znaci mi posteni preduzetnici da ocekujemo povecanje kontrole od strane inspekcije?! mislim, "budzet ce se izmedju ostalog puniti od naplacenih kazni" (bozidar djelic) i ovako nas deru gore od turaka. zanimljivo kako u BGD inspekciji nema ni 10% srba.
znaci mi posteni preduzetnici da ocekujemo povecanje kontrole od strane inspekcije?! mislim, "budzet ce se izmedju ostalog puniti od naplacenih kazni" (bozidar djelic) i ovako nas deru gore od turaka. zanimljivo kako u BGD inspekciji nema ni 10% srba.
i inače je malo srba u srbiji, prijatelju.. mnogi se lažno predstavljaju..
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 09:28:43 od vrbov prutić »
Ma samo sam se iznenadio sto nisam vidio Cedu i Kondicku juce u skupstini kako aplaudira
pe eto vidiš da je Kandićka bila i sigurno nije štedela dlanove za aplauz..vrlo moguće je da je i čeda bio tu negde. možda se maskirao u onog muftiju pored..
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske