Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 03:56:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko nam je Rusija pomogla  (Pročitano 27079 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
ma haj Rusi ni sebi ne mogu pomoci a jos nama........ Smile
sto...
rusi sebi nemogu pomoci?
ona je mozda bila ranije u ekonomskoj krizi,ali sad stoji drugacije...
ameri olako uzimaju rusiju,a ustvari igraju se s vatrom...
mislim i na amere i ruse...
@Sillypuppie
ma kakva nuklearka?
pas koji laje neujeda...
pa kad bi neko bacio nuklearnu na nekog...eto ti nuklearnog rata...
i to oni znaju...pa nece unistavati pola sveta radi politickih interesa

dobro ajde H bomba onda, šta si zapeo  Smile

(nisam ozbiljno mislio)
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Tako je prutić!

Uspešno smo rešili probleme monopola, korupcije, burazerske političke elite, nezaposlenosti, izgradili blistave fabrike & auto-puteve, opravili muzeje i javne toalete i sada je došlo na red da kupujemo зенитный ракетный комплекс С-400 Триумф.

Kada raketle stignu eto nama rešenja za sve društvene i državne probleme.

e pa jbg, ja mislim da sam pitanje postavio na pravoj temi..postoje i teme o ekonomiji u srbiji, pa ćemo to tamo.
ako znaš da mi konkretno odgovoriš, odgovori, ako ne znaš nemoj pokušavati da me spuštaš..

ti misliš da nam naoružanje ne treba?? ja eto mislim da je to glupost,utopija, i da svaka ozbiljna zemlja mora da ga ima..ili je tvoj odgovor da naše vlasti smatraju da nam dobar pvo nije potreban?? nije mi baš jasno..

Он сматра да требамо ући у НАТО и да ћемо тако елеминистати потребу за тим озбиљнијим и скупим видовима војске, као што су ПВО авијација, ракетне јединице и тешка артиљерија итд, јер ће нас Америка ''бранити'', а ми ћемо бити искључиво НАТО прашинари или ти топовско месо.

hrvatska je blizu ulaska u nato pa opet kupuje gripene, eurofightere i koješta..uskoro će i oni biti u stanju da nas praše i metlaju odakle požele..šta smo mi učinili da modernizujemo vojsku? nismo ništa nabavili novo, samo smo nešto starih tenkova razmontirali i isekli...zamislimo da se sutra promeni situacija i dozvoli se povratak našoj vojsci. čime da uđemo dole? na biciklima?

jel zna neko da mi konretno odgovori na pitanje sa 19. strane ili ne? 
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 19:01:06 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pa ovaj forum i nije mesto gde mozes da nesto naucis,smor mi i da citam mnoge textove,al onako ponekad pogledam Smile za ruse ne znam imaju oni mnogo problema u zemlji trebace im jos da postanu prava sila,stalno su tu negde u svetskim pitanjima,rvu se sa amerima i uvek nekako ameri pobede....... Smile
Smile Smile Smile
covece,Rusi su bili svetska sila,i po vojsci najjaca zemlja jos od 45' pa sve do 90' gde su mnogo oslabili jer,iako vojno najjaci,nisu imali budzet za takvu vojsku a ni ekonomiju...ali zato su se vec od 2000. podigli i ponovo postali vojno najjaca drzava na svetu i ne da napreduju,vec su po mnogim stvarima jos za vreme Hladnog rata prestizali amere u vojsci i tehnici,a sada ih sustizu i u ekonomiji...
zato,iako postujem tvoje misljenje,molim te da malo proveris podatke i vojne statistike,kao i vojnu tehniku obe zemlje i videces da itekako gresis.jer iako sa manjim budzetom i ekonomijom od SADa,Rusi su vec zadnjih 75 godina najjaca vojna sila sveta od koje ameri vec dugo uzimaju inspiraciju za vojnu tehniku...to sto ameri igraju prljavo i koriste NATO i ostale jadnike da bi bili jaci od Rusije ne znaci nista,jer ako oni mogu da igraju prljavo i to 10:1 ,mogu i Rusi,i zato i prave savez sa Indijom i Kinom...
jbg,jadni ameri nikada nisu smeli da se pomire sa time da ih Sovjeti dobijaju u svemu vojnom,te su zato uvek igrali prljavo...mada,za koju godinu,ni NATO im nece vredeti...

