Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:13:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 39605 puta)
17. Jun 2007, 02:07:23
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
     Dajte glas,da vidimo kako stvari stoje  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 10:05:36 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Djindjic je za mene bio jedina sansa za Srbiju, i zato sam pre glasao za DS. Kada je DS poceo da kohabituje sa tunjavim, odlucio sam se za LDP i nisam pogresio. Manje vise jedina prava gradjanska i partija koja sigurno nece praviti ustupke narodnjacima. Ceda mi nije omiljen lik pre svega zbog siromasnog CVa, ali partija ima ogromne potencijale da pokrene mlade i inteligentne ljude koji zele ogranicen drzavni aparat, liberalizaciju trzista i modernu Srbiju gde Mladic moze da ima bulevar samo u muzeju zlocinaca 20. veka.

P.S. Izvini sto te ispravljam, ali me izludjuje kad vidim. "biste" se pise zajedno.
Ja bih, ti bi, on bi, mi bismo, vi biste, oni bi.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 03:56:02 od alexnikolic »
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile promenjeno.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Гласао бих за Српску Радикалну Странку.
Њима бих дао свој глас јер сматрам да су они којима је стало до Српства,тј.очувања српских вредности првенствено Косова.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Гласао бих за Српску Радикалну Странку.
Њима бих дао свој глас јер сматрам да су они којима је стало до Српства,тј.очувања српских вредности првенствено Косова.

Da, dok je narod crkavao i bio bombardovan 99e, Vucic i Nikolic su sebi obezbedjivali stanove od 100 i kusur kvadrata. Slazem se, ima tu srpskih vrednosti.. Pre svega snalazljivost u teskoj situaciji. Njima i da ponudis vlast, oni je ne bi zeleli, jer bi pukli na izborima posle toga k'o zvecke, ovako imaju stalne stranacke i poslanicke plate i vuku narod za nos gore od ovih na vlasti.

Ako ti to ne smeta, a ti glasaj
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 

Djindjic je za mene bio jedina sansa za Srbiju, i zato sam pre glasao za DS. Kada je DS poceo da kohabituje sa tunjavim, odlucio sam se za LDP i nisam pogresio. Manje vise jedina prava gradjanska i partija koja sigurno nece praviti ustupke narodnjacima. Ceda mi nije omiljen lik pre svega zbog siromasnog CVa, ali partija ima ogromne potencijale da pokrene mlade i inteligentne ljude koji zele ogranicen drzavni aparat, liberalizaciju trzista i modernu Srbiju gde Mladic moze da ima bulevar samo u muzeju zlocinaca 20. veka.

P.S. Izvini sto te ispravljam, ali me izludjuje kad vidim. "biste" se pise zajedno.
i ja bih glasao za LDP ali je situacija takva da svi koji zele da se odcepi vojvodina i da uzice postane drzava i sl, su za LDP.
naravno ima i dosta ok ljudi, ali sav sljam jetamo.
ne zelim da se solidarisem sa sljamom. ne zelim da cepam drzavu.

nervira me par sitnica kod njih: ukidanje republike srpske, zelja da placamo milijarde eura bosni(sto djindjic nije zeleo) i cepanje vojvodine i ostatka srbije. jedino se sa njihovim planom za KiM slazem od svih extremnih

dakle, DS je moja opcija.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

i ja bih glasao za LDP ali je situacija takva da svi koji zele da se odcepi vojvodina i da uzice postane drzava i sl, su za LDP.
naravno ima i dosta ok ljudi, ali sav sljam jetamo.
ne zelim da se solidarisem sa sljamom. ne zelim da cepam drzavu.

nervira me par sitnica kod njih: ukidanje republike srpske, zelja da placamo milijarde eura bosni(sto djindjic nije zeleo) i cepanje vojvodine i ostatka srbije. jedino se sa njihovim planom za KiM slazem od svih extremnih

dakle, DS je moja opcija.

U svaku partiju udju ljudi sa svakakvim idejama. Koliko ja znam, LDP se zalaze za maksimalnu autonomiju vojvodine, ne i za potpunu nezavisnost. Mada, iskreno, nacionalne drzave su stvar proslosti, a Balkan izgibe zbog istih. Gluposti.

Ima sljama svuda, po meni ne mozes da budes politicar ako nisi bar malo sljam. Ono sto je mene privuklo LDPu je pre svega ekonomska ideja - liberlizacija i ogranicavanje mesanja drzave u privredu, ali i veliki broj mladih uspesnih pametnih ljudi koji su ovu ideju prihvatili. DS je potpuno izgubio kompas posle smrti Djindjica, a Tadic nema hrabrosti da provede njegovu politiku. Sutra ce se dokazati da je politicka pozadina ubistva Djindjica vezana za Kostunicu i njegovo okruzenje i bice mi jako zanimljivo da cujem Tadicevo izvinjenje narodu sto je kohabitirao sa ljudima koji su ubijali politicke protivnike. Nemam zaista zelju da glasam za takav DS.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Tadić je na dobrom putu da mu stranka završi u političkom smetlištu.
Dss je na sledećim izborima potpuno prso a Radikali najverovatnije vode državu(Kukala nam majka).
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tadić je na dobrom putu da mu stranka završi u političkom smetlištu.
 Dss je na sledećim izborima potpuno prso a Radikali najverovatnije vode državu(Kukala nam majka).

Ma radikali ne zele stvarno vlast, oni zive od nezadovoljstva naroda i jedini nacin da ostanu jaki je da ne budu vlast. Zato se loze na pricu o 50% koju nikada nece ostvariti. DS ce verovatno da izgubi jos par procenata koji ce otici LDPu i to je odlicno - imacemo 2 relativno stabilne gradjanske partije. A Tadic ce da leti iz DSa kada se zavrsi istraga o politickoj pozadini ubistva Djindjica.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Naravno da glsam za ldp
samo jedan komentar
@kraljevicu marko
covece, ne daj da te drugi ubedjuju u ono sto nije istina. i nemojkasnije siriti te stvai, to nije u redu. ako zelis poslacu ti program i statut ldp pa se uveri u to Smile
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:13:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.