Vazno! Imajte u vidu da se free hosting koristi samo za testove. Svaki ozbiljan projekat je osudjen na propast jer hostovi uglavnom traju ograniceno vreme, nisu stabilni, cesto i bez razloga i upozorenja brisu naloge ili fajlove. Vezbajte tu, ali ako pocinjete nesto, skupite to malo novca i izaberite tacno ono sto vam treba za malo nova - Kako?
60 MB Free Hosting Free Account Sign Up Free Sub-Domain Hosting Free FTP Account Free POP3 Email Account Free Web Page Hosting Free Unlimited Bandwidth Free Host of Your Pictures Ultra Fast Network Add Your Own Domains Fast Secure Linux Servers Host Unlimited Web Sites Host online 'personallity' Hosting Software Short Sub-Domain Instant Activation + solidan FAQ na sajtu ++ video tutorijali za potpune pocetnike
http://dhost.info/ - 100MB webspace - 300GB bandwidth/month - full FTP access - php + mysql - you're allowed to have downloads - no ads! - more bandwidth or space on request
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
100 MB of Space Instant Account Activation Online Control Panel Online Unzip Capability Unlimited Bandwidth Set initially at 1000 MB SSI (DHTML) WAP Active Server Pages Support - ASP 3.0 Free Database Connectivity: MS Access databases Macromedia Shockwave support
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
www.abshost.net Znaci: Absolutely Best Webhosting Experience. Drze ga nasi ljudi (dobro bosanci), jako je pouzdan. Mozete kupiti paid hosting za jako male pare, uostalom pogledajte ovde:
Mail Webmail Change Password Parked Domains Addon Domains FTP Manager File Manager Disk usage Backup Password Protect Directories Error pages Subdomains MySQL Databases PostgreSQL Databases Redirects Frontpage Extensions Web/FTP Stats Raw Access Logs Raw Log Manager Error log Subdomain Stats Chatroom PhpMyChat Bulletin Board CGI Center
Ja vam licno garantujem da je ovo sve na free accountu, zato sto sam hostovan kod njih, a moj sajt mozete videti ovde : www.bpb.abshost.net. Ako hocete da trazite free hosting idite na http://www.abshost.net/forums/index.php, i na forumima se registrujte, budite aktivni (sakupite 25 postova) i zatrazite hosting. Imate pravila,prvo se predstavite, objasnite cilj vaseg hostinga, i onda ce clanovi razmatrati vas zahtev... Nemojte odmah traziti puno mesta, trazite do 100 mb. Mislite da je lose? Meni je jakooo dobro. Samo morate znati engleski (iako sajt drze bosanci) jer ima puno ljudi sa strane (engleza, litvanaca, itd..). Mozete reci da vas je preporucio Oziris. Ako vam je to malo (mislim na mesto) mozete uvek uzeti free hosting, koji je blago receno za dzabaka, i ne treba vam kreditna kartica da bi ste ga kupili. Za vise informacija o paid hostingu http://www.abshost.net/hosting_paid.htm. Nadam se da sam vam pomogao, iako sam novi clan.
E da jos jedna napomena: Oni mrze spammere (logicno) i na njihovim forumima ne mozete ko ovde, da postujete poruke tipa OK, ili tako slicno. Duzina poruke nije striktno odredjena, ali ne bi trebala da bude ispod 3 reda texta. Odatle meni i ova navika da pisem dugacke postove :)
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto. One hoce isto sto i mi. Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
imate cpanel 10 i fantastico ( vec uplodovanje scripte ) samo shto se sada malo promenio nachin. sada skupljate postove za odredjen paket i onda ga kupite virtuelnim novcem... a posle takodje virtuelnim novcem nadogradjujete taj acc tipa baindwidth, prostor, mysql... chak i top level domain ( .com .net .info ... )
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.