Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6600 - software  (Pročitano 2720 puta)
07. Jan 2005, 20:47:27
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Danas se nesto zezam sa sestrinim telefonom, motorola v500 i odusevio sam se i ujedno iznenadio akda sam video da motorola ima nesto sto koliko ja znam na mojoj nokiji 6600 nema. U pitanju je opcija da ukoliko ne procitas poruku, nakon pet minuta, ponovo te telefon upozorava na nju. Igrom slucaja bas dok sam to gledao meni je stigla neka poruka koju nisam cuo i shvatio da je to veoma zanimljiva opcija. NE znam da li bi se to moglo nekako izvesti na 6600?

Druga stvar koja me je iznenadila je srpski t9 na se t630. Ne znam kako da saznam da li to postoji za 6600? Pokusao sam da dodjem do neke adrese telefona ili neceg od comtrade servisa, medjutim ne znam kako da to izvedem. U onoj radnji u staklencu na trgu Republike, ne znaju nista, a ne znam kako drugacije da se informisem, narocito sto ne znam ni da li tako nesto uopste postoji za 6600? Zna li neko gde bi se ovo moglo ubaciti i da li tako nesto uopste postoji?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To se ne bi moglo izvesti na 6600, jer trenutno nema za to aplikacija. Ako ti se pise, sedi napisi sam Smiley Moj rezon je da mi to u zivotu ne treba jer sms uvek osetim osim kad spavam a tad mi ne treba da me neko gusi i budi Smiley Mozes sam da napises midi koji ce da zvoni za melodiju tako da imas 5 min pauze izmedju zvukova, jer za midi nisi vremenski organicen Smiley Dakle !! ........... 5min ............ !! Smiley ako ti to treba, milina, potrebno je samo malo razmisliti. Ako prekines melodiju gotiva, ako ne, ona ce se ponovo oglasiti za X minuta, a napisati midi kakav hoces moze i dete od 2 godine.

t9 je univerzalan i postoji, a ako ti treba receno ti je kome da se obratis dakle ovlastenom servisu. Odes u comtrade prodavnicu na trgu i pitas. Ja imam t9 za nokiu, i u principu trebalo bi da moze da se ubaci, samo treba cackati po firmware-u i prepisati preko nekog od recnika u fw.

ComTrade Shop 1
Trg Republike , TC Staklenac
11000 Beograd
Telefon: 011/334-38-13

ComTrade Shop 2
III Bulevar, Blok 24 , TC Vero
11000 Beograd
Telefon: 011/311-89-69

ComTrade Shop 3
Golsvortijeva 38 , ugao sa Bulevarom
11000 Beograd
Telefon: 011/344-63-57

[etc]
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E sad si me bas zainteresovao. Evo zezam se sa time od jutros, ali ne moze nesto. Ovaj file koji si postavio je txt. Preko file manager-a sam nasao na Z disku folder u kome se kao sto vidis nalazi t9 za engleski i nemacki, ali ne i za srpski i ako ima podrska za srpski jezik. To mi nije bas jasno. Kada su mi flesovali 5.27 ubacili su mi srpski jezik, ali ne i srpski t9. Pretpostavio sam da je potrebno samo ubaciti file koji si mi dao u folder o kome sam ti pricao. Takodje sam rename-ovao file kao i ova dva koja postoje u t9Serbian.dll. Probao sam da copy/cut paste u taj folder, ali nece da radi, nece da ostane file, ne znam zasto. Takodje ne znam da li to tako moze, sme, posto sam rename-ovao file koji si mi dao i koji je bio txt u dll posto su ovi originalni bili dll.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenShot.jpg
(5.55 KB, 176x208)
ScreenShot1.jpg
(4.17 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Otvoris firmware, a ti isti nemas, nego cackas po romu telefona, pa u njemu nadjes neki od recnika i uporedis i prepises sta i kako treba. Zasto gusis kad tako kako pokusavas ne mozes nikako da uradis, receno ti je gde to moze da se nabavi dati ti telefoni, i sad ti ides u neku raspravu?
Dll za 6600 nema niko, jedino ako ne nadjes nekog ko vec ima t9 pa mu to iscupas iz telefona, ali odakle?! Da to imas, lako bi nasao.
Kad pregledas recnike u telefonu prilagodis header, prilagodis sam file.
To nije neki narocit problem za nekog ko je to vec radio... a fala bogu u bg ima ljudi... zna se da je stumf rucno prevodio prvi prevod symbiana Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Zasto ulazim u diskusije? Zato sto hocu da imam sprski t9, a ne znam kako to da izvedem. U comtrade-ovu radnju nemam vremena da idem, jer treba da predjem ceo grad, a pretpostavljam koji odgovor cu da dobijem. Verovatno ce mi reci kako oni ne mogu da garantuju za teleofn koji nije kupljen kod njih i bla, bla, bla ili jos bolje, mozda ce reci kako nemaju pojma sta im pricam. Znaci ako stignem da odem, oticicu, a u medjuvremenu pitam, jer hocu da znam, da li je moguce da sam ubacim to u telefon i ustedim vreme i pare.

Pretpostavio sam da je to rom i da se ne moze menjati, ali sam hteo da mi to neko potvrdi. Ok, sada znam da ja sam ne mogu nista po tom pitanju da uradim, a to sam u pocetku i pitao. Nego kad smo vec kod toga, sta je onda ovo sto si mi poslao, ako mi za t9 treba dll, koji ovo nije, a plus i da imam dll ne mogu da ga ubacim u telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije moguce.
Moze ako kupis flasher posto drugacije svakako ne mozes da ubacis bilo kakav modifikovani firmware a da prepises bilo kakvim file managerom.
Ovo je t9 iscupan iz flasha nekog od s40 telefona, srpski t9, treba da se prilagodi onom u flashu za s60 seriju, modifikacije su manje vise male, treba editovati header fajla posle je manje vise lagano.
Ko je ikad ubacivao srpski u bilo koji telefon zna o cemu pricam, dakle to nije problem uz malo iskustva.. ali cemu pokusaji.
Sto se comtrade-a tice imas vremena da odes, ali te mrzi. U ostalom, imas telefone , okreni zamoli ih da ti daju broj servisa i sl, kazi da ti je telefon otisao i dace ti ili adresu ili telefon, prodavacica nece znati verovatno, al serviser ce svakako znati.

Ne pitam sto diskutujes, nego sto diskutujes dalje ako ti je receno a ti to ne slusas. Prvo gledas u romu telefona a ne u firmware-u, a onda i neces da zoves mesto na kome ako igde ima mora biti. A koliko znam ima, imalo je za 3650 dakle ima i za novije verovatno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
p.s. Ne preporucujem ti da pokusavas da editujes sam firmware cak i ako ga nabavis...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
Al` ovaj administrator reklamira ComTrade....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nema tu sta da se reklamira, ljudi su jedini zvanicni distribureri i jedini imaju zvanicni ovlasteni servis.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.