2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 636 637 639 640 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 398312 puta)
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
E milim vas bez euforije sto se tice kosarke. Naravno da smo veliki favoriti ali evo vam primer Makabija. Naravno, nadam se da nas nece zadesiti ista sudbina. Smile

Nece sigurno jer se u Izraelu igra samo jedna utakmica finala plej ofa - to znaci kao nas kup. Tada i imaju neku sansu... A ovako kad se igra vise utakmica, nemaju ama bas nikakvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Uprava šampiona dala dozvolu iskusnom štoperu da potraži novu sredinu
I Vještica napušta Partizan
Beograd - Osipaju se redovi osvajača šampionske titule i Lav kupa Srbije. Kapiten i rasni golgeter Stevan Jovetić sutra će parafirati ugovor sa italijanskom Fiorentinom. Njegov prvi zamenik, štoper Nemanja Rnić već je razmenio potpise sa Anderlehtom (Belgija), strelac najviše golova za crno-bele u minuloj sezoni Lamine Diara, i pored izričitog stava kluba iz Humske o nastavku saradnje, sa menadžerom vaga brojne ponude iz jačih liga, pozivima iz inostranstva nadaju se takođe plejmejker Moreira i centralni defanzivac Đorđević, a blizu odlaska iz Humske nalazi se i Milan Vještica. Iskusni štoper i uprava našeg predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona već neko vreme nisu na istoj talasnoj dužini, a upravo dobijena dozvola za traženje nove sredine koju je Partizan dao Vještici definitivna je potvrda priče da crno-beli više ne računaju na dvadesetdevetogodišnjeg fudbalera, koji je ove zime stigao iz Rostova.
Da li zbog njegovih slabijih partija na početku prolećne sezone, kada je istina ceo tim igrao ispod jesenjeg nivoa, neuklapanja u viziju trenera Jokanovića ili nečeg trećeg, tek nekadašnji defanzivac više ruskih klubova i Vojvodine, koji je zbog povrede stopala završnicu šampionata odgledao sa tribina, uveliko pakuje kofere za novu selidbu. Prema nekim informacijama, Vještica na stolu već ima nekoliko zanimljivih ponuda, mahom iz Rusije u kojoj je ostavio značajan trag, zbog čega bi u najskorije vreme mogao da crno-beli dres zameni nekim drugim.
Gotovo izvestan odlazak ovog fudbalera i vrlo moguć transfer, za ekipu jako važnog, Nenada Đorđevića (ugovorna klauzula mu daje pravo na to) otvara (ne)očekivano pitanje pojačanja na štoperskim pozicijama, s obzirom na to da bi u tom slučaju "knjiga" spala na oporavljenog Sikimića i mladog Jovanovića, koji je u tim najčešće ulazio kao desni bek.

Данас
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
I ko ce njega sad da zameni?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ђорђевић остаје, а ту је и Срђан Кнежевић. Све у свему, неће нам недостајати.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Bolje je za Vjesticu da ide...toliko Smile

« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 02:24:08 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Karadžić: Ostajem u Partizanu

Predviđeno je da predsednik crno-belih budem još dve i po godine, ne planiram odlazak pre tog roka – jasan je prvi čovek osvajača duple krune

Pričao je da je umoran i da mu je potreban predah, uveravao da će dobro razmisliti pre nego što odluči, a na kraju prelomio – Tomislav Karadžić ostaje u Partizanu.
Prvi čovek crno-belih odlučio je da stavi tačku na priču da će se na kraju prvenstva pozdraviti sa zaposlenima u Humskoj, kako bi podneo kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
Posle jučerašnjih reči iskusnog fudbalskog radnika iz Subotice očigledno je da će Tomislav Karadžić nastaviti da radi na projektu zvanom „plasman u Ligu šampiona”.
- Nije mi jasno zbog čega mediji svakodnevno licitiraju u kom trenutku ću napustiti Partizan. Ako je već tako onda moram da kažem da je predviđeno da predsednik crno-belih budem još dve i po godine, a sudeći kako se stvari odvijaju ne planiram odlazak pre tog roka – decidiran je Tomislav Karadžić.
Pre pet dana predsednik šampiona najavio je da će leto u Humskoj biti vrelo, a mnogi su njegove reči protumačili pogrešno: da će uskoro podneti ostavku i otvoriti sebi put ka Terazijama 35, gde bi seo u fotelju upražnjenu odlaskom Zvezdana Terzića.
Iako se to neće desiti, potvrda Karadžićevih reči „da će leto biti vrelo” prvu potvrdu dobiće u sredu, za kada je zakazan sastanak Izvršnog odbora.
- Ne bih želeo sada da govorim o tome šta će biti teme tog sastanka. Raspravljaćemo o raznim temama, pojedine bi tek danas trebalo da stavimo na dnevni red, a o svemu ćemo javnost upoznati po završetku Izvršnog odbora – naglasio je Tomislav Karadžić.

