Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 01:39:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Religiozni osecaj  (Pročitano 1845 puta)
26. Feb 2007, 03:01:42
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Kada ste prvi put poceli da razmisljate o religiji, bogu, vishe njih. Generalno - sta vas je navelo da pocnete da razmisljate o tim pitanjima. Ovde ne mislim na vreme kad su vas vodili u crkvu na vrbicu nego VAS licni osecaj duhovnosti i interesovanja za religiju i filozofiju?

IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1829
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kad sam bio mali (3-4 god.) sećam se molitava Bogu moje
pokojne bake, koja se svako veče molila Bogu na kolenima
a od cele njene molitve Bogu ja sam mogao da čujem samo kraj
("... i zdravlja i sreće meni i mojoj deci.")

To me nije ponukalo da se i ja molim Bogu.

Ne znam kako je to počelo samnom niti tačno zašto
(verujem da je sve to inicirao Bog, ume On to  Smile
a možda je On čuo i počuo bakine molbe  Smile )
ali sećam se prvih molitava, izgovorenih na putu ka školi
(vuna Bato!  Smile ) i znam da su u početku molitve Bogu bile
"Bože, kad Te molim, daj mi...".
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Када сам хтео да се обесим Smile.Када сам се питао где је смисао овог живота,што мислим да се и већина данас пита.Онда ми је,што каже намам појма,сам Бог послао мисао да је самоубица кукавица који нема снаге да се бори кроз живот.И онда је кренула моја потрага за смислом нашег битовања на земљи.Тако сам и не свесно почео да комуницирам са Богом и да се молим јер молитва је мисаони разговор са Богом,што ја до тад нисам ни знао и Бог ме на тај начин водио што ради и дан данас...Тако трагао и трагао док нисам узео Библију,е да ми ми је неко раније дао,где сам открио праву истину нашег постојања,због чега то говрим и вама.Ја заиста чврсто верујем да се у Библији крије истина и смисао нашег посојања на земљи.Ово је наравно само део моје кратке исповести.Да сумирам то је све кренуло од 15-16 год и тајало неких десет година.А крштен сам са 10 год на своју иницијативу,опет по Божијем промислу,али  нисам ни познавао толику веру као што то ни неки данас не знају.Мислио сам да кад сам се крстио урадио сам све,међутим није тако.Тада све почиње....Могло би о овоме да се пише и пише....Али никад речи не могу да замене оно што је унутар сваког од нас и наша осећања,наше мисли и све оно што се не види а што је свако од нас проживео...

Било би лепо када би нам и ти decky999 нешто написао о овоме што си нас питао Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Откад знам за себе интензивно размишљам о стварима око себе, а пошто сам одрастао у строго религиозној породици, онда је и религија (Бог и остало) била чест предмет мојих размишљања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 01:39:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.