Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Pobednik drugog kruga ce biti:
Nikolic
49.9%  (242)
Tadic
50.1%  (243)
Ukupno glasova: 485
Idi dole
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 648
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori 2008. - prvi krug - rezultati  (Pročitano 240764 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Što se tiče Republike Srpske Nikolić je javno nazvao predsednika RS idiotom. To je uvreda za većinu građana Srpske koji su Dodika izabrali a radikale poslali u istoriju.

genijalac...dodik nije predsednik rs vec predsednik vlade....btw...i idiot je Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

to nije nikakva uvreda....i vi demokrate ste vredjali milosevica(i ja sam to radio) sa sto puta gorim pridevima a i on je bio legitimno izabran predsednik srbije pa potom srj....onda te nije bilo briga za te gradjane koji su glasali za slobu? Smile

da...da...oni su niza vrsta ljudi....oni se mogu vredjati.......pazi sad:tadic je kreten...........i sta sad? Smile Smile Smile Smile Smile
Mrgec se napujdao na frku  Smile Smile Smile

Hajde da vidimo ko je jači  Smile

Nećeš valjda udariti ženu sa naočarima?  Smile

Smile Smile Smile
no comment Smile

Mrgec,

Time što Dodika radikali nazivaju idiotom oni brane Republiku Srpsku isto koliko i Alija Izetbegović. Nije ni čudo što za radikale više niko ne glasa zapadno od Drine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Đavolji ugovor
Preobraženje 2000. godine (19. avgust) Demokratska opozicija Srbije izdala je svoj predizborni program nazvan Ugovor s narodom. Program su potpisali svi lideri stranaka tadašnjeg DOS-a i predsednik ekspertske grupe G 17 plus.

S ovim sloganom opozicija, na čijem je čelu bio Vojislav Koštunica, kandidat za predsednika SRJ, obratila se građanima Srbije i tadašnje SRJ.

Na Preobraženje 2007. godine, kada ispisujem ove redove, prisećam se Ugovora s narodom, u deset tačaka. Čitam ih iznova. DOS obećava:

PRVO: Usvojićemo deklaraciju o hitnim pripremama za donošenje novog ustava, radi otklanjanja postojećeg ustavnog haosa.

DRUGO: Donećemo rezoluciju kojom se ukida sadašnja ekonomska i politička blokada Crne Gore, a najviši državni organi obavezuju se da odmah otpočnu razgovore s legitimnim izabranim rukovodstvom Crne Gore o karakteru i funkcijama buduće državne zajednice Srbije i Crne Gore.

TREĆE: Obavezujemo buduću vladu da odmah podnese program konkretnih mera Savetu bezbednosti UN, kojim bi se omogućila dosledna primena Rezolucije 1244 o Kosovu, očuvao teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, garantovalo pravo na miran i siguran život, i podstakla njegova integracija u institucije zemlje.

ČETVRTO Donećemo zakon kojim ćemo smanjiti broj ministarstava barem za trećinu, ukinuti sva ministarska mesta bez portfelja i ograničiti broj potpredsednika na najviše tri.

PETO: Donećemo zakon kojim se svim poslanicima i članovima vlade zabranjuje gomilanje funkcija tokom mandata. Članovima vlade tokom mandata biće izričito zabranjeno da tokom mandata upravljaju privrednim organizacijama.

ŠESTO: Nova vlada će se obavezati da u roku od sto dana stavi na uvid nadležnim skupštinskim odborima sva tajna policijska dosijea.

SEDMO: Svi članovi vlade i narodni poslanici biće obavezani da objave detaljan pregled svog imovinskog stanja i stanja članova svoje prodice, na dan stupanja na dužnost.

OSMO: Od Narodne skupštine Republike Srbije zahtevamo da odmah obustavi primenu onih zakona koji proizvode ogromnu društvenu štetu Srbiji i njenim građanima.

