Posto sam primetio da cesto svi mi off topicharimo i posto trenutno ne radi chat mislim da ne bi bilo lose da imamo jedan off topic chat room de nece biti nikakvih zabrana. I mozda bi mogli i moderatori kad neko negde offtopikuje da stave link na ovu sobu gde bi krivci mogli da nastave sa raspravom-da ne prekidaju kad je najsladje :mrgreen: ) A posto mnogi nemaju mesendzer,ICQ i sl(ili ne zele,ne znaju da ih koriste)da i oni imaju ovde svoje cose za upoznavanje i "chatovanje"
« Poslednja izmena: 05. Okt 2006, 12:51:21 od SerbianFighter »
Yes kono,bash Uvek je bilo zabranjeno najsladje............uhmmmmm kad se samo setim kako sam se cesao po ledjima kad sam imao ospice ;) :mrgreen: :mrgreen:
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
parmezan, smrdljivi, odvratan, najodvratniji (moj omiljeni :) ) + rukola + majonez + neki corn flakes sa lesnikom + nesKViiiik (onaj u prahu, za u mleko, samo kasicicom posto nije bilo mleka) + pecurke + mandarine (istovremeno :) ) to preprosle noci
a prosle noci nisam mogla da zaspim, pa... : krekeri + sir (neki za mazanje) + vocni jogurt (muller breskva + kajsija) + cokoladni stapici neki + tunjevina + cips + ice tee + jabuka, a posle toga puding od cokolade, mmmmm :)
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!