Džomba će dobiti premije
kad objasni zašto je
kasnio meč protiv Zvezde

Frapantna izjava Nikole Džombe da je predsednik Partizana prevarant izazvala je očekivan gnev u glasu Tomislava Karadžića.
Finansijer superligaša iz Kule optužio je prvog čoveka crno-belih da je obećao premije njegovim fudbalerima u slučaju da ne izgube od Zvezde pre osam dana, što se i desilo (1:1), ali da novac nije isplatio.
Karadžić uzdržano komentariše optužbe Džombe.
- Hajduk je imao premije da ostane neporažen na utakmici poslednjeg kola i tu ne vidim problem – potvrdio je Tomislav Karadžić
Predsednik crno-belih podseća da se takva praksa odavno ustalila u Evropi, a nije kažnjiva propisima FIFA i UEFA.
- Setite se načina na koji su Rusi podržali Hrvate da odigraju kvalitetno protiv Engleza u poslednjem kolu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo. U pitanju je dozvoljena stimulacija kojom se pobedniku obećava nagrada u slučaju da to ostvari na terenu.
Karadžić uverava da će Fejsa, Komazec i ostali fudbaleri superligaša iz Kule dobiti obećan novac, ali da prethodno moraju da budu ispunjena dva uslova.
- Želimo da nam čelnici Hajduka dostave žiro račun, jer drugačije ne poslujemo, a pre nego što im uplatimo premije voleli bismo da znamo zbog čega je utakmica poslednjeg kola u Kuli, između domaćina i Crvene zvezde kasnila skoro 20 minuta. Pitam se zašto lopta nije bila na centru igrališta u 17 časova, kako je i predviđeno... Posebno bih voleo da čujem objašnjenje generalnog sekretara Zajednice superligaša, koji je prisustvovao tom susretu.
Karadžić nije rekao, ali je jasno šta je mislio. Hajduk je planirao da odugovlačenjem početka meča postavi uslove u kojima bi mogao da sačeka vesti iz Kruševca i u skladu s tim planira ishod svog meča. Zanimljivo da je Hajduk izjednačio kad je postalo jasno da će Partizan osvojiti titulu.
- Pre nekoliko dana, kod mene u Subotici, na sastanku koju je trajao svega četiri minuta, Nikola Džomba nijednog trenutka nije pomenuo pitanje premija. Sledećeg dana dao je izjavu za medije koja više govori o njegovoj ličnosti i kulturi nego o tome kakvi su ljudi iz Partizana.
Predsednik crno-belih na kraju objašnjava kakav će biti rasplet na relaciji Subotica-Kula-Beograd.
- Tomislav Karadžić i Partizan nikad nikome nisu ostali dužni. Obaveze prema takmičarskim organima, našim igračima i sve ostale finansijske transakcije do sada su izvršene u skladu s propisima. Jedino mi nije jasno šta će se desiti posle naše uplate Hajduku, da li će se onda ispostaviti da je Nikola Džomba prevarant i lažov – ironičnim pitanjem je zaključio Tomislav Karadžić.
Ostaje da se vidi da li posle ovih reči moguć transfer Ljubomira Fejse iz Hajduka u Partizan.

Stojadinović: Ne ucenjujem

Do kraja sedmice trebalo bi da bude poznato da li će Lamin Diara ostati u Partizanu.
Menadžer senegalskog napadača Zoran Stojadinović najavio je pre nekoliko dana da će iskoristiti klauzulu u ugovoru i odvesti Diaru u Francusku, gde spremno čekaju Nant i Nica, a u trku su se još uključili Deportivo i Betis.
- Stojadinović, niti bilo koji drugi menadžer, ne može da ucenjuje Partizan pričama da će odvesti naše fudbalere. U narednom periodu bićemo pažljivi prilikom sklapanja ugovora s novajlijama kako se ne bi ponovila slična situacija, uz podsećanje da već duže razmišljamo o osnivanju menadžerske agencije koja bi radila u interesu kluba – objasnio je Karadžić.
U želji da čujemo i drugu stranu pozvali smo i menadžera Zorana Stojadinovića.
- Ne ucenjujem Partizan, već se jednostavno borim za što bolje uslove svog klijenta. Do kraja sedmice odlučićemo gde će Diara nastaviti karijeru – predočio je Stojadinović.

