Da li moze neko da mi uradi baner za igru Alone in the Dark? Da pise Alone in the Dark player zlatnim slovima na crnoj pozadini i da glavni lik (Edward Carnby) bude sa desne strane banera, tj. od torzoa nagore i na primer da drzi pistolj. Naravno, velicina da bude takva da mogu baner da stavim u potpis
Mozda i nije nesto, al to je verovatno zato sto sam umoran:
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 20:51:20 od spellerberg »
Da li moze neko da mi uradi baner za igru Alone in the Dark? Da pise Alone in the Dark player zlatnim slovima na crnoj pozadini i da glavni lik (Edward Carnby) bude sa desne strane banera, tj. od torzoa nagore i na primer da drzi pistolj. Naravno, velicina da bude takva da mogu baner da stavim u potpis
Mozda i nije nesto, al to je verovatno zato sto sam umoran:
Hvala, odlican je @ becko Smanji ga pomocu ovog programa:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Joj, Becko, pa to ti je bar lako. Mozes u Word-u, Paint-u, a ja to radim u ovom programu Kada ga instaliras, pokrenes ga, otvoris sliku, pa onda Image > Resize, i to je to
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 20:58:55 od spellerberg »
Pozz jel moze neko da mi odradi logo za moj sajt velicine 700 x 250 px sajt je vezan za mesto u kome zivim i ima bukvalno sve i svasta. Problem je što sam sve radio u ćirilici, pa bi želeo i baner da bude takav Sajt je Моје Челарево, tj željeni tekst na baneru i onda ona klasika portal i forum o Čelarevu ili info o Čelarevu i internet adresa ako može i da nebude statičan Unapred hvala