Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponistavanje kupljene karte?  (Pročitano 3465 puta)
06. Okt 2006, 23:21:27
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ok, mozda ce ova tema nekom zvucati cudno, ali mene zaista interesuje i nikako ne mogu da zakljucim koja je poenta ponistavanja vec kupljenih karata u autobusima GSP-a. Ne znam kako je u drugim gradovima, ali ovo se vec duze vreme radi u Bg-u. Meni to, kao i mnogo sto sta u ovoj zemlji, nema smisla, ama bas nikakvog.

Za mene je to cista glupost. Jos kad vidim da je prvo sto urade, kada udju u bus, da poniste kartu....autobus moze i da gori, ali doticni/a ce da ponisti, pa neka ide zivot.

Rekoh, ja u ovome ne vidim smisao, ako si vec kupio i platio tu istu kartu, zasto je ponistavati?! Smile Smile Smile Smile

Sta vi mislite o ovome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
BlackBerry 
 Smile Pitaj nekog "majstora" da ti objasni sledeci put kada budes uzimao kartu... Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo: lepo sto ste me uputili na temu ciji sam osnivac Smile, ali to je trebalo odmah da se uradi, a ne da me dovodite u situaciju da pravim novu temu, samo da bih nasao staru Smile Smile Smile Naravno , koristio sam pretrazivac, ali stvarno nemam vremena da bunarim po onim silnim stranicama.

Pre nekoliko dana sam poveo drugara u bus GSP-a, dao sam mu kamkoder, da me snima dok ponistavam kartu, kao i komentar koji sam izustio: "Ovo se radi samo jednom u zivotu, zato obrati paznju na eleganciju kojom ovo radim"....volim to da radim, da ismevam ljudsku glupost pred njima samima...imam ja tu jos nekih videos snimaka, kako urlam i derem se u mobilni na sred ulice (na bulevaru) i ugovaram jedan vrlo vazan posao za 100 maraka Smile Smile..... kao i telefonski razgovor sa ponavljanjem reci "Znaci" posle svake druge reci....taj mi je omiljen.

Zato, ako me vidite na ulici kako se glupiram, slobodno mi pridjite...popricacemo u svakom slucaju:[115]:

Jos uvek ne znam sta cu uraditi sa tom kolekcijom snimaka, mozda se neka TV zainteresuje, ko zna. Smile Smile

planiram da odradim i jos neke stvari, ali su malo slozenije i zahtevaju vise vremena kojeg bas i nemam. Smile Smile

@Proxy

"Majstori" su mi simpaticni, oni se tu najmanje pitaju. Ja kartu nisam kupio zadnje 3 godine, niti imam nameru.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
A, isto tako mogao si da pogledas svoje poruke i potrazis temu. To ipak nije posao koji zahteva diplomu iz atomske fizike.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
A, isto tako mogao si da pogledas svoje poruke i potrazis temu. To ipak nije posao koji zahteva diplomu iz atomske fizike.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Felis Onza

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23718
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v3x
Anea ne spamuj

postujes za redom dva ista posta  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Igraj pametno, igraj sigurno, igraj singl
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Hmmm Smile ...da! Mislim da si u pravu. Vidis, slabo iskustvo po forumima uzima danak.

Sto se tice diplome: diplomirao na MF-u (masinac), trudim se da tako odradim i FDU. Kombinacija: udri me do zore, tuci me do jutra Smile

U svakom slucaju: Ten-Four!        (ko pogodi sta znace poslednje dve reci sa crticom izmedju, pa, ne znam, smatracu ga inteligentnim  Smile Smile)
« Poslednja izmena: 07. Okt 2006, 23:59:58 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
O, boze... Istina je: naviru u coporima... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pepeo pepelu, prah prahu.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
cekaj, cekaj, cekaj, cekaj, ....
procitah prvi post. ako se ne zajebavas, onda je to strasno!!!
reci mi dase zajebavas???????
ne vidis smisao ponistavanja karte?????????????

ili sam ja u zadnjih 15 min prolupao ili si ti to celog zivota. rec, da li se zezas?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.