Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 04:02:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas favorit?
Borko Sarić - izbacen u 4. nedelji
5%  (30)
Mirjana Đurović
8.2%  (49)
Milić Vukašinović - izbacen u 4.nedelji
22.9%  (136)
Katarina Ostojić - izbacena u 4. nedelji
4.2%  (25)
Slobodan Bićanin - izbacen u 3. nedelji
1.7%  (10)
Slađana Pejić - izbacena u 4. nedelji
8.1%  (48)
Zorica Marković - izbacena u 2. nedelji
0.5%  (3)
Petar Perović - izbacen u 4. nedelji
2.4%  (14)
Maša Stanisavljević - izbacena u 1. nedelji
3%  (18)
Andrija Ojdanić - izbacen u 4. nedelji
6.1%  (36)
Anastasija Buđić - ubacena u 2. nedelji\izbacena u 4. nedelji
1%  (6)
Ajs Nigrutin
31.8%  (189)
Skaj Vikler - izbacen u 4. nedelji
5.2%  (31)
Ukupno glasova: 595
Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat VIP Sezona 2  (Pročitano 138282 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S10
UA, smrdljivi Ajs i Vikler  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sto se tice BC-a.   Nema sumnje da je Nigrutin likcina, i da on reprezentuje ono sto je BC sustina.   Medjutim, onaj vikler je veca shabancina od ere i veci grand od kaje.   On se jebano kesha uz Nigrutina samo tako.   Ko je upoznat sa pesmama i radom BC-a, oni su ceo opus posvetili ismevanju estrade i riba tipa Kaje, koju su guzili mnogi beogradski mangupi, kao i crnogorski, koja vazi za klasicnu splavarku.   Jednostavno se vikler zesce pokenjao po BC-u, po sebi samom i po svemu sto su do sada reprezentovali.   Smuvao se sa onim po cemu je sve vreme pljuvao.   Mali dvolicni estradni ljigavac.   Dno.  .  .  

Sa druge strane je Nigrutin ostao dosledan svom stavu, i lepo pokazao koja je Kaja isfolirana fufica, shatro ide mi se kuci, ide mi se kuci od prvog dana.  

Jedino mi je zao u celoj prici sto ako BC pobedi, Nigrutin ce morati da deli pare sa onim smrdljivcem.   A BC je u stvari Nigrutin i Timbe.   Oni su siromashni likovi iz koteza koji su original.   Vikler je fake - dete bogatih roditelja, koje se uskeshalo uz njih, a ovi ga istrpeli na grbaci zato sto je burzujko i sto su mu mama i tata kupili studio, cisto da bi imali gde da snimaju pesme jer su siromashni.  Ima ta fora medju muzicarima - kakav je bubnjar - odlican, ali svira ko bulja - ma nema veze ima svoj kombi. . .  Inace vikler je znao da ce njega ljudi provaliti da je fake, zato je i insistirao nastupe kao jedan, jer i u kuci su svi zagotivili Nigrutina, a svi zamrzeli viklera, i mali ljigavac je to znao, da ce ga izbaciti, pa je to lepo smislio da i on uzme pare na racun Nigrutinove originalnosti.   DNO!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ne zelim o politici ali je zanimljivo kako se moze povuci paralela:

Fanovi Bad Copy-ja (vecina, ne svi) su isti kao LDP blogeri na B92. Nije bitno kakav je ko kao covek, gleda se samo jel nas ili njihov. Meni moze da se dopadne muzika Bad Copy-ja a da mi budu odvratni kao ljudi, takodje moze neki grandovac da me navede na povracanje kada mu cujem "umetnicki rad" a da bude dobar covek.

Ko gleda ljude po tome sta su a ne kakvi su, tesko da i zna sta znaci biti covek.

