Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protumačite svoje snove i upoznajte sebe  (Pročitano 296133 puta)
02. Avg 2005, 05:42:00
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Protumačite svoje snove i upoznajte sebe
Ne trčite za vozom ni u snu
Voda u snu vas vraća u prošlost, u detinjstvo

Da li pamtite šta ste sanjali, da li uopšte sanjate, znate li da sanjate ili ste od onih koji kažu "Ja nikad ne sanjam". U stvari, svi sanjaju, samo neki to ne žele da priznaju. A šta znače snovi i gde smo mi u njima...

Bicikl - Odražava vašu sposobnost da se oslonite na sopstvene snage i želju da se osamostalite.

Beba - Simbolizuje život i najavljuje istinski napredak na ličnom planu, ali ukazuje i na vašu ranjivist i nevinost koju želite da sačuvate. Ukoliko sanjate da beba plače - osećate veliku potrebu za poštovanjem i priznanjem okoline.

Vatra - Prisustvo vatre u snovima simboliše ponovno rođenje, preporod. Ako sanjate da ste se opekli - instinkti i osećanja upravljaju vašim postupcima.

Voda - Sve što dolazi iz vodenih dubina simboliše vaše najskrivenije emocije. Kada sanjate vodu, vraćate se u prošlost, u detinjstvo. Uzburkana voda znači da pokušavate da se oslobodite starih osećanja. Bistra voda vam govori da ste dostigli određeni nivo duhovnosti. Mutna voda je simbol potpunog raskida sa nesvesnim.

Voz - Ako u snu trčite za vozom i ne uspevate da ga stignete - pred vama je neka značajna promena, ali vi niste u stanju da donesete presudnu odluku. Ako sanjate da stojite na peronu - vi ste osoba koja se prepustila sudbini. Dok železnička stanica najavljuje transformaciju, voz vas podseća na nužnost da postupate u skladu sa ustaljenim pravilima.

Drvo - Predstavlja sve članove vaše porodice. Kada sanjate korenje starog drveta to znači da uživate podršku porodice. Ako sanjate odsečeno drvo - želite da se odvojite od porodice jer smatrate da vas ona ne razume.

Dvorac - Dvorac je imaginarno mesto u kojem je sve moguće. U lavirintu hodnika i bezbrojnih soba vi tragate za odgovorima. Ukoliko ova poseta dvorcu prođe bez ikakvih problema vi se ne plašite imaginarnog sveta. Ako sanjate da ste se izgubili, to znači da drugi upravljaju vašim životom, iako se vi uporno bunite.

Igračke - Simbolišu detinjstvo i želju da se vratimo u srećniju prošlost. Ako sanjate da nekom poklanjate svoju omiljenu igračku, imate snažnu potrebu da budete voljeni i patite zbog neke velike nepravde.

Karte - One predstavljaju sve vaše adute. Ako sanjate da u rukama držite maksimalan broj karata - imate veće šanse da u svoju korist rešite određenu situaciju koja vas muči. Svaka karta nešto simboliše: herc označava ljubav; tref- materijalna
dobra; pik - intelekt i karo - posao.

Kavez - Simboliše neku vrstu zatvora u kojem se nalazimo. Ukoliko sanjate da vaša omiljena životinja trpi i pati u kavezu, vi se plašite da slobodno izrazite svoja osećanja. Ukoliko se u vašem snu pojavljuje prazan kavez sa otvorenim vratima vi se osećate slobodni kao ptica.

Merdevine - One nam u snu pomažu da "uđemo" u svoju podsvest, da bolje upoznamo sopstveno unutrašnje biće. Penjanje uz merdevine simboliše seksualnu želju. Ako sanjate da samo preko merdevina možete stići na neko mesto, vi ste nestabilna osoba.

Muzički instrument - Ovakav san se tumači kao želja za provodom, opuštanjem i uživanjem, kao želja da se zaboravi na vreme Ako sanjate saksofon to može značiti da želite da vas vaša okolina sasluša.
   
      

Šta su košmari?

