2. Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski... « : 10. Mar 2008, 19:44:36 »
***Онда, ако било ко отвори неку Тему, а у њој се на било који начин спомињу Избори,...теме се закључавају и упућују се на ону "најстарију",...тј. ону која је под бројем 2. ??? хахахаа
Па имамо овакав коментар, након закључавања:
.. Re: Buduci parlamentarni izbori « Odgovor #3 Juce u 09:07:32 »
Pre nego otvorite temu proverite dali ista postoji Smile
....Можеш ли Ти да провериш кад је та Тема отворена, коју си закључао???
Зашто ниси реаговао ТАКО на отварање Теме под бројем 2. па,....ваљда је она отворена после ове коју затвараш. Хехехе
А, ако се овакве Теме појаве, оне се закључавају :
..." РИК ћути, да ли је на помолу... « : 26. Apr 2008, 06:26:54 »
...." Re: На помолу "неизвесност" одржавања Избора у Срби « Odgovor #15 Juce u 19:33:17 »
Zvanicna saopstenja, vesti, kao i sve sto sa tim ima veze, postavljajte u temi predvidjenoj za te stvari.
Kako se blize izbori, ne pada mi na pamet da dozvolim da svaka stranka ima zasebnu temu, u prevodu, 10 novih tema, 10 puta vece pljuvanje...
[Locked]
........ ........О овом СЛУЧАЈУ ће расправљати Врховни Суд,...а пошто медији крију шта се на РИК-у дешава,....зар за вас ово није Тема да буде ПОСЕБНО издвојена ???
А, ако се појави оваква Тема :
.." Re: Zelena stranka « Odgovor #26 25. Apr 2008, 19:59:12 » Citiraj Zelena stranka predala listu 25. april 2008. | 18:04 | Izvor: B92 Beograd -- Zelena stranka predala je danas Izbornoj komisiji listu za predstojeće izbore.
Онда се то не закључава и никако не могу онда да схватим објашњење на претходно закључану Тему које је гласило:
..".Kako se blize izbori, ne pada mi na pamet da dozvolim da svaka stranka ima zasebnu temu, u prevodu, 10 novih tema, 10 puta vece pljuvanje..."
Нема шта, изгледа да овде "побеђује" правда, она демоНкратска!!!
« Poslednja izmena: 29. Apr 2008, 16:19:50 od Drenjina »
Sledeci put pusti vodu i ne uznemiravaj normalne ljude
Jel ti se ne svidja? Idi na neko mesto gde ti je lepse Primetio sam da sve grupice histerika okupljenih oko neke politicke opcije imaju svoje mini forume gde mogu do mile volje da slajmare druge i da kolektivno uzdisu zbog poteza njihovih lidera... I to se odnosi i na liberalne i na radikalne i na demokratske i na narodnjacke i na zelene, plave, ljubicaste i roze histerike...
Citat
Нема шта, изгледа да овде "побеђује" правда, она демоНкратска!!!
Evo.. ti i tvoji drugari iz drugih politickih opcija da se dogovorite... postaje stvarno dosadno slusati svakih par drugog nezahvalnog skota kako nas naziva drugim imenom i svrstava u drugi kos
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!