Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Panika među Tuđmanovim generalima i ministrima  (Pročitano 9641 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Nexus 5
Posto na ovom delu foruma vlada rasulo, citiracu kolegu:

1. Vredjanja korisnika, nacije, grupe ili pojedinca ne sme da bude! Citacu sve postove i ako primetim i najblazu varijantu u bilo kom obliku preduzecu dalje mere!
2. Offtopic je zabranjen i bice i brisanja i preduzece se dalje mere!
3. S obzirom na prirodu teme, ovde su mesa religija, politika i istorija. To se ne sme zloupotrebiti na nacin koji je do sada radjeno. Svako mesanje ove teme sa sukobima Srba, Hrvata, muslimana i tome slicno bice sankcionisano i preduzece se dalje mere!
4. Ako korisnici na neki drugi nacin pospesuju krsenje pravilnika koje nije navedeno u ovom postu, takodje nece imati pravo na zalbu vec ce dalje mere biti preuzete.

"Dalje mere":
Posle brisanja bice poslata jedna privatna poruka sa jasnim upozorenjem. Ako se ni to upozorenje ne ispostuje postoji velika mogucnost da korisnik bude udaljen sa foruma.

Forum jeste demokratski ali demokratija ne znaci da svako radi sta hoce. Hrvatska, ta divna, obecana zemlja, latinska i demokratska, banuje bilo kog clana koji kaze svoje misljenje, a da je iz Srbije, govorim iz iskustva. Muslimani su jos bolji, banuju cele opsege IP adresa, pa cak i ceo srpski domen, takodje iz iskustva. To samo mi iz Srbije tolerisemo, taj vas otrov i "kulturno" podjebavanje (mozda zato sto smo tolerantniji od vas ili mozda zato sto smo neinteligentniji).

Li Harvi Osvald je optuzen za ubistvo Kenedija i svi verujemo u to, zar ne?

Cinjenice govore da su sve tri strane cinile zlocine. Cinjenica je i to da su Srbi pocinili najmanje zlocina od sve tri strane. Ne dokazi, to su cinjenice. U  krajini je pre rata zivelo jako puno Srba. Danas vise nije tako. Proteranu su. To je cinjenica. Neka po svim gradovima u bivsoj SFRJ naprave popis stanovnistva. Hrvati koji zive u Srbiji su i dalje tu. Da smo mi ti koljaci i agresori, zar nije logicno da se iz srbije protera hrvatsko zivlje? Ne, to mi nismo radili ali vi jeste, to su cinjenice. Dakle, dinooo, tiger, nikola34, dinamo ZG i ostali proustaski orijentisani domobrani, ilirski naslednici ili proiranski extremisti batalite provokacije ovde. Napravite forum i blatite nas kako god vi hocete, samo radite to u svom dvoristu, ovde vise necete moci, dacu vam ja linkove domobranskih foruma i al hatabovih sledbenika (islammostar recimo) pa merite tamo "ciji je veci". Znaci dobro pazite sta pisete, da ne bi osetili demokratsku demonstraciju sile (ipak smo mi osvedoceni zlocinci, zar ne?).

Nadam se da je ovaj post svima jasan jer je bilo neophodno da se neke stvari razjasne.
Hvala.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2007, 05:04:54 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
rat nas je sve zajebo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
Vidiš Crowz ja te u potpunosti kužim,treba trpiti ove (kako zanimljiv izraz)"proustaški orijentisane domobrane"....I vjerojatno ih treba sve izbaciti sa foruma,jer majku mu,ko im je dozvolio da drugčije razmišljaju od većine,osobito kada se teme dotiču RH..Šta oni znaju o RH,bez obzira što neki tamo i žive,a di ubrajam i svoju malenkost...
E sad probaj Crowz zamisliti kad ti nemožeš trpiti "ustaše" na forumu i njihovu slobodu govora kako je meni kad vidim četnika koji je rušio legalno izabranu Hrvatsku vlast,Stanimirovića,kako danas sjedi u "ustaškom saboru" i zato diže 15 000 Kn + dnevnica..Ili četnika radu leskovca kako javno na HRT-u pljuje po Hrvatskoj...
Dođe čovjeku da pukne od muke,ali šta ćeš,sve je to kažu demokracija
zato te podržavam u uređivačkoj politici i briši,briši postove ovih nedohebivih "ustaša",nedaj da zatruju srpske forume....

P.S O količini i broju ratnih zločina pojedinih naroda bivše sfrj ovaj put neću...Da ne doživim uređivačke škare jer i ovako ću biti zbrisan... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Posto na ovom delu foruma vlada rasulo, citiracu kolegu:

1. Vredjanja korisnika, nacije, grupe ili pojedinca ne sme da bude! Citacu sve postove i ako primetim i najblazu varijantu u bilo kom obliku preduzecu dalje mere!
2. Offtopic je zabranjen i bice i brisanja i preduzece se dalje mere!
3. S obzirom na prirodu teme, ovde su mesa religija, politika i istorija. To se ne sme zloupotrebiti na nacin koji je do sada radjeno. Svako mesanje ove teme sa sukobima Srba, Hrvata, muslimana i tome slicno bice sankcionisano i preduzece se dalje mere!
4. Ako korisnici na neki drugi nacin pospesuju krsenje pravilnika koje nije navedeno u ovom postu, takodje nece imati pravo na zalbu vec ce dalje mere biti preuzete.

