Da napravim i ja ovu famoznu Virtuelnu galeriju :D Odakle da pocnem? :-k
OK...
Vecina fotografija je napravljena pomocu Fuji FinePix s5100 aparata u rezoluciji od 2mp.
Prvo cu postovati fotke koje ste vec videli, ili ne, odnosno fotke koje sam vec postovao na bureku!
Fotke: 1). Ptica "THE BOSS" fotografisana u Libijskom "zooloskom vrtu", malo manja od goluba! 2). Dve zebre u mojoj sobi! 3). Zalazak sunca u Tripoliju! 4). Guzva u gradu! - "Fast and the furious" :chuckel: 5). Guzva nakon derbija na Marakani! 6). Moja senka u parku pored Partizanovog stadiona "Me and my shadow! :[115]:
Fotke: 1). Moj BIKE! 2). Sex and the Snails! 3). Obrnuta perspektiva! 4). Mostic u topciderskom parku! 5). Woman in orange! :chuckel: 6). Moja stara soba slikana na svetlu cetri svece!
Fotke: 1). Kamila koja nam je iskocila na put! 2). Dedina slika (postovao sam je ko moju jer imam 25% njegovih gena) :chuckel: 3). Kuca slikana s krova i editovana da izgleda kao maketa! 4). Nostalgija :( 5). Ja iliti ISM! 6). Tishmin konj na salasu pored Novog Sada!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.