Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uporedni horoskopi ~ Sinastrije (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 240287 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Andjela,pre par meseci,mozda cak i pre pola godine si mi tumacila uporedni za jednog momka i rekla si da to nema buducnost,a onda si mi rekla da mi stoji ljubav krajem godine. To se i ostvarilo i sada te molim da bacis poglde na uporedni horoskop.

Ovan i Shkorpija,pod vladavinom Marsa,imaju dozu razumjevanja,isti,Marsovski princip.
Imamo i hramonichan Mjesec Bubastre i podznak Tyha u Blizancu.Bunastrin mars privlachi Tyhov Mjesec u szavezdju riba,ali Mars je noz i moze da povrijedi,zato pazi,poshto je tvoj Mars,budish strasti u njemu.

Tvoj Sjeverni mjesechev chvor je na vrhu njegove V kuce,Amorovoj strijeli,karmichka,sudbinska ljubav.
Uh,evo tvoj Uran nad njegovom,Venerom,ljubav je doshla iznenada,jaka kao grom,al trajanje,vjechito pitanje,moze li ljubav trajati kod konjukcije Urana i venere,desi se ,moram da ti kazem bez utjehe,al ne chesto.
Primjecujem da je njegov Mars u Vodoliji,znachi njegovim Marsom vlada Uran,tako da je moguce da taj tvoj Uran njemu mozda i nece tako puno smetati.
Jer i njegov MC je u Vodoliji,pa je znachi vladar, tvog Mc, bubastrin Uran nad tyhovom Venerom.

Tranzitni Uran u maju 2008 ce biti nad njegovim Mjesecom,pravice konjukciju,sa njim a tu je i tvoj Mars,da li ce to biti preveliki teret za njegovu dushu,tada budi oprezna i ne pravi pogreshne poteze,morash pratiti tranzit Urana,koji tezi slobodi od sputavajucih veza.
Inache jako je interesantna kombinacija Sunca u Shkorpiji i Mjeseca u Blizancu...
Tebe on privlachi jer cijeli  njegov stelijum ulazi u tvoju VII kucu,kucu braka i partnerskih odnosa.
Eto toliko od mene Smile

Cao andjela, izgleda da si pogodila dosta toga, planiramo zajednicki zivot na leto, pa me zanima ako mozes da mi kazes kako ce se to odvijati,da li je povoljno vreme i astroloski da li je to ostvarljivo. Jednom ranije si pisala o mom uranu u kuci braka i kako to moze da znaci i da cu imati muza koji ce dosta putovati ili tako nesto, i izgleda da bi to moglo biti tacno.  Smile tebi bas izgleda ide ova straologija  Smile
IP sačuvana
social share
Bene Geserit
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Andjela, stvarno ne znam sta da radim vezano za vezu,koju sam ja okoncala   Smile.
Zanimljivo je to sto oboje imamo isti znak (Strelac) i podznak (Jarac). Ne znam koliko to govori i da li ima neke
buducnosti  Smile.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_621gw_01_03_on_philomela.42357.27546.gif
(51.45 KB, 748x1102)
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 15:47:45 od marye »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Clanovi koji su vec postavili pitanja dobice odgovore u narednim danima, a novo pravilo koje vazi od danas je minimum 50 poruka. Na vasa pitanja ce odgovarati poznati astrolozi.

Od ovih koji su vec postavili pitanja prednost imaju oni sa vecim brojem poruka.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2008, 16:31:45 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Andjela, stvarno ne znam sta da radim vezano za vezu,koju sam ja okoncala   Smile.
Zanimljivo je to sto oboje imamo isti znak (Strelac) i podznak (Jarac). Ne znam koliko to govori i da li ima neke
buducnosti  Smile.