Vještica se vraća u Rusiju
Ngambi stiže iz Monpeljea

Partizan planira rokadu na poziciji štopera

Rokada na poziciji štopera. Šampion Srbije će se uskoro zahvaliti na saradnji Milanu Vještici i mesto centralnog odbrambenog igrača popuniti dovođenjem reprezentativca Kameruna. Aleksis Ngambi stiže u Partizan!
Rukovodstvo crno-belih procenilo je da Milan Vještica za šest meseci nije opravdao očekivanja. Uprkos tome što je učestvovao u osvajanju duple krune, bivši defanzivac Rostova i Zenita iz Sankt Peterburga će se naći na spisku igrača koji, uz odgovarajuće obeštećenje, mogu da napuste Humsku.
Za Vješticu se interesuje nekoliko klubova iz Rusije, narednih dana trebalo bi očekivati konkretne poteze na tom planu.
Agilno rukovodstvo šampiona ima spremnu zamenu za Vješticu: Partizan će pojačati Aleksis Ngambi iz Monpeljea.
Snažni defanzivac francuskog drugoligaša pre dve sedmice već je bio u Beogradu. Tada je zajedno sa klupskim drugom, Laminom Sakoom, pratio pretposlednji prvenstveni meč crno-belih, protiv Hajduka iz Kule, 1:0. Naredni put kad bude dolazio tamnoputi štoper imaće dva zadatka: da dogovori uslove saradnje i potpiše ugovor sa Partizanom.
- Voleli bismo da posao u prelaznom roku završimo u narednih deset do 15 dana kako bi naš trener Slaviša Jokanović imao sve kandidate za prvi tim na uoči početka priprema – objasnio je predsednik Tomislav Karadžić.
Aleksis Ngambi rođen je 20. januara 1982. godine u Kamerunu. Karijeru je počeo u otadžbini, u dresu Kađi sportsa, da bi evropsku avanturu gradio u Francuskoj. Od 1999. do 2003. godine bio je član Strazbura, naredne dve proveo je u Ginjonu, a od 2005. igra za Monpelje.
U minulom prvenstvu, prema podacima zvaničnog sajta Druge lige Francuske, iskusni Ngambi odigrao je 24 meča i postigao gol, uz četiri žuta i jedan crveni karton.
Da je reč o kvalitetnom fudbaleru svedoči sledeći podatak: pre dve sedmice selektor Kameruna, Nemac Oto Pfister, uvrstio je Ngambija na širi spisak kandidata za nacionalni tim te zemlje uoči početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine.
Njegovim dovođenjem uprava Partizana napravila bi sjajan potez iz jednostavnog razloga – Ngambiju je istekao ugovor i u Beograd bi došao bez obeštećenja.

Predsednik i direktor
dovode Brazilca Alveša

Kakva kombinatorika! Crnogorac je otišao u Italiju, a Srbi u Mađarsku da bi u vidu Brazilca pronašli pojačanje za napad na Ligu šampiona. Zamenu za Stevana Jovetića, koji će sutra biti predstavljen kao novi fudbaler Fiorentine, Partizan će dobiti angažovanjem još jednog Južnoamerikanca. Za crno-bele će od leta igrati Andre Alveš dos Santos (25).
U pitanju je centarfor Kapošvara, koji je u 29 kola mađarskog prvenstva postigao 12 golova, a na klupskoj listi strelaca ispred njega je samo Lorant Olan, s 13 pogodaka.
Da je transfer Alveša među crno-bele blizu realizaciju potvrđuje činjenica da su predsednik Tomislav Karadžić i sportski direktor Ivan Tomić sinoć u Mađarskoj uživo posmatrali utakmicu Prve lige, Kapošvar – Rec, kako bi se još jednom uverili u kvalitete Brazilca.
Posle meča planiran je sastanak rukovodećih ljudi Partizana sa čelnicima mađarskog kluba. Glavna tema trebalo je da bude dolazak Alveša u Srbiju. Sudeći prema signalima koji stižu iz zemlje naših severnih suseda to će se najverovatnije i desiti.
- Zainteresovani smo za Brazilca koji igra u Mađarskoj, nadamo se da će se pregovori završiti uspešno – predočio je uoči puta za Kapošvar Tomislav Karadžić, predsednik Partizana.
Andre Alveš je rođen u Brazilu 15. oktobar 1983. godine. Visok je 180 centimetara, a težak 76 kilograma. Igrao je za manje poznate klubove: Sete Satembro, Vila Novu, Sao Paolo Siazanao, Uniao Barbarense, a pre Kapošvara nosio je dres Honveda iz Budimpešte.

Журнал
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 11:50:28 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung X 680
SAD UZMITE PARE!

