Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li Partizan namesta utakmice?  (Pročitano 9874 puta)
07. Avg 2006, 10:59:31
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
ZAR SUMNJATE U REGULARNOST?!

Miodrag Ješić se čudi što se "postavljaju nekakva pitanja" u vezi sa ishodom meča Bežanija - Partizan 3:4 (3:1). Kvote na 7+ i "1-2" bile oko 30.00, ko je igrao, mogao je da se obogati

Regularno?

Trener Partizana Miodrag Ješić odlučno je odbacio svaku mogućnost da postoji razlog za sumnju u ishod meča protiv Bežanije. Crno-beli su na poluvremenu gubili od ekipe sa Novog Beograda rezultatom 3:1, međutim u nastavku su za 20 minuta stigli do apsolutnog preokreta i vođstva od 4:3. Pored neuobičajenog rezultatskog preokreta, igrači Bežanije, koji su u prvih 45 minuta potpuno uništili Partizan, u drugom delu izgledali su sasvim nezainteresovano.
Ješić tvrdi da se takvi rezultatski preokreti dešavaju i da je i sam u karijeri odigrao nekoliko takvih utakmica. On se čudi što se "postavljaju nekakva pitanja" u vezi sa ishodom ovog meča.
- Partizan je prošle godine na svom terenu vodio protiv Voždovca 2:0, pa je na kraju izgubio 3:2. Tada je sve bilo normalno, svi su bili srećni i ushićeni. Međutim, sada se postavljanju nekakva pitanja, iako smo protiv Bežanije mi diktirali tempo svih 90 minuta. Takve stvari se dešavaju u fudbalu. Partizan je prošle godine i od Timoka primio izjednačujući gol u poslednjem minutu, pa setite se mečeva sa Kvins park rendžersima... Ja sam kao igrač u Turskoj gubio 3:0 na poluvremenu, pa je na kraju bilo 4:3 - rekao je Ješić.
Utakmica koja je, u kladioničarskom žargonu, došla "iz keca u dvojku", pa još uz "sedam plus", nije mogla da ne izazove sumnje. Kvota na ove dve igre bila je sjajna! U slučaju da ste igrali "sedam i više golova", na sto evra mogli ste da dobijete u proseku oko 3.000 evra, a ako ste predvideli neverovatnih "iz keca u dvojku", otišli biste na blagajnu po svih 3.500 evra. A da ste stisli petlju i uložili više novca, mogli ste ozbiljno da se obogatite! Međutim, po starom običaju, nijedna naša kladionice nije dozvolila igranje singla na ovom meču, ozbiljne evropske kladionice nisu ni uzimale u obzir utakmice naše lige, jedino bukmejkeri na Dalekom istoku na svoje liste stavljaju ponudu i iz srpskog prvenstva, uz mogućnost klađenja "naširoko".
Zanimljivo je da je meču u Železniku prisustvovao i Havijer Klemente i, prema rečima onih koji bili u njegovoj blizini tokom utakmice, bio je izuzetno zadovoljan viđenim golovima i preokretima. Ipak, među onim nezadovoljnima je i sam trener crno-belih Miodrag Ješić, koji je najavio žestoke promene posle Bežanije.
- Dosta smo upozoravali, neću dozvoliti da se neko poigrava sa grbom koji nosi na dresu. Od sada ću pred svaku utakmicu određivati 18 igrača koji će konkurisati za startnu postavu, dok će u drugoj grupi biti kažnjeni, igrači van forme, povređeni, uvređeni ako ih bude bilo... Te dve grupe treniraće odvojeno. Tih 18 igrača ne moraju uvek da budu isti, može da se desi da se neko povredi ili da se neko ko nije bio u prvom planu nametne. U svakom slučaju, nećemo se svađati, sve će biti prema zaslugama. Novčanih sankcija neće biti, jer smatram da će za igrača najveća kazna biti izostavljanje iz prvog tima - izjavio je šef stručnog štaba Partizana.
M. STANIĆ

Partizan zatvara treninge!

Trener Partizana Miodrag Ješić odlučio je da treninzima prvog tima u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu neće smeti da prisustvuje niko ko nije zaposlen u klubu. To se odnosi i na članove porodica igrača, ali i na novinare.
- Ta zabrana nije uvedena zato što mi imamo nešto da krijemo od novinara. Sportski centar je, međutim, postao šetalište, a mi želimo da obezbedimo igračima potpun mir i koncentraciju. Uostalom, "Teleoptik" je zato i napravljen.

Izvor: Press

(02. May 2007, 21:46:03)
« Poslednja izmena: 07. Avg 2006, 12:56:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
cini vam se da namesta, jer mnogo smo jaki pa do preokreta dolazimo na brzinu Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Ma da, Partizan ih je pustio da daju tri gola, da bi utakmica bila zanimljiva, pa da bi Grobari rekli: Vau, jebote, pa mozda ce svaka utakmica Partizana biti ovako zanimljiva, puna preokreta, da da zaboravimo na upravu, idemo da navijamo!
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Da li se pise ovako...
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
probaj ti da radis na lapicu kome se zaglavljuje space.. Smile

tacnije.. probaj ti da radis na lapicu Smile

ili jos tacnije.. probaj ti da radis... Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2006, 12:57:15 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Imam lapic... Smile
Tacnije imam dva lapica... Smile
Tacnije imam 2 lapica i PDA... Smile
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
moje iskreno saucesce...  Smile

lame.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li se pise ovako...
zaboravio si znak pitanja Smile
i nisi zavrsio recenicu Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Utakmica sigurno nije namestena!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple iPhone
Pa sad ko zna, gotivim ja Oditu i sve to... Ali zna se da je Partizan u proslosti svasta radio, setite se Zete!
Navijam ja za Partizan (i ako nikad nisam otisao na tekmu, na Zvezdinu jesam) ali mi ih je pun q.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.