Vasa veza je u krizi do juna meseca ove godine. Desava se neka vrsta testa Vase veze
u kojoj meri ste u stanju da opstanete zajedno. To morate shvatiti oboje u narednom periodu do oktobra meseca. Ako prevazidjete krizu mogli biste uci u jednu ozbiljniju fazu.
Ima emocija sa obe strane i jako velika bliskost je u pitanju. Sve Vase ljubavi su fatalne, pa tako i veza u kojoj ste. Puno strasti!

astrolog Urania
                                                             kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 12)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Angela, ako se secas, u septembru sam te ovde pitao da li ima sanse da se moja veza sa osobom koju najvise volim na svetu nastavi.
Situacija se odvija na interesantan nacin, pa mi ponovo treba tvoj savet. Vec mesec dana jedno drugom pokazujemo da idalje gajimo osecanja jedno prema drugom. 27.1 je to kulminiralo. Celo vece smo se grlili i ljubili i bilo nam je super kao da smo u vezi, bilo je poprilicno hemije sa obe strane, medjutim problem je u tome, sto kada sam je pitao da li smo se pomirili, ona nije znala da mi kaze. Jednostavno jos uvek ne zna sta hoce. Voli me, drag sam joj, uziva u mojim poljubcima, zna da je volim najvise na svetu, ali ne zna sta hoce, kao da se lomi oko toga da li da budemo zajedno ili ne, ili eventualno da ne budemo zajedno jos neko vreme. Kao sto sam rekao oboje pokazujemo jedno drugom sta osecamo vec mesec dana, a kulminiralo je proteklih 10-tak dana, i znao sam da ce se nesto desiti. Medjutim ocekivao sam da cemo se pomiriti vec posle prvog poljubca. Ali ocigledno ce ici teze nego sto sam mislio. Nije problem. Ja neodustajem, uporan sam, cak mi je rekla da me i voli sto sam toliko uporan oko nje. Jedino sada ti da mi kazes sta zvezde kazu.

Podaci:
Ja 30.6.1983 8.30h Beograd
Ona 27.1.1983 3.45h Cacak

Zvezde kazu da bi trebao da se strpis bar nekoliko dana. U toku marta cete se cuti ,a
mozda i videti, ali nemoj da insistiras previse jer moze doci do kontra efekta. Ova osoba voli odredjenu slobodu kada su u pitanju emocije. Treba joj dati prostora pa ti savetujem strpljenje. Po pitanju komunikacije moze biti jako zatvorena ali s obzirom da imate
aspekte za stabilnu vezu savetujem ti da se strpis. Ona je neodlucna, ali u toku aprila
cete razresiti celu pricu. Trebao bi da povedes racuna o svom okruzenju. Dakle, najblizi prijatelji mogu uticati na tvoje misljenje i sud o njoj. Mogu te lose posavetovati kada su u
pitanju emocije. Sam odluci sta ces uraditi, ali nemoj da prenaglis.

astrolog Jelena Perisic
                                                           kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 14)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Hvala mnogo !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Nebih vam se obracao bez preke potrebe ali imam ogroman problem. . . . U moj zivot je usla zena koju sam zavoleo. . . . . . Ona je udata i ja sam ozenjen. . . . . . . U nasim brakovima nefunkcionise sve kako trebe a i deca su tu. . . . . Mucimo se i ja i ona. . . . Sta da radim i sta ce biti sa nama? ? ? ?
ja sam rodjen:16. 02. 1972  00:05
ona je rodjena:09. 01. 1978

molim za pomoc i izvinite jos jednom ako sam pogresio sto vam se ovako obracam
puno hvala ,znaci mi!
pozdrav

Ova veza moze da uspe ali bez trajnijeg vezivanja u smislu braka. Komunikacija je dobra i to bi trebalo da bude ono sto ce Vas vezivati. Ova zenska osoba zna da bude jako hladna i rezervisana ali je verna pa pokusajte da budete strplijivi jer upravo tvrdoglavost i nestrpljenje sa Vase strane moze pretstavljati prepreku. Jako lep period je prva polovina aprila meseca i za Vas i za nju .  Kad je u pitanju Vas brak situacija ce se resiti povoljno po Vas vec krajem maja meseca ali budite spremni na neprijatne situacije sa druge strane. Kod nje, nezadovoljstvo po pitanju braka naznaceno je u prvoj polovini aprila meseca