"Dalje mere":
Posle brisanja bice poslata jedna privatna poruka sa jasnim upozorenjem. Ako se ni to upozorenje ne ispostuje postoji velika mogucnost da korisnik bude udaljen sa foruma.

Forum jeste demokratski ali demokratija ne znaci da svako radi sta hoce. Hrvatska, ta divna, obecana zemlja, latinska i demokratska, banuje bilo kog clana koji kaze svoje misljenje, a da je iz Srbije, govorim iz iskustva. Muslimani su jos bolji, banuju cele opsege IP adresa, pa cak i ceo srpski domen, takodje iz iskustva. To samo mi iz Srbije tolerisemo, taj vas otrov i "kulturno" podjebavanje (mozda zato sto smo tolerantniji od vas ili mozda zato sto smo neinteligentniji).

Li Harvi Osvald je optuzen za ubistvo Kenedija i svi verujemo u to, zar ne?

Cinjenice govore da su sve tri strane cinile zlocine. Cinjenica je i to da su Srbi pocinili najmanje zlocina od sve tri strane. Ne dokazi, to su cinjenice. U  krajini je pre rata zivelo jako puno Srba. Danas vise nije tako. Proteranu su. To je cinjenica. Neka po svim gradovima u bivsoj SFRJ naprave popis stanovnistva. Hrvati koji zive u Srbiji su i dalje tu. Da smo mi ti koljaci i agresori, zar nije logicno da se iz srbije protera hrvatsko zivlje? Ne, to mi nismo radili ali vi jeste, to su cinjenice. Dakle, dinooo, tiger, nikola34, dinamo ZG i ostali proustaski orijentisani domobrani, ilirski naslednici ili proiranski extremisti batalite provokacije ovde. Napravite forum i blatite nas kako god vi hocete, samo radite to u svom dvoristu, ovde vise necete moci, dacu vam ja linkove domobranskih foruma i al hatabovih sledbenika (islammostar recimo) pa merite tamo "ciji je veci". Znaci dobro pazite sta pisete, da ne bi osetili demokratsku demonstraciju sile (ipak smo mi osvedoceni zlocinci, zar ne?).

Nadam se da je ovaj post svima jasan jer je bilo neophodno da se neke stvari razjasne.
Hvala.

Vec ovaj post si lijepo napisao i odma vrijedjas ljude,krsis pravila koja si napisao...jer nazivas ljude prosutaskim orijentisanim... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Dakle, dinooo, tiger, nikola34, dinamo ZG i ostali proustaski orijentisani domobrani, ilirski naslednici ili proiranski extremisti batalite provokacije ovde.

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@Crowz

Mada znam da ovo sto cu napisati nema veze sa temom ipak cu napisati.Ti kao moderator na ovom forumu zaista imas prava da napises to sto si napisao i mi to moramo da postujemi i kome se ne dopada neka ode na dugme odjava.Medjutim burek jeste forum koji se razlikuje od hrvatskih i muslimanskih foruma gde banuju clanove za bilo skoju rec i mislim da je iz tog razloga mnogooo bolji i zanimljiviji za raspravu.Mislim da i ostalim clanovima je takodje zanimljiva rasprava u kojoj svi ne misle isto.Ne mislim da treba uperiti prstom u samo Hrvatske clanove i da su oni najgori a svi ostali su bili super i nisu krsili pravila.Takodje mislim da su tiger2005 i dinamo-zg bez obzira sto se moje i njihovo misljenje razlikuje 100% ipak nisu ostrasceni nacionalisti i da se mogu razmenjivati stavovi i cak u nekim stvarima sloziti.Naravno tvoje pravo kao moderatora je da ne uvazis moje misljenje i da sprovodis mere koje ti mislis da su pravilne medjutim ja sam kao ucesnik rasprave hteo da napisem moje misljenje  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
@Crowz

Mada znam da ovo sto cu napisati nema veze sa temom ipak cu napisati.Ti kao moderator na ovom forumu zaista imas prava da napises to sto si napisao i mi to moramo da postujemi i kome se ne dopada neka ode na dugme odjava.Medjutim burek jeste forum koji se razlikuje od hrvatskih i muslimanskih foruma gde banuju clanove za bilo skoju rec i mislim da je iz tog razloga mnogooo bolji i zanimljiviji za raspravu.Mislim da i ostalim clanovima je takodje zanimljiva rasprava u kojoj svi ne misle isto.Ne mislim da treba uperiti prstom u samo Hrvatske clanove i da su oni najgori a svi ostali su bili super i nisu krsili pravila.Takodje mislim da su tiger2005 i dinamo-zg bez obzira sto se moje i njihovo misljenje razlikuje 100% ipak nisu ostrasceni nacionalisti i da se mogu razmenjivati stavovi i cak u nekim stvarima sloziti.Naravno tvoje pravo kao moderatora je da ne uvazis moje misljenje i da sprovodis mere koje ti mislis da su pravilne medjutim ja sam kao ucesnik rasprave hteo da napisem moje misljenje  Smile