Zoran Stojadinović, menadžer Laminea Dijare, kaže da Partizan za Senegalca više nikad neće dobiti tri miliona evra, koliko sada nude Nant, Nica i Betis

Poznati srpski menadžer Zoran Stojadinović strahuje da Partizan nikada više neće dobiti ponudu vrednu tri miliona evra za Laminea Dijaru i preporučuje upravi crno-belih da ga u letnjem prelaznom roku proda. On kaže da je Senegalac dostigao maksimalnu cenu na tržištu i da uprava šampiona rizikuje ako ga zadrži u svojim redovima.
- Dijara je dostigao limit i ne verujem da će njegova cena na tržištu porasti iznad sadašnja tri miliona evra, koliko nude Nant, Nica i Betis. Voleo bih da se varam, ali bojim se da bi u slučaju neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona njegova cena pala. Tada bismo svi bili na gubitku. Ipak, budući da sam slab na Partizan, ostavljam mogućnost da se dogovorimo - rekao je Stojadinović.

Kurir

Pu bre...joj sta bih mu sad napricao Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Danko Lazović: Partizan me vratio u život!
28. 05. 2008.

Da se pre dve godine nisam vratio u Humsku, propao bih kao fudbaler, tvrdi Lazović

Golgeter holandskog šampiona PSV-a i standardni srpski reprezentativac Danko Lazović otkriva za GAZETU da je malo nedostajalo da propadne kao fudbaler!

Prema Lazovićevim rečima, ko zna šta bi se desilo sa njegovom karijerom da se pre dve i po godine nije vratio u Partizan i odigrao u kontinuitetu šest meseci. On kaže da je na taj način vratio samopouzdanje, zablistao prvo u Viteseu, a potom u PSV-u i reprezentaciji Srbije.

- Imao sam tada iza sebe godine neigranja u Fejnordu i Leverkuzenu. Sećam se da sam ponudu Partizana prihvatio, iako sam znao da ću na leto sigurno napustiti Fejnord, pitanje je bilo samo da li ću u Vitese ili Groningen. Odigrao sam te polusezone sve utakmice u crno-belom dresu, postigao samo čini mi se pet golova, ali sam, što je najvažnije, vratio samopouzdanje i sve to naplatio kasnije - počinje Lazović.

Reprezentacija je tu došla kao šlag na torti?

- Baš tako, imao sam sreće da me selektor Klemente pozove, da postigne istorijski prvi gol za Srbiju protiv Češke, a potom još neke bitne pogotke u kvalifikacijama. Nažalost nismo se kvalifikovali za EP.

Nismo, ali zato si u dresu PSV-a došao do titule šampiona Holandije?

- Izuzetno mi je drag taj trofej jer je prvi u inostranstvu, a posebno zbog činjenice da sam baš ja postigao odlučujući gol u poslednjem kolu, i to u situaciji kada sam ušao sa klupe.

Hajde da rešimo tu dilemu, zašto si pred kraj šampionata kao najbolji strelac, gotovo bez objašnjenja, izgubio mesto u timu?

- Verujte mi, to bih i ja voleo da znam. Sve je išlo sjajno u prvom delu sezone kada nas je vodio Ervin Kuman, pa i kasnije kod Sefa Vergosena. Međutim, u jednom trenutku on je samo odlučio da Kovermans dobije prednost i tu se nije moglo ništa.

Da li si ga pitao zašto je to uradio?

- Naravno, rekao mi je da nema ništa protiv mene, ali da je procena ljudi koji vode klub da Kuvermans trenutno mora da bude ispred mene.

Pričalo se da si planski sklonjen kako bi PSV ovog leta prodao Kovermansa, uz objašnjenje da ti imaš ugovor na još tri godine?

- Stvarno ne znam ništa o tome. Ali, znam da kada u klubu procene da je neko u prvom planu i da ga treba forsirati, onda je tako. Ali, sve je moguće... Uostalom, PSV živi od prodaje igrača koje jeftino kupi, a zatim afirmiše i dobro zaradi.

Da li će tako nešto uraditi i sa tobom. Sigurno je da ima zainteresovanih?

- Ne znam... U fudbalu sam naučio da nema života od stare slave i da su sve opcije otvorene. Videćemo, sve zavisi od novog trenera Huba Stevensa. Pričao sam sa njim, rekao je da me vidi kao prvog centarfora. Ali, ne znam šta može da se promeni preko noći - zaključuje Lazović, koji je prošle sezone u crveno-belom dresu postigao 13 golova i imao čak deset asistencija.

Danko postaje Holanđanin!

Ti si već godinama u Holandiji. Da li si se navikao na miran život u zemlji lala?

- Jesam i veoma sam zadovoljan. Ajdhoven je mali grad, nije metropola kao Amsterdam ili Roterdam, ali ja sam zadovoljan. Sledeće godine iskoristiću pravo da uzmem holandski pasoš. Mislim da nema potrebe nešto previše menjati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung X 680
Danko legenda!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
On bio nekad fudbaler. On je drvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 636 637 639 640 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.