Heh... dragi moji, ja sam odsevljena otvaranjem ove teme... Citava moja porodica voli da kucka i stucka, tako da je SAM bio jedini casopis koji se redovno kupovao... Zato mi treba i vasa pomoc... Treba mi nacrt ili savet kako da napravim lazy bag ili bean bag fotelju... Nacrt je objavljen u jednom od brojeva SAM-a sa kraja 70-tih, pocetka 80-tih... nazalost... moj cale je uspeo da zagubi bas taj SAM... OK... postoje neki nacrti na internetu, ali lepse je ako je to na domacem jeziku... :chuckel: Problem prestavljaju i nazivi punila... uspela sam da ukapiram da su jedna vrsta punila za fotelje granule stiropora, pa ako neko zna gde mogu da kupim i koliko kosta? Bila bih zahvalna na bilo kakvoj informaciji (nacrt, materijal za dzak, punilo, cene) :wave:
I da.. sve to izgleda ovako:
« Poslednja izmena: 05. Apr 2007, 18:24:05 od Anea »
To je nesto slicno onim foteljama koje su promovisali u velikom bratu? Cuo sam da je to proizvod jedne mlade dame koja zaradjuje lepe pare na tome, mozda nije skupo da se kupi, ali pretpostavljam da je tebi poenta bas u tome da sama napravis.
Za platno [posto si u Beogradu potrazi one radnje de se stof kupuje na kilo. I tu imaju platno za presvlake. Teskoca ce biti oko sivenja- znas li ko ce da ti sasije to platno? Ma mozes i rucno al da te ne mucim... trazim sve gotove nacrte al ako nista sastavicu sam uputstvo. Za 6000 ima uradis par komada ladno :[115]:
Hvala pilojac... :wave: Upoznata sam sa tim prodavnicama... kupujem materijal za torbe\tasne u njima... mada... kapiram da mi treba ili mikrofiber (valjda se tako zove) ili nesto za ciradu... ili mebl... :-k plus nesto nepropusno i sto se ne razvlaci za unutrasnji sloj... Imam sivacu masinu... yeah... znam da sijem... imam i stopicu i igle za teske materijale kao sto je teksas... 8)
Ono sto sam ja nasla je: verzija 1 link i verzija 2 link
Inace... koliko sam ukapirala.. u Bgd se cena gotovih krece od 3000-4000, ali ja volim da se mucim... :chuckel:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.