Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za muzichare : diskusije, pitanja i odgovori  (Pročitano 199455 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia onaj veliki
Moj predlog je nishta. Tako izgrebana deluje kao da ima kilometrazu... Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Love is a mad dog from hell...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One (M7)
Ljudi sta mislite i dali je neko imao iskustva sa ibanezom rg420dx? I dali ima negde ko dnas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6630
Pitanje , da li zna neko gde imaju da se kupe usne harmonike i kolike su cene ...
Hvala unapred ,
Marko.
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi sta mislite i dali je neko imao iskustva sa ibanezom rg420dx? I dali ima negde ko dnas?
mislim da sam je drmnuo par puta i da je zgodna za sviranje.Aj pogledacu tu u jednoj radnji u kraju,da li je to to,pa cu da je drmnem josh par puta pa cu ti kazem.
da je onda izgrebam josh vishe  Smile ili da je izgulim skroz pa kupim neki sprej pa nacrtam neshto po njoj?Da to cu da uradim,samo da nadjem ideju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
mislim da sam je drmnuo par puta i da je zgodna za sviranje.Aj pogledacu tu u jednoj radnji u kraju,da li je to to,pa cu da je drmnem josh par puta pa cu ti kazem.
da je onda izgrebam josh vishe  Smile ili da je izgulim skroz pa kupim neki sprej pa nacrtam neshto po njoj?Da to cu da uradim,samo da nadjem ideju...
Ma,greota da unistis gitaru...odnesi je negde da se prefarba,nije to ni toliko skupo Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k700i
Ljudi juce sam lutao po prodavnicama trazeci elektricnu gitaru i u jednoj prodavnici naleteo na Peavey Predator (2x single + 1x hambucker, floyd rose tremolo) ima mnogo dobar zvuk i lepo izgleda, ali problem je u tome sto ja nikada nisam cuo za tu marku. Da li znate nesto o toj gitari?
IP sačuvana
social share
But it ain't how hard you hit, it's about how hard you can get hit, and keep moving forward.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Love is a mad dog from hell...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One (M7)
Peavey pravi dobra pojacala i to bas dobra koliko znam Steve Vai I Satch imaju svoja custom pojacala... Sad nisam siguran da li pravi dobre gitare ali ako kosta oko 150 evra a ima floyd rose...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mozes danas, ostavi za sutra...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1207
Zastava Stairway to heaven-Highway to hell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Ljudi juce sam lutao po prodavnicama trazeci elektricnu gitaru i u jednoj prodavnici naleteo na Peavey Predator (2x single + 1x hambucker, floyd rose tremolo) ima mnogo dobar zvuk i lepo izgleda, ali problem je u tome sto ja nikada nisam cuo za tu marku. Da li znate nesto o toj gitari?

Za konkretan model ne znam, ali skoro svaki proizvodjac gitare ima i extra lose i (u najmanju ruku) prilicno dobre modele, a to najcesce diktira cena. Kod svake gitare je u sustini bitno da li ti se svidja pod 1. Njen zvuk  2. Da li ti odovara u smislu da li ti lepo lezi u ruci  3. Sta hoces da sviras 4. Da li ti se svidja njen izgled...

Kada ti se sve to uklopi u odredjenu marku i model gitare (npr. Fender Telecaster ili u tvom slucaju Peavey Predator ili nesto trece) onda se upravljas prema njenoj ceni. Ukoliko ne zelis dodatna ulaganja u nju, nego samo fabricka onda takvu novu gitaru ispod 250-300 evra min. ne mozes da nadjes. A ako hoces da je kupis i menjas magnete, civije, da stavljas push pull potove itd. onda gledaj da je gitara od sto boljeg drveta, jer skoro sve sem njega (drveta) mozes da menjas, ali pitanje je koliko se sve to isplati...
« Poslednja izmena: 20. Avg 2008, 02:50:08 od Voodoo chile »
IP sačuvana
social share
De Gustibus Non Est Disputandum

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Uspeo sam da podesim Cubase da se preko njega cuje zvuk sa Korg-a x50 (sintisajzer), ali dolazi do kasnjenja sviranja i reprodukcije zvuka na komp. zvucnike preko Cubase. Sint je povezan preko usb 2.0 porta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia onaj veliki
...Sint je povezan preko usb 2.0 porta...
Zasto? Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.