Hvala Bora...i naravno takodje podrzavam to sto si rekao...nemoram ja tebi govoriti da si cetnik,placenik,koljac ako se neslazemo u nasim stavovima...ali ruzno je ako nas netko proziva ustasama ili bilo cime slicnim jer smo Hrvati,takodje i obrnuto...ja nemogu nista ako se prema vama tako postaljva na HR forumima,nisam tamo mod a ni vlasnik pa nemogu ljudima da sudim,a i neidem na te forume...ako Burek zeli biti drugaciji od drugih i tolerantniji onda ih netreba brinuti sta drugi misle i rade sa svojim clanovima..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@bora82

1- nije točno da se 100% razlikujemo u mišljenjima ... pročitaj / potraži malo i svoje i moje postove ... slažemo se u mnogim stvarima
2-također, mislim da pretjeruješ o HR forumima ... i tamo je cca. 30-35% Srba. Naročito "forum.hr" ... tamo ima Srba koji su stalni postav, tj. inventar
Čak, mislim da se manje briše i banuje nego ovdje ... to je moje mišljenje - ako smijem reći
3-Slažem se s tobom da su forumi mjesta razmjene mišljenja - naravno, argumentirano - bez vrijeđanja i ponižavanja !

Naravno - "moderator"  ima pravo, ali i "moć" da briše šta hoće, banuje i zabranjuje ulaz kome hoće .
Kao i na svakom forumu - debati ... istina najviše boli i provocira   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Hag pokrenuo istragu zbog objavljivanja poverljivog spiska
Autor: BETA | 01.06.2007 - 15:19

Haški tribunal pokrenuo je danas istragu o tome ko je odgovoran za objavljivanje poverljivog dokumenta iz postupka protiv hrvatskih generala Anta Gotovine, Ivana Čermaka i Mladena Markača u medijima u Hrvatskoj.
U nalogu, sudsko veće je naznačilo da je Hrvatska televizija 28. maja ove godine u Dnevniku objavila sadržaj "Poverljivog pojašnjena optužnice" protiv Gotovine i kooptuženih za zločine nad srpskim stanovništvom Kninske krajine tokom i posle operacije "Oluja" 1995.
U tom dokumentu, koji je do juče bio zapečaćen, haško tužilaštvo je navelo imena sedmorice hrvatskih zvaničnika i generala koje smatra učesnicima u zajedničkom zločinačkom poduhvatu progona Srba iz Kninske krajine u leto i jesen 1995.
Tribunal je naložio otvaranje istrage imajući u vidu da su "HTV i ostali hrvatski mediji nastavili da objavljuju poverljive informacije" i da je njihov "izvor za sada nepoznat".

Izvor: Blic

@bora82

Mislim da znas samo deo price...
Ima tu mnogo pritisaka i zanimljivih poruka koje se salju modovima...
Mislim da stari Latini imaju za to izrieku: "Divide et impera"...
Takodje, svi modovi imaju nasu punu podrsku... a, ako imate zamerke.. mozete da se obratite SF-u...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Hag pokrenuo istragu zbog objavljivanja poverljivog spiska
Autor: BETA | 01.06.2007 - 15:19

Haški tribunal pokrenuo je danas istragu o tome ko je odgovoran za objavljivanje poverljivog dokumenta iz postupka protiv hrvatskih generala Anta Gotovine, Ivana Čermaka i Mladena Markača u medijima u Hrvatskoj.
U nalogu, sudsko veće je naznačilo da je Hrvatska televizija 28. maja ove godine u Dnevniku objavila sadržaj "Poverljivog pojašnjena optužnice" protiv Gotovine i kooptuženih za zločine nad srpskim stanovništvom Kninske krajine tokom i posle operacije "Oluja" 1995.
U tom dokumentu, koji je do juče bio zapečaćen, haško tužilaštvo je navelo imena sedmorice hrvatskih zvaničnika i generala koje smatra učesnicima u zajedničkom zločinačkom poduhvatu progona Srba iz Kninske krajine u leto i jesen 1995.
Tribunal je naložio otvaranje istrage imajući u vidu da su "HTV i ostali hrvatski mediji nastavili da objavljuju poverljive informacije" i da je njihov "izvor za sada nepoznat".

Izvor: Blic

@bora82

Mislim da znas samo deo price...
Ima tu mnogo pritisaka i zanimljivih poruka koje se salju modovima...
Mislim da stari Latini imaju za to izrieku: "Divide et impera"...
Takodje, svi modovi imaju nasu punu podrsku... a, ako imate zamerke.. mozete da se obratite SF-u...

A kako da se obratnim SF-u...na pp ? Ako je tako obraticu mu se.... i kako to da Bora zna samo deo price...? Sta on nezna..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.