Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 135534 puta)
Ucesnik diskusija

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose..

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
Zastava Serbie
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo karte kao sto sam obecala  Smile

Prvo pitanje:
Imam li tu negde zvezdu srece? Ili me jednostavno stalno zaobilazi!

Mozda deluje kao sala ali ja sam stvarno nesrecna pa bih zelela znati hocu li ikada biti.
Ili da se pomirim sa time - mozda mi zivot bude jednostavniji.

Zato sam i navalila da mi neko pogleda kartu, ali izgleda da me i tu preskace.... Smile

Drugo pitanje:
Posao (novac, karijera - sve je to nekako povezano, pa ono sto je upecatljivo - ako ga ima  Smile)

Ovo drugo pitanje je da me utesi ako je prvo negativno  Smile. A nadam se da cu dobiti bar po dve reci za svako. Smile

Hvala unapred....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

une fille.gif
(51.68 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 1100
jel moze meni neko da pomogne i da mi kaze koja od ove 2 karte je moja, na razlicitim sajtovima mi izradjuju drugacije karte....zbunjena sam...rodjena sam 01.08.1988.  Novi Pazar u 02.15h. Takodje, interesuje me koju profesiju sam predodredjena, posto sledece godine upisujem fax, kao i ljubav. hvala

or....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@massive
Podznak ti je Djevica ,Mjesec u Raku
Venera ti je u Djevici,mozda zato svakoj curi nadjes manu,a ta je Venera inace nekako najhladnija,bas zbog te svoje analiticnosti,a tu ti je i podznak.Posto je u konjukciji sa Saturnom,moguce je da ce te tokom zivota privlaciti starije zenske od tebe,da ce ti jednostavno prijati,mozda budes imao i kontakt sa kakvom crkinjom,jer je Saturn crna boja))):::

Dalje,vrh pete kuce,ljubavi, je u Jarcu,Jarcem ponovo vlada palenta Saturn,sto potvrdjuje inetes za starije osobe.Posto je Saturn u konjukciji sa Jupiterom i Venerom,ljubavi su ti u sustini sretne,ti si taj koji ostavlja a ne one tebe.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 23
Zastava DownUnder
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 7270
@andjela hvala puno!  Smile Eto Tralalalala vidish imash i pomotj  Smile  Pozdrav svima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smiley 1

index.gif
(59.8 KB, 748x1102)
« Poslednja izmena: 31. Mar 2006, 08:44:42 od JeJa »
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose..

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
Zastava Serbie
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo karte kao sto sam obecala   Smile

Prvo pitanje:
Imam li tu negde zvezdu srece? Ili me jednostavno stalno zaobilazi! 

Mozda deluje kao sala ali ja sam stvarno nesrecna pa bih zelela znati hocu li ikada biti.
Ili da se pomirim sa time - mozda mi zivot bude jednostavniji.

Zato sam i navalila da mi neko pogleda kartu, ali izgleda da me i tu preskace....  Smile

Drugo pitanje:
Posao (novac, karijera - sve je to nekako povezano, pa ono sto je upecatljivo - ako ga ima  )

Ovo drugo pitanje je da me utesi ako je prvo negativno  . A nadam se da cu dobiti bar po dve reci za svako.

Hvala unapred.... Smile

une fille.gif
(51.68 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Well, fille,

Imaces drasticne promene srece u oba smera -- dakle nemoguce je da uvek budes samo i jednako nesrecna, tih promena ce biti vise i uvek ce te iznenadjivati -- mozda ti pamtis samo promene nagore a ne i one nabolje, jednako iznenadne i velike.

Imas dobar polozaj za zaradu kroz umetnost, narocito film u najsirem smislu (dakle ne samo glumu i/ili reziju), eventualno i kroz obojene tecnosti (nafta, parfemi, ali ne i voda za pice).

Medjutim, imaces predispozicije za trosenje sveg novca koji budes dobijala -- mozda i na nesto sasvim potrebno, ili na znacajna putovanja, obrazovanje, pomoc drugima, ali u svakom slucaju upadljiv je nedostatak umeca ili zelje da se ista ustedi za nekad kasnije, iako je to za Mesec/dusu kao sto je tvoj/a najdublja potreba, jer se najvise plasi starosti i toga da ce mozda morati da zavisi od drugih.

Ne znam sta da ti kazem, mozda jedino da tako organizujes da jedan deo novca koji zaradis automatski ide u neki fond koji ne moze da se razroci pre nego sto prodje 20-30 godina. Ako prodje kroz tvoje ruke/racun, neces biti u stanju da ostavis za kasnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Poštovani Tralalala vidim da si prisutan trenutno ako imaš šta reći zanimljivo o mojoj natalnoj karti baš bi me usrećio danas,  tu je negde postavljena! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Dodir duse na dlanu.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung e700
samo me zanima buducnost?.....HVALA!

achart_x7mfiler63xaT-u1143747111.71056.12678.gif
(53.47 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

skoro

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 56
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung 
http://www.astro.com/tmpd/achart_mogfile2MeGxs-u1143899094.49541.12150.gif

nisam bash uspeshno uspela da zakachim svoju natalnu kartu jer zaista neznam kako to da uchinim
Ali evo nadam se i da ce ovako moci neko da mi protumachi neke opshte karakteristike, pozitivne i negativne aspekte, kakva mi je buduca situacija ove trenutne recimo uspeshne veze
A ako ovo ne mozhe tako bila bih zahvalna kada bi mi neka dobra dusha postovala moju natalnu kartu umesto mene 25.12.1982. 9:15am Novi Sad
IP sačuvana
social share
Stvarno, shta ste vi bili
kad je josh postojalo mnogo davnih juche?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.213 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.