"Svi smo mi ljudi ali nije svako covek"

P.S. Ko je realan videce kako su od kada su prosle nominacije ili su oni mislili da vise nema, poceli da budu bahati i sve zajebavaju ne bi li navukli publiku svojim "buntom"... Cak su sad kao i prema Kaji (o kojoj inace nemam dobro misljenje) odvratni, kao ona je drolja a oni su mangupi, sve ne bi li Vikler sad ispao baja pa ljudi glasali za "cara". Zalosno, pogotovu da ako pogledate ranije dane vidite da je bio iskren prema Kaji da mu je ona ekstra lik. Ili mnogo brzo menja misljenje ili je mnogo dobro folirao - sta god da je, vidi se kakav je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K800i
Fanovi Bad Copy-ja (vecina, ne svi) su isti kao LDP blogeri na B92.
Da sam fan Bad Copy-ja sada bi se gadno uvredio...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Fanovi Bad Copy-ja (vecina, ne svi) su isti kao LDP blogeri na B92.
Da sam fan Bad Copy-ja sada bi se gadno uvredio... Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7289
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Sto se tice BC-a.   Nema sumnje da je Nigrutin likcina, i da on reprezentuje ono sto je BC sustina.   Medjutim, onaj vikler je veca shabancina od ere i veci grand od kaje.   On se jebano kesha uz Nigrutina samo tako.   Ko je upoznat sa pesmama i radom BC-a, oni su ceo opus posvetili ismevanju estrade i riba tipa Kaje, koju su guzili mnogi beogradski mangupi, kao i crnogorski, koja vazi za klasicnu splavarku.   Jednostavno se vikler zesce pokenjao po BC-u, po sebi samom i po svemu sto su do sada reprezentovali.   Smuvao se sa onim po cemu je sve vreme pljuvao.   Mali dvolicni estradni ljigavac.   Dno.  .  .  

Sa druge strane je Nigrutin ostao dosledan svom stavu, i lepo pokazao koja je Kaja isfolirana fufica, shatro ide mi se kuci, ide mi se kuci od prvog dana.  

Jedino mi je zao u celoj prici sto ako BC pobedi, Nigrutin ce morati da deli pare sa onim smrdljivcem.   A BC je u stvari Nigrutin i Timbe.   Oni su siromashni likovi iz koteza koji su original.   Vikler je fake - dete bogatih roditelja, koje se uskeshalo uz njih, a ovi ga istrpeli na grbaci zato sto je burzujko i sto su mu mama i tata kupili studio, cisto da bi imali gde da snimaju pesme jer su siromashni.  Ima ta fora medju muzicarima - kakav je bubnjar - odlican, ali svira ko bulja - ma nema veze ima svoj kombi. . .  Inace vikler je znao da ce njega ljudi provaliti da je fake, zato je i insistirao nastupe kao jedan, jer i u kuci su svi zagotivili Nigrutina, a svi zamrzeli viklera, i mali ljigavac je to znao, da ce ga izbaciti, pa je to lepo smislio da i on uzme pare na racun Nigrutinove originalnosti.   DNO!
Smile Smile
Nigrutin je legenda,i steta ako pobede sto ce morati da deli pare sa Viklerom.Mnogo bi bolja kombinacija bila da jeTimbe usao zajedno sa Nigrutinom u kucu,njih dvojica su drugovi od detinjstva sa Viklerom se zna tek od '98.Mislim da je Vikler pickica u dusi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E870
 Smile

zanimljivo, nadam se da si u pravu i da si naveo cinjenice, a ne neka svoja nagadjanja...

Smile
IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
A BC je u stvari Nigrutin i Timbe.   Oni su siromashni likovi iz koteza koji su original.   
Zar Timbe nije iz NP? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
evo sad citam da su ih razdvojili (BC)...svaki je za sebe do kraja....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Mislim da je Vikler pickica u dusi....

Zesca. U Nigrutinu ima nesto, vidi se iskren bunt, vidi se kreativac, genijalac iznikao iz sivila koteza. Vidi se da on reprezentuje iskren bunt, princip, i da ploce snima iz potrebe za slanjem neke poruke ljudima, iz kreativnog poriva karakteristicnog za umetnike u dushi, pa makar to bila i iskrena zezancija. Sa druge strane se vidi zasto vikler snima ploce. Da bi mogao biti u drustvu devojaka tipa kaje. On pljuje po estradi a u stvari OCAJNICKI zeli biti deo nje. To se nepogreshivo vidi po njemu. Mala pickica. Da su Nigrutin i Timbe u VB, pa to bi bio pravi BC i potpuna pobeda bez ikakve dileme. Steta, steta, steta...
« Poslednja izmena: 25. Mar 2008, 17:06:15 od Necu_da_budem_Svabo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 04:02:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.