DEVETO: Odabraćemo jednu renomiranu, nezavisnu revizorsku kuću da izvrši reviziju budžeta i obavi temeljan pregled finansijskog poslovanja skupštine i vlade tokom prethodnih mandata.

DESETO: Skupština će formirati nezavisnu komisiju eksperata koja će preispitati i obnarodovati sve relevantne dokumente, audio i video zapise koje je sadašnja vlast držala u tajnosti, a odnose se na vođenje unutrašnje i spoljne politike Srbije i Jugoslavije u periodu 1987-2000. godina.

Ovako je glasio “Ugovor s narodom”, koji su Vojislav Koštunica i svi ostali lideri DOS-a saopštavali građanima na predizbornim mitinzima.

Kada je 5. oktobra te godine DOS nasilno preuzeo vlast, svi iz DOS-a su istog trena zaboravili na data obećanja. Pođimo redom.

PRVO: Ustav Srbije donet je tek 30. septembra prošle godine dvotrećinskom većinom, sa 242 glasa narodnih poslanika, a potvrđen na referendumu koji je bio namešten.

DRUGO: Odnosi s Crnom Gorom su pogoršani, i ona se prošle godine razdružila sa Srbijom.

TREĆE: Obećana rezolucija o Kosovu ostala je mrtvo slovo na papiru.

ČETVRTO: Vlada je povećala broj ministarstava, a Đinđićeva vlada imala je čak šest potpredsednika.

PETO: Ministri i poslanici u DOS-ovim vladama stali su na čela javnih preduzeća, banaka, fondova, i većina njih imala je više funkcija, s ogromnim prinadležnostima.

ŠESTO: Nova Vlada Srbije je zaista donela uredbu o otvaranju policijskih dosijea, ali je mesec dana kasnije Uredbu poništio Ustavni sud Srbije, i policijski dosijei su i danas državna tajna!

SEDMO: Članovi vlade i narodni poslanici, s retkim izuzecima, nisu građanima ni do danas stavili na uvid svoje imovno stanje, niti nameravaju da to učine.

OSMO: Skupština Srbije menjala je, i po više puta, uglavnom zakone koje je DOS-ova vlast donosila, a glavni zakoni ni do danas nisu izglasani.

DEVETO: Revizija budžeta prethodnih vlada nikada nije izvršena.

DESETO: DOS-ova vlast nikada nije ni formirala komisiju eksperata sa zadatkom da ispita važne odluke prethodnih Miloševićevih vlada.

Umesto obećanog Ugovora, vlasti DOS-ovih stranaka opljačkale su Srbiju do gole kože, izvršna vlast je stala na čelo mafijaških grupa, stotinak porodica je preuzelo skoro svu državnu imovinu, Srbija je postala zemlja za naučne eksperimente, za deponiju nuklearnog otpada, pranje novca, transfer prljavih tehnologija…

Građani Srbije su dovedeni do prosjačkog štapa. Vojislav Koštunica još je premijer, Đinđićev naslednik Boris Tadić još je predsednik Republike…

Ko s narodom tikve sadi…
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
ako me pitas da li znam kako se uzimaju provizije onda mi nisi rekao nista novo. mene zanimaju precizni podaci a ne price rekla-kazala

Нису то никакве провизије и не знам шта је за тебе прецизан податак. Ако мислиш да ће неко да ти каже колико је пара петар петровић узео тад и тад, тешко да ћеш то дочекати.

Neutralni,pricaj koliko hoces o neglasanju i neutralnosti ali slabo sam ja video da ti pljujes Kostunjavog i Grobara...
nema potrebe da on pljuje te persone....ima vas tolerantnih i zastitnika ljudskih i raznih drugih prava dosta da pljujete njih....
ali tadica ima potrebe da pljuje,sto jednostavno ne prizna da je Slobin covek mesto tu da se pravi...
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ako me pitas da li znam kako se uzimaju provizije onda mi nisi rekao nista novo. mene zanimaju precizni podaci a ne price rekla-kazala

Нису то никакве провизије и не знам шта је за тебе прецизан податак. Ако мислиш да ће неко да ти каже колико је пара петар петровић узео тад и тад, тешко да ћеш то дочекати.