Košmari se javljaju u toku prvih nekoliko sati sna. Svaki san koji se više puta ponavlja nosi u sebi važnu poruku i odnosi se na situaciju koju ste teško prebrodili i koju ne želite ponovo da doživite. Ako se takav san nekontrolisano ponavlja, on postaje košmar i budi u nama strah, a u pojedinim slučajevima i "mesečarenje" - hodanje u snu koje se može protumačiti kao znak panike i želje da se izađe iz sna, t.j. probudi. Potražite uzrok emotivnog stresa koji ste doživeli i otrićete šta znači san koji vas proganja.
      
      
      
   

Pustinja - San o pustinji često znači da se plašite praznine. Ako u snu preživite boravak u pustinji otkrili ste da posedujete velika unutrašnja bogatstva.

Razvod - Kada oni koji su u braku sanjaju razvod to znači da prolaze kroz kratkotrajnu fazu svađa i nerazumevanja sa partnerom ili da strahuju od partnerovog preteranog uticaja i kontrole.

Sat - On je uvek simbol vremena koje nam sve više i nepovratno izmiče, ali i naših kašnjenja. Sat koji stoji ukazuje na strahove i blokade iz prošlosti koji vas sprečavaju da idete napred.

Cveće - Buket cveća simboliše nagradu i zasluge. Raznobojno cveće predstavlja želju za uživanjem. Belo cveće odražava razočarenje jer vas porodica ne razume. Uvelo cveće znači da vas proganja ideja o kraju jedne veze ili udaljavanju od drage osobe, što kod vas izaziva tugu.
Priredila: Ž. Dulić
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Lift u snu otkriva sve vaše strahove
Ključ koji ne ulazi u bravu ukazuje na neslaganje s partnerom ili frigidnost

Avion - Avion simbolizuje potrebu da se promeni sredina i putuje. Doživeti avionsku nesreću govori da ste sebi postavili suviše teške ciljeve koje ne možete ostvariti.

Burma - Ona može biti simbol jedinstva, ali i razdvajanja. Ako u snu skida burmu osoba koju volite, taj san se može protumačiti kao nagoveštaj izdaje, ali ako je skidate vi, izgubili ste poverenje u sebe ili u partnera. San o kupovini burme najavljuje veliku promenu u ljubavnom životu.

Glumac - On je personifikacija onoga koji sanja. Ako sanjate glumca koji uspešno igra svoju ulogu, vi ste veoma uspešni na profesionalnom planu i vrlo ste omiljeni u društvu. Ali, ako je glumac u vašem snu loš, vi ste osoba koja ne podnosi površne veze.

Duhovi - Označavaju vezu sa bolnom prošlošću. Videti duha preminule osobe tumači se kao spremnost da se prevaziđe osećanje krivice.

Kupanje - Simbolizuje pročišćavanje i obnavljanje. Ako je voda za kupanje bistra, oslobodili ste se svih sumnji. Mutna voda često ukazuje na postojanje negativnih misli ili bolnih uspomena koje vas parališu.

Ključ - U psihoanalizi ključ predstavlja seksualni čin. Ključ koji ne ulazi u bravu, ili ne otvara vrata, može biti znak nekomaptibilnosti sa partnerom, ili pokazatelj frigidnosti. Pronaći ključ znači da želite da prevaziđete sopstvene strahove.

Kovčeg - U snu najčešće želite da otkrijete šta se u njemu krije. Međutim, kovčeg često simbolizuje bogatstvo vaše ličnosti. Otvoreni kovčeg znači da ste spremni da se otvorite prema drugima i da prihvatate njihovu kritiku. Zatvoreni kovčeg je pokazatelj nesigurnosti koja vodi u samoizolaciju.

Lanci - San o lancima otkriva da se osećate kao zatvorenik ili nečiji rob. Ako ste u snu vi okovani u lance, to znači da se nalazite u podređenom položaju i da drugi sprečavaju vaš napredak.

