imam instaliran burek tulbar 2.1 za ff i svaki put kad kliknem na neki link koji otvara popup izbaci mi se prozorche sa slike, i klikom na ok ili X ono se zatvori i tek onda izbaci taj popup koji je trebao...
ps. neznam da li je neko o ovome vec pisao... nisam imao vremena da trazim...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(12.57 KB, 450x170)
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 20:20:05 od dr.neleee »
E i meni se isto dešava, ali ga ignorišem.... Meni se dešava kad hoću neki post da citiram, ali čim ga ugasim, citat normalno "nalegne" na post koji pišem.
neshto sam chitao na strani za tulbar, ima neka napomena, kao nemojte upgrejdovati addone jer ako to uradite pokvarice se burek tulbar.... mozda je zato...
edit:
Kod:
Napomena: Ukoliko koristite toolbar za Mozilla Firefox ne radite update sa ostalim ekstenzijama jer ce se toolbar poremetiti!
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 21:32:03 od dr.neleee »
Ne verujem da toolbar ima grešku, neko bi je već prijavio, pa bi je SF i uklonio. A update mi se nikad ne odrađuje sam (jer sam se jednom zaje*ala oko onog nekog čuda što mi vazda prijavljuje da imam kopiju Windowsa, ne sećam kako se zove)...
Neka, sačekaćemo da SF dođe, pa ćemo videti šta bi moglo da bude, ako neko zna, onda je to on.
Nema veze sa updateom... Problem se javlja i zaista nismo uspeli utvrditi zasto... Tako da resenje ne postoji... U buducnosti se planira kompletno pisanje toolbarova od nule, pa cemo videti da se tom prilikom sve greske za koje znamo, uklone...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!