Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gledanje filmova, video klipova na mobilnom telefonu i potrebni plejeri?!?  (Pročitano 125922 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
nadjes neki konverter DVD to avi i eto..... podesis rezoluciju i sve, prebacis na fon i to je to.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N70
Imam N70 vec par meseci i uvek sam izbegavao smart movie.Mislio sam da je bezveze,veliki su fajlovi...Juce me nesto natera i kada sam konvertovao ispade oko 100mb i bas se extra vidi-uopste se nisam nadao tome.Odusevljava me kako lako barata tako velikim fajlom,bez i malo seckanja moze da se premotava...Ubacio sam mu 3.40 verziju.
Samo mi nije bas najjasnije kako radi ona opcija crop,ima kao da je iskljucena,medium i full.Znam da sece deo slike,ali jel to znaci da ga secne sa strane da bi ga prosirio od gornje do donje ivice?
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Dame i gospodo, nabavio i ja ljudski telefon Nokia N90, malo povelik ali šta je tu je i interesuje me sada u kojoj rezoluciji bre ovo pušta najbolje video snimke preko Smartmovie?!?
Kada konvertujem na kompjuteru u kojoj rezoluciji da iskonvertujem DivX film da bi mi bila slika najkvalitetnija?!?
IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Floramare, ako koristis Smart Movie Converter poslednje verzije, pri dnu ekrana imas da izaberes za koji telefon ces da konvertujes i onda on sam postavi rezoluciju!

Nego!

Ja na Nokiji N91 (firmware 2.00.052) ne mogu da pokrenem ni smart movie ni divx player!  Smile Smile Smile Smile

HEEEEEEEEEEEELP!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
LG G2
ljudi ja resio problem sa plejerom,falio mi program Vob Sub koji lepi titlove
jos kako sam dodao karticu od 1GB gledanje filmova je pravo uzivanje
a sta bi sa onim "Funvio" plejerom i da li neko ima konverter za "fun" format,zaista je dobar format jer su filmovi od 35-70MB i vredi imati konverter
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Floramare, ako koristis Smart Movie Converter poslednje verzije, pri dnu ekrana imas da izaberes za koji telefon ces da konvertujes i onda on sam postavi rezoluciju
Hvala! Ukapirao sam da je sigurno do nekog podešavanja u konvertoru jer verzija koja mi je bila instalirana na kompjuteru nije prikazivala podešavanja za N90 ili bilo šta drugo. Poslednja koju sam nabavio 3.40 radi baš savršeno. Sada sve radi fenomenalno i konvertujem za N90 model "optimize for N90"!  Smile

Taze vest:
Upravo dok pretraživao pirateriju kako bih nabavio registrovani SmarMovie novijeg izdanja i naleteh usput na vest da će se pojaviti danas gotovo univerzalni plejer koji će puštati sve živo od video materijala?
Plejer se zove CorePlayer™ Mobile i reprodukuje:
Audio
CorePlayer Mobile allows you to enjoy your music with these supported audio formats;
MP3, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi*
Video
"It simply works!' Is what we hear from the community and what sets CorePlayer apart from other mobile media players. It support these video formats and containers;
Video: H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG
Containers: Matroska, TS, PS, 3GPP, MOV, AVI, MPEG-4, NSV
IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N70
Cini mi se da taj palyer vec postoji, ali koliko se secam,nije me bas odusevio, nekako je nezavrsen.
IP sačuvana
social share
"Show Must Go On!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Cini mi se da taj palyer vec postoji, ali koliko se secam,nije me bas odusevio, nekako je nezavrsen.
Neće biti, možda si mislio na onaj beta TCPMP - Player koji je predstavljen na prvoj strani i nikada razvijan, ali ovaj "Core" je bio najavljivan i čekao se godinama da se pojavi za Symbian platformu.
Najzad se pojavio pod imenom:

CoreCodec.CorePlayer.v1.1.1.S60

CorePlayer™ Mobile
Is at the center of the CoreCodec™ Universe for manipulating multimedia content on your mobile phone, portable media player, PDA, GPS, PC, or convergence device. CorePlayer is designed to be the next-generation multimedia platform as it will extend upon what you thought were limits in playing back multimedia with its simple yet powerful interface and features that is designed to empower our community.

CorePlayer Mobile allows you to enjoy your music with these supported audio formats;
MP3, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi

"It simply works!' Is what we hear from the community and what sets CorePlayer apart from other mobile media players. It support these video formats and containers;
Video: H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, MJPEG
Containers: Matroska, TS, PS, 3GPP, MOV, AVI, MPEG-4, NSV

P.S. CoreCodec.CorePlayer.v1.1.1.S60 se pojavio za S60v3 9.1 telefone i ne bi bilo zgoreg da neko postavi par sscreenshotova iz telefona i kaže koju reč o tome kako radi ovaj plejer. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Evo par slika. Iskreno ja bas i nisam odusevljen programom. Nije los kao all in one solution, ali ovako smart movie je recimo dosta bolji po meni za video, dok je fabricki player i dalje najbolji za muziku. Recimo isti klip sam pustio preko ovog programa i doslo je do potpune desinhronizacije slike i tona. Isto sam pustio preko smart movie player-a i klip je pusten potpuno bez problema. Evo screenshot-ova, ima i jedan iz smartmovie-a.

« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 14:22:04 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.