Lift - U stvarnosti, mnogi od nas se plaše vožnje liftom. Ali u snu, naročito kod žena, lift simbolizuje veliko nepoverenje prema muškarcima, čak i kada ih oni fizički privlače. Može takođe označavati strah od prepuštanja osećanjima, strah od gubitka kontrole. Ako lift silazi, to je znak da vaša napetost i strah rastu, a ako se penje, strah jenjava.

Ljuljaška - Ona je simbol prigušene seksualnosti ili želje da se oslobodite svih obaveza koje su vam nametnute.

Mačka - Ova umiljata životinja simbolizuje želju. Ako sanjate da ubijate mačku, vi želite da kontrolišete želju koju osećate prema nekome. Ako je nežno mazite - svesni ste sopstvene seksualnosti. Ukoliko se u snu plašite mačke - svesno ili nesvesno odbijate sopstvenu seksualnost.

Muškarac - Vizija muškarca predstavlja snagu i otkriva mušku stranu kod svakog od nas. Svima nama se dešava da veoma često sanjamo istog muškarca, što stručnjaci za snove tumače kao jednostavnu činjenicu da nam ta osoba nedostaje.

Novac - Kada sanjate da posedujete novac to znači da imate potrebu da budete voljeni. Gubitak ili krađa novca otkriva osećanje napuštenosti.

Odeća - Simbolizuje želju za dokazivanjem identiteta. Prljava odeća govori o nedovoljnom poznavanju sopstvene ličnosti. Presvlačenje ukazuje na neprilagodljivost i jaku potrebu za dokazivanjem.

Ostrvo - Ako sanjate da se nalazite na ostrvu, to je znak psihičke zrelosti. Međutim, san da putujete na neko udaljeno ostrvo simbolizuje teško ostvariv ideal.

Oružje - Ono je simbol pritajene agresivnosti koja može izbiti na površinu u svakom trenutku. Ako sanjate hladno oružje onda verovatno želite da se odbranite od nekoga ili nečega, dok vatreno oružje ukazuje na vašu spremnost da prvi napadnete, iz straha da ćete biti napadnuti.

Pauk - Evocira mračne misli i ljubomoru. Takođe otkriva da niste samostalna osoba i simboliše veoma posesivnu majku. Pčela - Ovaj insekt je simbol vaše sposobnosti da premašite samog sebe. Kada se u snu pojavi pčela, to znači da ste svesni sopstvene snage i uticaja u okviru određene grupe. Ako vas pčela proganja, ona predstavlja vašu posesivnu majku.

Sova - Ona je simbol vrline i mudrosti, mada u stvarnosti često kod ljudi budi nepoverenje. San o sovi takođe otkriva da ste usamljena osoba , sklona melanholiji.

Hodnik - To je simbol životnog puta. Mračan hodnik otkriva da niste u stanju da napravite pravi izbor, da ste neodlučni. Ako mračan hodnik vodi u osvetljenu prostoriju znači da napredujete u dobrom pravcu i da se razvijate, ali ukoliko sanjate hodnik iz koga ne možete izaći - izabrali ste pogrešan put.

Zubi - Gubitak zuba često označava želju za potpunom transformacijom. Ako sanjate pokvarene zube - na pomolu je veoma komplikovani raskid. Pranje zuba se uglavnom vezuje za želju za sticanje materijalnih dobara. Kada sanjate da ste ostali bez svih zuba, to znači da niste u stanju da ostvarite zadate ciljeve.

Žena - Ova vrlo česta vizija vezuje se za emocije, želju i maštovitost. Ukoliko vam se u snu prikaže majka, muče vas ljubavni jadi.

Škola - Predstavlja podsećanje na prošlost i detinjstvo. Škola takođe simbolizuje znanje koje stičemo iskustvom. Ako vam se u snu prikaže nerazgovetna slika školskog dvorišta to je znak izvesne doze nezrelosti. Nasuprot tome, ako jasno vidite celo školsko dvorište znači da ste spremni da učite i da se usavršavate na svim poljima.
Priredila Ž. Dulić
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple iPhone SE 2020
Kad sanjate bebu, anđele, klovna...

