Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BMW M5 Touring i M6 Cabrio [2005]  (Pročitano 2994 puta)
01. Apr 2005, 02:12:12
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s

Here is the first solid evidence that BMW has given the green light to what will potentially be the fastest estate car on the planet. That distinctive nose and those M5 alloys would have raised our suspicions, but it is the menacing quad exhaust pipes that mark this BMW Touring out as an ‘M-car’, the ultimate in performance BMWs. It’s a welcome but hardly surprising development, as BMW would have been unlikely to sit still whilst Audi and Mercedes Benz dominated the super-estate market with their 444bhp RS6 Quattro Avant and 476bhp E55 AMG estate. As towering as those V8 powerhouses are, BMW brings no less than 507bhp to the game, courtesy of the sensational V10 powerplant that already resides under the bonnet of the M5 saloon, a car that goes on sale here in a couple of month’s time.

A BMW GB spokesman has told 4Car that no decision has been taken on production of an M5 Touring, but coyly added that if such a car were to go into left-hand drive production “we would be asking for a right-hand drive version. After all, more Touring M5s of the previous generation have been sold overall than saloon versions.” There has never been a right-hand drive version of the M5 Touring, but BMW “would love to have one for the UK.” 4Car believes there’d be a long list of willing customers who’d be as intrigued as we are at the notion of an estate capable of carrying a family (with dog) at up to 205mph (without electronic restriction). Inspired. Mad, but inspired...

The M6 coupe made its debut at the Geneva Motor Show, and its drop-top counterpart will follow it on sale next year. The M6 Cabriolet will share the lightweight, high-tech 5.0 V10 (507 bhp, 384lb ft) with the coupe and M5 saloon, and though its extra bodyweight will slow it down a little, it's still expected to run 0-60 mph in less than five seconds. The seven-speed sequential manual gearbox (SMG) will be fitted too, plus the speed-sensing variable differential lock, standard electronic damping control, modified DSC stability control to allow a little more oversteer, and M-tuned two-mode Servotronic steering, and the "power button" for modified throttle response. Styling details to distinguish it from the mainstream 6-series cabrios will include a deeper front air dam, more contoured side sills, a rear valance with more pronounced spoiler and four rear exhaust tailpipes, and exclusive M paint colour options will be offered. Equipment will include fully-adjustable leather M sports seats and a head-up display.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
video sam par puta stari model sestice,cak i on dobro izgleda.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8
Šestica je super automobil, imao sam prilike da probam i Coupe i Cabrio. Šta da kažem osim super (ležanje, ubrzanje, kočenje) sve. Pravo zadovoljstvo u vožnji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1057
Ja imam trjku 2002 god sportski sredjnu,ali ova nova je isto do jaja  Smile
IP sačuvana
social share
Kada su pitali Ajnstajna,sa kojim oruzijem ce se voditi treci svetski rat,
on je odgovorio neznam,ali znam da ce cetvrti kamenjem...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Meni su generalno prosle generacije bmw daleko lepse.. ono kako je trojka izgledala pre ove poslednje generacije mi je savrsenstvo dizajna...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
@ s.f.
 podrzavam "mish" objasnjava.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.