Neutralni,pricaj koliko hoces o neglasanju i neutralnosti ali slabo sam ja video da ti pljujes Kostunjavog i Grobara...

Телетабису цитирао си пост који је намењен порталисту и односи се на крађу пара у савезу студената ДАНАС. Нема везе ни са томом ни са тадићем ни са политиком. Изађи на ваздух опседнут си радикалима.  Smile

Citat

naravno da cu tesko docekati, ali ima zainteresovanih da pricaju u to ne sumnjaj, samo me zanima svako kome je dosta tog lopovluka. a sto se tice provizija ja za sada znam za te varijante, ali polako videcemo. i jos nesto, ako hoces pomozi, ako neces stiti one koji kradu

Могу да ти причам до сутра то су ствари које није могуће променити. То се ради и у основним и средњим школама само за радзлику од факултета тамо то раде професори.

Citat
ali tadica ima potrebe da pljuje,sto jednostavno ne prizna da je Slobin covek mesto tu da se pravi...

Могу једино да ти признам да не делујеш баш много паметно, чак напротив, ни мало.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 19:39:25 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
ovako je ispunjen taj ugovor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Sloba je postao predsednik
Zapad nudi otpis dugova i clanstvo u EU - U zamenu za mirno resenje krize u zemlji.
Slovenija bombardovana od srpskih snaga a ne obrnuto.
Srbija prva uvodi sankcije sloveniji, a ne zapad srbiji.
Ssrbija pokusava da uzme deo teritorije hrvatskoj i bosni, a ne obrnuto.
Ljudi se mobilisu da idu da ratuju van srbije, a srbiju niko nije napao.
Prvo su bombardovani sarajevo i zagreb, a ne beograd.
Niko nije sravnio sa zemljom novi sad, nego vukovar.
Srbija dobija sankcije i firme polako.
Mladi iz srbije beze u inostranstvo, a u srbiju stizu izbeglice.
Firme propadaju pre petog okobra a ne posle.
Nisu na vlasti tada bili boris i ceda nego sloba, seselj i toma.
Zemunski klan je nastao pre 5-og oktobra, a ne posle.
Nisu im LDP i DS dali oruzje i legitimacije, nego SPS i SRS.
Nije djindjic trazio bombardovanje, nego je sloba zeleo.
Nisu boris i ceda prodali kosovo, nego su ga sloba seselj i toma predali.
Nije djindjic igrao sah sa zemunskim klanom nego seselj.
Nije djindjic diler droge, a legija filozof.
Nije vuk crvena beretka, a legija pisac.
Nije curuvija docekao bombe nego metak.
Nije curuvija rekao da mu je drago nego toma.
Nije toma copao pred smrt nego djindjic.
Nije djindjic video krvavo prolece nego seselj
Nisu tomi ustase ubile dedu nego borisu.
Nije boris rekao tomi da je ustasa, nego je toma rekao borisu.
Nije borisu telohranitelj bio skinhead, nego tomi.
Jeste SRS je bio na vlasti - ZAJEDNO SA SPS-OM.
Preziveli ste?
Hocete opet?

« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 20:06:27 od portalist »
IP sačuvana
social share
Podrzavam Simijon kao kandidata na predsednickim izborima 20.1.2008.

i zato Tomislav N. preventivno objašnjava kako, časna reč, nikoga ne mrzi – zna, vragolan, da mu to nemrzilaštvo do sada nije bilo ni među prvih hiljadu prepoznatljivih karakternih osobina, ni njemu, a kamoli stranci mu, u čijem vrhu ima pregršt takvih vedeta za kakve bi Džeri Springer Šou platio suvim zlatom. - Teofil Pancic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Могу да ти причам до сутра то су ствари које није могуће променити. То се ради и у основним и средњим школама само за радзлику од факултета тамо то раде професори.

secam se jos kada sam pre desetak godina isao na more sa skolom. bio je dogovoren jedan hotel a otisli smo u drugi, jeftiniji. ne znam gde je otisao visak para, od toga je moglo da se odustane u poslednjem trenutku, jer se tada saznalo, ali kome je od roditelja u tom trenutku bilo do uskracivanja mora svom detetu, od kojih neki more nisu u zivotu videli
IP sačuvana
social share
Podrzavam Simijon kao kandidata na predsednickim izborima 20.1.2008.

i zato Tomislav N. preventivno objašnjava kako, časna reč, nikoga ne mrzi – zna, vragolan, da mu to nemrzilaštvo do sada nije bilo ni među prvih hiljadu prepoznatljivih karakternih osobina, ni njemu, a kamoli stranci mu, u čijem vrhu ima pregršt takvih vedeta za kakve bi Džeri Springer Šou platio suvim zlatom. - Teofil Pancic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Oćete još jedanput da ispišem obečanja data petog oktobra snimio sam to Smile
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ZEMUNSKI KLAN JE NASTAO PRE 5.OKTOBRA, A NE POSLE.

Мислиш пре 5.октобра су почели да се баве криминалом а највећу снагу, моћ и контролу тржишта наркотика у Србији стекли су након петог октобра. Мислиш нису политичари пре него после 5.октобра гостовали у шилеровој. Мислиш отмице за милионске откупе урадили су после а не пре 5.октобра. Мислиш политичари (чеда) издејствовали су им пуштање из затвора након хапшења због отмице, после а не пре петог октобра.
Једну по једну ставку можемо овако, бесмислено је, знају и мала деца.  Smile

Citat

secam se jos kada sam pre desetak godina isao na more sa skolom. bio je dogovoren jedan hotel a otisli smo u drugi, jeftiniji. ne znam gde je otisao visak para, od toga je moglo da se odustane u poslednjem trenutku, jer se tada saznalo, ali kome je od roditelja u tom trenutku bilo do uskracivanja mora svom detetu, od kojih neki more nisu u zivotu videli

Ја сам на екскурзију са школом ишао у грчку коштала је 320 марака. Наредне године на факултету иста та маршута преко ИСТЕ те агенцје у ИСТОМ том термину само 7 дана ДУЖЕ коштала је 130 марака плус виза 30 марака. Да ли знаш ко је узео паре? Директор и професор организатор. Агенција је само подигла цену да би они узели паре иначе би довели неку другу агенцију.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 19:47:52 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
Citat
ZEMUNSKI KLAN JE NASTAO PRE 5.OKTOBRA, A NE POSLE.

Мислиш пре 5.октобра су почели да се баве криминалом а највећу снагу, моћ и контролу тржишта наркотика у Србији стекли су након петог октобра. Мислиш нису политичари пре него после 5.октобра гостовали у шилеровој. Мислиш отмице за милионске откупе урадили су после а не пре 5.октобра. Мислиш политичари (чеда) издејствовали су им пуштање из затвора након хапшења због отмице, после а не пре петог октобра.
Једну по једну ставку можемо овако, бесмислено је, знају и мала деца.  Smile

Citat

Ја сам на екскурзију са школом ишао у грчку коштала је 320 марака. Наредне године на факултету иста та маршута преко ИСТЕ те агенцје у ИСТОМ том термину само 7 дана ДУЖЕ коштала је 130 марака плус виза 30 марака. Да ли знаш ко је узео паре? Директор и професор организатор. Агенција је само подигла цену да би они узели паре иначе би довели неку другу агенцију.
ko te jebe sto nisi bio u skoli  Smile Smile  znas li odakle je to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 648
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.17 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.