1. Ne znam da li si svestan, ali opste prihvacena je heliocentricna, a ne habbitocentricna teorija ... 2. Ja sam dovoljno odrasla da ne moram da polazem racune o tome sta mislim i cinim svojim roditeljima, a kamoli tebi 3. Ako hoces da neko place i da te moli da ostanes... e, ta vremena su odavno prosla... 4. Izuzetak stavke br. 3: Kad sam ti bilo sto rekla -> bilo je to u poruci br. 80 ove teme... ako mozes da skapiras, mozes.. ako ne.. sta ti ja tu mogu 5. Stvarno nemam vremena da se raspravljam o takvim banalnim stvarima... a, i niko me ne placa za to...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa sta cemo sada? Ne mozemo svi da budemo pametni kao pojedine osobe. Kada bi svi bili veoma pametni kao eto recimo Anea, onda bi to znacilo da su ustvari svi prosecno pametni, jer se nadprosecna pamet izracunava na osnovu aritmeticke sredine svih ljudi na ovom svetu i odstupanjem od tog proseka. Zato je recimo Anea toliko pametna, a ja nisam i zato bi ona trebala da mi bude zahvalna, jer se zahvaljujuci meni koji nisam pametan, ona svrstava u grupu pametnih.
Ako nekada budem odlucio da dodbijem sudsku potvrdu da nisam pametan, onda cu te svakako pozvati da svedocis. Racunam na tebe, nadam se da me neces izneveriti?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja nemam drustvo. Mene niko ne voli. A sumnjam da bi se pomirio sa drustvom u kome je ona prosek, jer obe moje primitivne ganglije, ne bi mogle da razumeju lik i delo takvih intelektualnih gromada.