Ono što treba da zapamtite o karakterima i ljudima koje sanjate ili u koje se u snovima sami pretvarate je da oni simbolizuju neki vaš aspekt. Takođe, oni predstavljaju nezavršenu komunikaciju i mogli bi da se pojavljuju u snovima sve dok ne razrešite konflikt. Razmislite o tome odakle i kako znate ljude koje sanjate i da li se ponašaju onako kao u zbilji.

Glumac-glumica
Otelotvorenje vašeg doživljaja zadovoljstva. Ako sanjate određenu poznatu ličnost koju volite, možda želite da imate neku njenu osobinu. Ako ste sanjali da ste glumac, to označava da će se vaš trud na poslu na kraju isplatiti. To odaje i vašu želju da vas cene i poštuju. Moguće je da je ovaj san indikator uloge koju igrate u sopstvenom, realnom životu, bilo da se radi o ulozi roditelja, radnika, prijatelja.

Anđeli
Simbolizuju smetnje koje podnosi vaša duša. Anđeli su otelotvorenje dobra, čistoće, zaštite, komfora i utehe. Obratite pažnju na poruku koju vam anđeli šalju. Ona će vas voditi ka sreći.

Deca
Snovi o deci, ukazuju na vaše infantilne osobine. To je produžetak vaših dečjih karakteristika. Možda čeznete za prošlošću i šansom da ispunite neispunjene želje ili snove. Ako sanjate da su vaša odrasla deca ponovo mala, to znači da ih i dalje doživljavate kao nekoga ko od vas zavisi. Želite da se osećate željenim i važnim. Ako sanjate da posmatrate decu, ali ona vas ne vide, to je metafora nekog saznanja koje krijete. Spasavanje deteta označava pokušaj da sebe spasite od propasti.

Slikar
Ako sanjate da ste slikar koji radi na slici, to označava kreativnu i intuitivnu stranu vašeg karaktera. Slika koju slikate u snu možda simboliše vizuelizaciju situacije u vašem realnom životu.

Advokat
Sugestija da vam je potreban neko ko će vas voditi i savetovati.

Balerina
Ako ste sanjali da ste balerina, probijate se kroz prepreke, osećate se nesputano. Balerine su takođe simbol nevinosti, krhkosti i ranjivosti. Alternativno tumačenje je da ne uspevate da se uklopite u društveni ideal lepote.

Beba
Označava nevinost, toplinu i novi početak. Možda vam se u skorijoj budućnosti sprema nova ljubav ili ćete steći nove i zabavne prijatelje. Bebe simbolišu nešto iz vaše prirode što je čisto, ranjivo i neiskvareno. Ako ste sanjali bebu koja plače, možda vam je potrebna nečija pažnja i briga. Ako ste žena i sanjate da dojite bebu, obmanuće vas osoba kojoj najviše verujete.

Brat
Ako sanjate brata, to ukazuje na neki aspekt vašeg međusobnog odnosa. Ako nemate brata, a sanjate da ga imate - onda to znači da treba da usvojite neke njegove osobine. Brat može da bude zamena za prijatelja. Ako ste u snu bili ljuti na brata, u sebi nosite bes koji je potisnut jer se bojite da ga ispoljite.

Junaci iz crtanih filmova
Ako su u vašem snu drugi ljudi preobraženi u likove iz crtanih filmova, to znači da ih ne shvatate ozbiljno. Ono što oni kažu vama je nevažno. Konkretni lik iz crtanog filma znači da neku njegovu osobinu dovodite u vezu sa situacijom iz realnog života. Na primer, Duško Dugouško označava lukavost. Ptica Trkačica ukazuje da od nečega bežite i nećete da se suočite sa problemom.

Klovn
Klovn simbolizuje apsurdnost, detinjastu stranu vašeg karaktera. On je refleksija vaših osećanja. Bilo da se radi o srećnom ili tužnom klovnu - oni vas vode kroz najdublja osećanja. Ono što klovn radi označava vašu nesputanu prirodu.

