Zodijak
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E61
Jednostavnije uputstvo za hack imate na ************** I ovde je ok.  objasnjeno ali ja sam to odradila pre mesec dana iz prvog pokusaja za 5 minuta :DCini mi se da je tamo nekako bolje objasnjeno,kome treba pomoc nek mi se javi na pp.

[Edit by Mikele: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 17:36:39 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E61
josip 122,ne mogu da ti odgovorim u privatnoj u vezi ovog postupka jer mi nije dozvoljeno slanje privatnih por.  posto nisam redovan clan. Ne znam da li bih smela ovako u ovoj temi to da ti posaljem?pozz. !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6630 + N95
Ha , rešim ti ja da hackujem svoju N95 i uz malo muke to i uspem.Ustvari , prvo mi @otorinolaringolog uradi certifikat Smile i sve to lepo radi, instaliram skoro sve što imam na svojoj staroj 6630 - ACManager,Kaspersky,X-plore,Smart Settings,HandyWeather...itd, istu temu (by Aco_Kuna),isti raspored foldera u meniju,u oba fona imam klon kartice ,skoro sve isto osim i sve to lepo radi ali sada:pošto neznam više čime sam je sve otkjlučavao i otključao ( SecMan, RomPatcher i TRK imam i dalje instalirane),C:/private se vidi ( čak mi i Garmin SCG od sinoć radi ) problem je sad sledeći: više ništa ne dopušta za instalaciju ni sing ni unsing aplikacije- samo izbaci "file corrupted" i više ništa nemogu da deinstaliram pomoću App. managera- samo izbaci " Removing failed",znači sve što sam do ROM Patchera instalirao radi a dalje nemože.Šta mi valja činiti.? Smile  @X3mE?

« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 18:29:10 od zoograf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Najbolje ti je po meni da odradis lepo format pa sve ispocetka,jer sve is ovog topica radi kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia 6630 + N95
Problem rešen -  iz c/sis/bin izbrisao sam installserver.exe koji sam ja (nesećam se zbog koje applikacije) tu i ubacio i sad sve fercera kao pre. 
ps. za format uvek ima vremena.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 23:34:50 od zoograf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC One X
Upravo taj installserver.exe ti omogućava da instaliraš nesertifikovane aplikacije  Smile

I ne znam kako je on mogao da bude problem, meni je uvek radio kako treba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC One X
Evo malo pojednostavljenog tutorijala:

Kako instalirati unsigned (nepotpisane) aplikacije - uputstvo za početnike!

Dakle, ova procedura će vam demonstrirati kako da na najlakši mogući način osposobite vaš telefon da trajno bude u mogućnosti da instalira unsigned (nepotpisane/nesertifikovane) aplikacije, bez ikakvih dodatnih koraka, dakle pokretanjem instalacije kao u bilo kom drugom slučaju!

Ukoliko ste već hakovali firmver pomoću ROMPatchera, možete da iskoristite to i u ROMPatcheru izaberete opciju Disable Caps, i zatim nastavite dalje od koraka 3.

U ovom tutorialu će se podrazumevati da imate instaliran Xplore (download ovde). U principu, može poslužiti bilo koji File Manager, ali po mom mišljenju Xplore je najbolji, a i svakako je najrasprostranjeniji. Program nije freeware, ali jedino ograničenje free verzije je splash screen na početku, potpuno je funkcionalan i upotrebljiv.

Sve ostalo što vam je potrebno nalazi se kao attachment na kraju ovog posta. Tu ćete naći aplikaciju po imenu HelloCarbide, instalacija ROMPatchera (nije obavezan), kao i dve arhive koje sadrže mali program po imenu installserver.exe. Zakačene su verzije installservera za Symbian 9.1 telefone i za Symbian 9.2/9.3 telefone, raspakujte verziju za vaš telefon.

Dakle, prebacite HelloCarbide i installserver.exe na vaš telefon, bilo na internu memoriju ili karticu, na bilo koji način. Nemojte još ništa da pokrećete!

Sada možemo da počnemo:

1. Prvo treba podesiti Xplore (instalirajte ga ako niste još uvek). Dakle, pokrenite Xplore na vašem telefonu, i uđite u podešavanja. Potrebno je uključiti prikaz sistemskih i skrivenih foldera, kao što je prikazano na slikama ispod.

Dakle, idete na Menu-Tools-Configuration (ili pritisnite nulu), i uključite Show Hidden Files i Show system files/folders. Nije na odmet uključiti i Show ROM drives kad ste već tu, no nije presudno za tutorial.

2. Sada "minimizujte" Xplore (držanjem meni tastera). Nemojte da ga zatvarate, već ga minimizujte! Xplore mora da ostane pokrenut!

3. Instalirajte HelloCarbide.sisx. Instalirajte ga na C disk. Onda ga pokrenite i idite na Options - Menu 1. Ako izađe upozorenje (ili više njih) idite na Yes. Program bi trebao da se sruši. Nemojte to da vas brine, to treba da se desi.

3. Sada se vratite u Xplore (ponovo držanjem Meni tastera). Pronađite installserver.exe tamo gde ste ga prekopirali, označite ga i idite na Options - Edit - Move (ili pritisnite dvojku).

Premestite ga u folder C:\sys\bin. Pronađite taj folder i potvrdite premeštanje pritiskom na džojstik. Ako Xplore odbija da ga premesti, znači da nešto niste uradili kako treba, ili da hak ne radi na vašoj verziji firmvera.

5. To je to! Ubuduće možete instalirati unsigned aplikacije kako vam bude drago, bez ikakvih dodatnih koraka.

Napomena: Ako telefon krene "čudno" da se ponaša, nakon što završite sa tutorialom restartujte ga.

Opcionalno možete instalirati i ROMPatcher sada, kako bi mogli da izvršavate njegove skripte i uključujete/isključujete zaštitu po potrebi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Hakovanje.zip (133.69 KB)
« Poslednja izmena: 22. Nov 2008, 15:28:58 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Hocu opet da instaliram ova tutorijal i sve ide u redu dok ne trebam da instaliram  HelloCarbide.sisx. kaze mi da je vec instaloran na fonu,ali ga ja nigdje ne vidim,a ne mogu ga ponovno instalirati jer mi pocme instalaciju raditi i prekine je bez da mi izbaci ikakvu gresku,jel zna netko do cega je ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 6630 + N95
Šteta što ovo neradi na N95 [ROMPatcher] EnableHiddenMenus by FCA00000 for pre-FP1

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0009.jpg
(58.64 KB, 240x320)
Screenshot0010.jpg
(65.18 KB, 240x320)
Screenshot0011.jpg
(62.51 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 22. Nov 2008, 21:40:24 od zoograf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.288 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.