@Vrbov_prutic-vec je bilo dosta reci o S-300 i S-400...
nasi ne zele da ga kupuju jer misle da nam nije jos potreban i slozio bih se sa njima,jer em sto treba izdvojiti novac za tako nesto(iako je najbolji na svetu,svejedno dosta kosta.jeftin je on u odnosu na druge,ali opet je to veliki zalogaj za nas...) em sto nema potrebe za time...elem,posto s tim delom o tome da li ga nasa vojska treba uzeti nisam skroz upoznat u zadnje vreme,evo ti link za temu,pa pitaj tamo...tja,ja da moze tako,bih uzeo i 10 njih,ali ne ide to tako...pitaj  i @Gslavica o tome,znam da se dosta razume...

http://forum.burek.com/index.php?topic=265376
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
tnx..konačno nešto konkretno, a ne samo neko spuštanje u stilu 'glup si što pitaš' i sl..

baš ću da pitam na toj temi koliko to čudo košta..mislim da je to smešno malo obzirom koliko je love iznešeno na kipar i kojekuda..
a da nam ne treba, pa nisam baš siguran..onda nam ni vojska ne treba, jbg. ni država. nek nas čereči ko poželi..
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Rusija ima mnogo unutrasnjih problema ceo istok kinezi,zuti...................Rusihja samo Moskva i Peterburk
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo kako

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

normal_putinvesti.jpg
(24.91 KB, 400x316)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nama Rusija uopste nije pomogla, kako to ne vidite? Sta cemo mi da dobijemo, ako se KiM sutra vrati u Srbiju? Ajd' neka neko kaze? Smile

P.S. Ameri makar kazu sta ce da urade i to i urade ... do kraja. Rusi su vise za jednokratnu upotrebu.

Secam se kad su pretili Amerima, pre jedno mesec dana, pa se posle izvinjavali u fazonu "necemo vise nikad"  Smile Sta dobro od njih ocekivati? Nikad ne znas na cemu si ...
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 21:21:29 od littlegirl1 »
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Secam se kad su pretili Amerima, pre jedno mesec dana, pa se posle izvinjavali u fazonu "necemo vise nikad"   Sta dobro od njih ocekivati? Nikad ne znas na cemu si ...

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
tnx..konačno nešto konkretno, a ne samo neko spuštanje u stilu 'glup si što pitaš' i sl..

baš ću da pitam na toj temi koliko to čudo košta..mislim da je to smešno malo obzirom koliko je love iznešeno na kipar i kojekuda..
a da nam ne treba, pa nisam baš siguran..onda nam ni vojska ne treba, jbg. ni država. nek nas čereči ko poželi..

Vrbov,

Šalu na stranu.

Nama S-400 ne treba, to bi bilo čisto bacanje para.

Pare u domenu bezbednosti treba da idu na što veći stepen profesionalizacije vojske i policije i kupovinu elementarnih stvari koje nedostaju: transportni helikopteri, transporteri točkaši, sredstva veze, modernije uniforme i lična oprema vojnika, izgradnja nedovršenih baza na jugu Srbije itd.

« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 09:55:42 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Secam se kad su pretili Amerima, pre jedno mesec dana, pa se posle izvinjavali u fazonu "necemo vise nikad"   Sta dobro od njih ocekivati? Nikad ne znas na cemu si ...

Smile Smile

Da bilo je verovao ili ne:

PRETNJA :

Rusija preti oružjem NATO zbog Kosova

Rusija preti oružjem NATO zbog Kosova Stalni predstavnik Rusije pri NATO Dmitrij Rogozin nije juče isključio mogućnost da Rusija primeni oružanu silu ukoliko NATO na Kosovu i Metohiji izađe iz okvira svog mandata i počne da se bavi politikom.

Izvor Blic 23.02.2008

"Rusija bi mogla primeniti silu"
22. februar 2008. | 14:39 -> 18:36 | Izvor: FoNet, Beta, Tanjug
Moskva, Vašington -- Dmitrij Rogozin upozorio da bi Rusija mogla da primeni silu ako NATO i Evropska unija budu "izazivali" UN u vezi s Kosovom.

Izvor : B92

IZVINJENJE

"Rusija neće primeniti vojnu silu"
25. februar 2008. | 10:35 -> 13:52 | Izvor: FoNet
Brisel -- Rusija nikada neće primeniti vojnu silu u rešavanju problema jednostrane nezavisnosti Kosova, izjavio danas Dmitrij Rogozin.

Izvor : B92

Za one koji ne vole B92, bilo je i u Kuriru, samo ne želim da pretražujem arhivu takvih medija.

Trebao im je čitav jedan dan da promene mišljenje  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 10:17:30 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 03:56:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.