Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 358 359 361 362 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 830140 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 
vec sam pisao,
dva meseca cekao vesti o zahtevu telekomu za adsl i..    evo stiglo. juce stize sms dodjite za potpis ugovora.
ok. potpisao, doneo kuc,i ne radi. sta bre ne radi. da skratim bila iskljucen lan u biosu, dodje drugar sistemas ukljuci lan, tamo, vamo i radi. naravno stara uticnica na zidu pa plavo bela zica, ali ukljucim  zicu od starog (dialup) modema. ok. samo nesto nece starne sajtove npr autoscout24.de. danas promenio uticnicu i nov taze zica. stavio i kamericu, cekam vezu sa amst. sve radi ko satic. pu, pu, pu.

mozda sledece nedelje reinstaliram sistem, posto cu vec i da menjam ventilator i graficku. masala.
IP sačuvana
social share
jos uvek sanjam...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S7220
Pozdrav svima...

Kod druga imam jedan mali problemcic. On ima m:tel (Republika Srpska) ADSL i prilikom startovanja windowsa sve je ok, internet radi, ali mu se non stop izbacuje onaj mali prozor za konekciju. Prozor nije standardan, nije slican onom za dial up ili pppoe, nego malo drugaciji, sa slicicom dva kljuca... Zaboravio sam sta tacno pise... ali postojale su dvije rijeci koje su me googlanjem odvele do proizvodjaca routera... imena ne mogu da se sjetim, sjecam se samo da je prvo slovo bilo H. Znaci prozorcic ubija od dosade, nikako ga ne mozete odstraniti, stalno se startuje, blo sta da radite. Nekad sam nesto slicno vidjeo sa startovanjem dial-up konekcije...

Pomagajte, trebao sam naci rjesenje za ovo jos prije 3 dana...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Note 3
dakle imam adsl 2mb flat kod yubc-ja imam ruter i switch 2 kompa u kuci i povezani su preko switcha ruter je zyxel,problem je su u poslednjih 2 meseca internet preko dana radi 50-tak kb/s al nije to sve kad god upalim komp nece odma da radi net uvek je prvo diskonektovan i nekad se desava da tokom dana puca veza znachi ne verujem da je do mojih kablova  znachi lampica ppp na ruteru kad nema interneta ne svetli a kad radi treperi sad ne znam u chemu je problem ja sam n jim javljao gresku oni mi stalno istu prichu prichaju provalio sam da su lopuze...do chega sve moze da bude?!il je najbolje a promenim provajdera???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
SonyEricsson k750i
dakle imam adsl 2mb flat kod yubc-ja imam ruter i switch 2 kompa u kuci i povezani su preko switcha ruter je zyxel,problem je su u poslednjih 2 meseca internet preko dana radi 50-tak kb/s al nije to sve kad god upalim komp nece odma da radi net uvek je prvo diskonektovan i nekad se desava da tokom dana puca veza znachi ne verujem da je do mojih kablova  znachi lampica ppp na ruteru kad nema interneta ne svetli a kad radi treperi sad ne znam u chemu je problem ja sam n jim javljao gresku oni mi stalno istu prichu prichaju provalio sam da su lopuze...do chega sve moze da bude?!il je najbolje a promenim provajdera???

probaj sa ciscenjem registra, skeniranjem za viruse i upgrade windows-a meni to obicno resi probleme Smile i meni u poslednje vreme cesto puca veza ja sam kod beotela, mislim da je do njih... nego nisam ih zvao uskoro prelazim na SBB dosli su do moje ulice he he  Smile mogao bi da probas da napravis novu konekciju!! ali prvo skeniraj komp......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Note 3
cak sam reinstalirao windows...i opet isto
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
SonyEricsson k750i
cak sam reinstalirao windows...i opet isto

he he zovi teh.podrsku i reci im da imas 3 mbit mesto 2 onda ce verovatno probati da rese problem lol
budi uporan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Note 3
a sta ako je do rutera?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 910
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ocel uskoro opet neko povecanje ???  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Motorola DynaTAC 8000X
Moguće,nešto se dešava sa brzinom  Smile

768/64 ADSL Telekom  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Motorola G6
Moguće,nešto se dešava sa brzinom  Smile

768/64 ADSL Telekom  Smile

Tako je i meni posle Speed Up-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 358 359 361 362 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.