Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muškarci na koje ne biste trebali gubiti vrijeme  (Pročitano 19282 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Znaš kako... nemam sad jasno definisane (što bi se u mojoj dragoj nauci reklo, operacionalno definisane varijable  Smile ), pa da kažem: "E to, to, to i eventualno to mi odgovara..." Procenim osobu najbolje što umem, sagledam vrline i mane, izvagaš i izmeriš čega ima više... Naravno, to se sve nekako radi "u hodu". Mislim, ne mogu reći dečku: "E, hajde sad, imaš dva meseca da mi pokažeš svoje raspoložive osobine ličnosti, a ja ću da vidim šta mi se od toga sviđa"...  Smile

Ali recimo, ono što me nikad ne bi privuklo jeste ograničenost = "ne vidi dalje od nosa" sindrom, da ima slab karakter (e, kad smo kod ovoga, još u srednjoj sam imala momka koji je bio zakleti navijač Partizana. Jednom prilikom sam mu rekla da navijam za Zvezdu, nakon čega je on krenuo: "Jaooo, pa da, jeste Zvezda mnogo jača od Partizana..." Heloooou, kad bi jedan grobar to rekao?! Posle dva dana bio je bivši...  Smile )
Elem, mora da ima sopstveno mišljenje, i još jedna, meni bitna stvar: moram ga doživljavati kao jačeg od sebe. U suprotnom, imala bih mače, a ne dečka...
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 19:01:10 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Bombina, slazem se ... uopste nije cool, kad te muskaracpita za svaku sitnicu ... stvarno deluje smokljanski i nezrelo. Volim kad udari shakom od sto, u svakom pogledu Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 5610
Bombina, slazem se ... uopste nije cool, kad te muskaracpita za svaku sitnicu ... stvarno deluje smokljanski i nezrelo. Volim kad udari shakom od sto, u svakom pogledu Smile
Када те рибе провале да си мушко има да те убаце у смолу и перје.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Znaš kako... nemam sad jasno definisane (što bi se u mojoj dragoj nauci reklo, operacionalno definisane varijable Smile ), pa da kažem: "E to, to, to i eventualno to mi odgovara..." Procenim osobu najbolje što umem, sagledam vrline i mane, izvagaš i izmeriš čega ima više... Naravno, to se sve nekako radi "u hodu". Mislim, ne mogu reći dečku: "E, hajde sad, imaš dva meseca da mi pokažeš svoje raspoložive osobine ličnosti, a ja ću da vidim šta mi se od toga sviđa"... Smile

Ali recimo, ono što me nikad ne bi privuklo jeste ograničenost = "ne vidi dalje od nosa" sindrom, da ima slab karakter (e, kad smo kod ovoga, još u srednjoj sam imala momka koji je bio zakleti navijač Partizana. Jednom prilikom sam mu rekla da navijam za Zvezdu, nakon čega je on krenuo: "Jaooo, pa da, jeste Zvezda mnogo jača od Partizana..." Heloooou, kad bi jedan grobar to rekao?! Posle dva dana bio je bivši... Smile )
Elem, mora da ima sopstveno mišljenje, i još jedna, meni bitna stvar: moram ga doživljavati kao jačeg od sebe. U suprotnom, imala bih mače, a ne dečka...
Ima smisla, potrebno je vreme upoznati osobu.Samo je to malo tesko, jer na primer devojke sa kojima sam ja izlazio kriju dosta toga iza maski te je potrebno raskrstiti istinu od lazi. Doduse to i vecina muskaraca radi.
Ne vidi dalje od nosa? Kratkovid  Smile Shalim se. Razumem, poznajem toliko osoba koji su vecito u "kutiji" i retko kad izlaze, neki nikad.
Za ovog tvog decka, mogu samo da analiziram mozda nije zeleo konflikt. Ja ne bih rekao bas to sto je on rekao (ne pratim sport) ali ne bih rekao kad bi mi ti rekla na primer Death Metal je bolji od Black, i ja bih rekao da mrzim Death ali postujem neke bendove. Niko ne zeli neki konflikt, ja na primer ne zelim da se svadjam oko svega. Imao sam jednu devojku koja je dobijala napade ako ne uradim nesto sto ona hoce, mozes da zamislis koliko je to dugo potrajalo.  Smile
Jaceg u kom smislu? Fizicki ili mentalno ili oba. Ili mozda bi zelela da se osecas sigurno pored njega. Ne znam da li volis neznost ili on mora da bude baja do kraja ono cisto poslovno. Jer takvi likovi (da citiram Ratnika) "Vozi kola, nema vrat, kajla. Znaci Baja" su obicno emocionalno mrtvi. Osecaju samo iglu steroida na ruci.  Smile
Mace je umiljato  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Када те рибе провале да си мушко има да те убаце у смолу и перје.  Smile

Mislis da sam musko? E nisam  Smile U inat  Smile

Ma bicu sta god vi kazete  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Jaceg u kom smislu? Fizicki ili mentalno ili oba. Ili mozda bi zelela da se osecas sigurno pored njega. Ne znam da li volis neznost ili on mora da bude baja do kraja ono cisto poslovno. Jer takvi likovi (da citiram Ratnika) "Vozi kola, nema vrat, kajla. Znaci Baja" su obicno emocionalno mrtvi. Osecaju samo iglu steroida na ruci.  Smile
Mace je umiljato  Smile Smile
Pa sad, da bude fizički jači od mene... Mislim da je poželjno, jer to zaista nije problem sa mojih 55kg...  Smile
Da bude mentalno jači - svakako. Ali nikako u tom fazonu "baja iz kraja". Da bude jak, ali i da se ne plaši da pokaže svoje slabosti... Naravno, da bude zaštitnik, da me mazi i pazi, i pokriva kad se noću otkrijem...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jaceg u kom smislu? Fizicki ili mentalno ili oba. Ili mozda bi zelela da se osecas sigurno pored njega. Ne znam da li volis neznost ili on mora da bude baja do kraja ono cisto poslovno. Jer takvi likovi (da citiram Ratnika) "Vozi kola, nema vrat, kajla. Znaci Baja" su obicno emocionalno mrtvi. Osecaju samo iglu steroida na ruci. Smile
Mace je umiljato Smile Smile
Pa sad, da bude fizički jači od mene... Mislim da je poželjno, jer to zaista nije problem sa mojih 55kg... Smile
Da bude mentalno jači - svakako. Ali nikako u tom fazonu "baja iz kraja". Da bude jak, ali i da se ne plaši da pokaže svoje slabosti... Naravno, da bude zaštitnik, da me mazi i pazi, i pokriva kad se noću otkrijem... Smile
Auuu ti model a! Smile
Zvuci romanticno. Jao Bambina pa ti si romantik  Smile
Na nekoga me podseca ovaj kriterijum, bas se pitam na koga?  Smile Smile
I naravno sahrani svakoga ko te uvredi ili povredi!  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
RavenDark  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Im in love!  Smile
Now i have to write in English because it is the flow of the moment.
I'm covering you so you dont catch a cold!  Smile
Love 'N' Hug 'N' Kisses!
If i was closer i would have told you to waste your time on me, but since I'm faraway...
Ill be back some day!
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
De, de, 'ajde... Proći će te... Nećemo više da ofujemo.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.