Astrolog Jelena Perisic
                                                                     kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 14)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pozdrav, drugari...  Smile
Imam lepo iskustvo ovde sa tumačenjem natalne karte, pa odlučih da vam se obratim i za uporedni horoskop.  Smile
Duga veza, a zanima me budući tok...

p.s. Nadam se da nisam prekršila neko pravilo...  Smile

Hvala unapred!  Smile

edit: pošto se ne razumem najbolje u ovu tematiku, evo da ostavim i podatke (nadam se da je bar karta dobra  Smile )

Ja: 22.04.1987. u 12:30h, Novi Sad
On: 5.03.1985. u 13:30h, Vrbas

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_2gw_01_bambi.85925.7170.gif
(55.41 KB, 748x1102)
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 14:41:40 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 6630
Ja i moja mala smo se pomirili pre par nedelja. Dobio sam odgovor ovde da ce se pomirenje desiti u aprilu, ali dobro mesec dana manje vise... bitno je da se desilo.
Sada nam veza funkcionise fino, imali smo doduse jednu malu svadjicu oko jedne sitnice koju je moja mala protumacila pogrsno, ali nadam se da ce se na tome zavrsiti.
U sustini promenio sam pristup prema njoj i zbog toga nam to ide sada mnogo bolje.

Interesuje me kakva je perspektiva, mi smo u mnogim osobinama identicni i to oni koji nas dobro znaju vide i kazu nam (na isti nacin se radujemo, na isti nacin se ljutimo, sa istim stvarima volimo da se hvalimo, isti nacin zivota zelimo, cak nam kazu i da na neki nacin fizicki licimo), ali sada to vidimo i nas dvoje.
Za 6 meseci koliko smo bili "u raskidu" ljubav nije prestala, ja nju mozda volim i jos vise nego kada smo se prvi put smuvali.

Interesuje me kada mogu ocekivati brak... mi smo oboje pred kraj fakulteta, do kraja godine cemo ga zavrsiti. Ona je malo neozbiljna ne prica joj se o braku i o nekim ozbiljnim temama, kad god pocnem neku ozbiljnu temu oko braka ili ljubavi ona kaze da joj je to dosadno da slusa, jos uvek ne zna sta hoce sto i sama priznaje, a ja hocu brak i to mije cilij kome tezim sa njom u vezi, i samo nju zamisljam kao osobu koja ce biti pored mene celog zivota. Inace znamo se skoro 2 godine, od toga u vezi bili godinu dana i 6 meseci u raskidu, par puta mi je napomenula da u brak ne zeli pre nego sto zavrsi faks i zaposli, a ja bih iskreno je jos sutra ozenio da hoce Wink

Podaci
Ja 30.6.1983 8.30h Beograd
Ona 27.1.1983 3.45h Cacak
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 01:23:25 od Stefano »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Pozdrav, drugari...  Smile
Imam lepo iskustvo ovde sa tumačenjem natalne karte, pa odlučih da vam se obratim i za uporedni horoskop.  Smile
Duga veza, a zanima me budući tok...

p.s. Nadam se da nisam prekršila neko pravilo...  Smile

Hvala unapred!  Smile

edit: pošto se ne razumem najbolje u ovu tematiku, evo da ostavim i podatke (nadam se da je bar karta dobra  Smile )

Ja: 22.04.1987. u 12:30h, Novi Sad
On: 5.03.1985. u 13:30h, Vrbas

Desavanja na emotivnom planu tokom prethodnog i ovog perioda su sa nekim oscilacijama
i promenljivim okolnostima, ali vise na nivou svakodnevnice u smislu da se planovi ne ostvaruju lako i da moze biti manjih neslaganja po pitanju stavova, mada su vise sitnice u pitanju. Takodje se moze desavati da u nekim momentima radi nedostatka vremena niste u mogucnosti da vise vremena provodite zajedno. U svakom slucaju ova godina nije losa
mada je ponekad potrebno malo vise obostrane tolerancije i strpljenja. Vase slaganje je dosta dobro i veza ima dosta potencijala da vremenom preraste u nesto ozbiljnije.

astrolog Sonja Marjanovic
                                                               kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 10)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.167 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.