I sa manje efekata, chrom-u, tesko da ces naci kod drugih programa. Seckanje klipa, za brze prelaze je najpreciznije kod ova dva programa. Usporenje ili ubrzanje clipa, nisam nesto video kod ostalih, manjih, programa. Veruj mi jedno. Godinu i nesto, mozda dve, koristo sam i probavao razne sitne programcice. Zbog raznoraznih potreba. Na kraju, ostala su ova dva. U njima je sve, a budi uveren da nisu nesto komplikovaniji od nekih drugih. Samo sam gubio vreme pretrazvajuci i probavajuci.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 07:21:15 od lightsoft »
imam link od jednog sajta gde se nalazi nekoliko hiljada programa za grafiku editovanje videa audia i bla bla tacnije mislim da se tamo svi programi nalaze koji postoje, a da vrede sve je naravo free and ful,drugim recima sve je dzaba ,nema krekova nema limita nema demo ... sve free cak ne treba ni registracija za sajt ,ako nekoga zanima neka mi se obrati na pvt da mu dam link
inace jel 3d max isto sto i 3ds max ? ako nije , da li valja 3ds max u odnosu na 3d max ?
evo sta se nudi os softvera , oko 5 000 programa za download , ne treba ni registracija za sajt ,a ima i filmova i serija i muzike i video igrica takodje za free and ful download.
SoftWare All SoftWare Anti-Spyware Anti-Virus SYSTEM Tools Drivers InterNet Tools Firewalls Registry Tweakers Graphics & Design Downloaders M u l t i Media Desktop Enhancements Codecs & Media Plugins Players DVD Tools Virtual & CD/DVD Image Audio Editors Video Editors Office OS Portable All In One (AIO) All for MacOS Unix, Linux, FreeBSD etc. - Music Video (18+) xxx Scripts PDA / Mobile E-Books Games Humour Graphic
« Poslednja izmena: 16. Dec 2008, 00:11:28 od mln80 »
Pozdrav!!! Nov sam u ovome Učim se na Vegas 9 Pro,a kada sve lepo naučim,prelazim na Adobe After effects Uzivajte i komentarisite: http://www.youtube.com/watch?v=O6BlAB5SDZI I da ovo je samo testni video I dajte neke ideje... P.S.meni je nadimak Malaga
* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. * - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot. * - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. * - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve. * - Sky is the limit. * - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni. * - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.
Da upitam jel ce da bude ovo dosta za Sony Vegas, Adobe After Effects itd.. ma jednostavno za grafiku i video obradu.
imac 12 GB RAM 3.06 Ghz
Probavao sam na Win. Visti sa After Effects ...- katastrofa ubija, dugo treba cekati dok konvertuje itd... ...pojeo sam se ziv, reko nikad vise nevidi mene after effects na win.
Inace jel ima negde dobri tutoriala za sony vegas/adobe after effects po mogucnosti na nemackom, ako nista moze i engl.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.