Ako se plašite klovnova, oni bi mogli da označavaju misterioznu osobu u vašem životu koja želi da vam naudi. Neko koga poznajete možda nije onaj za koga se izdaje. Ili se neko pretvara i krije iza "fasade".

Ćerka
Ako sanjate ćerku, to označava učvršćivanje vašeg odnosa i njene kvalitete. Ako nemate ćerku, ovaj san simbolizuje vašu žensku stranu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2
Sanjala sam da mi se komšinica obesila!!!  Šta to znači?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple iPhone SE 2020
Ako sanjate zubara,čudovište, smrt...

Ono što treba da zapamtite o karakterima i ljudima koje sanjate ili u koje se u snovima sami pretvarate to je da oni simbolizuju neki vaš aspekt. Takođe, oni predstavljaju nezavršenu komunikaciju i mogli bi da se pojavljuju u snovima sve dok ne razrešite konflikt. Razmislite i o tome odakle i kako znate ljude koje sanjate i da li se ponašaju onako kao u zbilji.

Smrt
Ako ste sanjali smrt, to znači da su negativni ljudi uticali na vas i da ste verovatno zapali u pogrešno okruženje. Možda ste doživeli i materijalni gubitak. Ovaj san će vam možda pomoći da se rešite emocija prema ljudima koji su preminuli.
Ako ste u snu pričali sa ocem koji je preminuo, to znači da ćete ući u lošu transakciju ili loš posao. Dobro razmislite o svojim odlukama pre nego što počnete da ih sprovodite. Ako ste sanjali mrtvu majku, to govori o vašoj sitničavoj i zloj prirodi koju iskazujete prema drugima. Mrtvi roditelji u snu mogu da označe vaš strah od toga da ćete ih izgubiti ili način na koji se nosite sa gubitkom. Možda želite poslednju šansu da roditeljima kažete nešto ili se oprostite sa njima.

Mrtav rođak ili prijatelj u snu znači da će vam uskoro neko tražiti pomoć. To, takođe, znači da vam ta osoba nedostaje i da evocirate zajedničke uspomene.

Zubar
Ako sanjate da ste kod zubara, verovatno sumnjate u nečiju iskrenost i čast. Moguće je da se bojite neke vrste bola, ali na duže staze će se čak i bol isplatiti. Ako ste sanjali da je zubar popravljao tuđe zube, bićete šokirani skandalom u svojoj okolini.

Doktor
Poseta doktoru simbolizuje obeshrabrujuću bolest koja se nadvila nad članovima vaše porodice. Moguće je da ukazuje i na potrebu za emotivnim i duhovnim izlečenjem. San o doktoru koji se nalazi u nekom društvu je znak dobrog zdravlja i prosperiteta. Ako ste sanjali da ste se udali ili oženili doktorom-doktorkom, označava da vas je neko obmanuo.

Otac
San o ocu simbolizuje autoritet i zaštitu. On sugeriše da biste trebali više da se oslanjate na sebe.

Stranac
Verovatno se radi o nekom vašem aspektu ili delu ličnosti koji vam je do sada bio nepoznat. Moguće je da ignorišete neka važna osećanja ili talente.

Prijatelj
Ako ste sanjali prijatelja, to ukazuje na aspekte vaše ličnosti koje ste odbacili, ali ste spremni da ih priznate i aktivirate. Prijatelji najavljuju i dobre vesti. Ako ste sanjali da su vam prijatelji tužni ili imaju problem, to znači da ih vreba neka bolest ili briga.

Džin
Borite se protiv neprijatelja i moraćete da savladate prepreke. Alternativno tumačenje je da džin simboliše neko osećanje koje u vama dominira.

Duh
Duh simbolizuje neki deo vaše ličnosti od koga se pribojavate. Moguće je da je u pitanju bolno sećanje ili iskustvo, osećaj krivice ili potisnute misli. Možda se bojite smrti ili umiranja. Moguće je da je ovaj san poziv da se pokrenete i napustite uobičajene načine razmišljanja i ponašanja. Ako ste sanjali da je vaš živ rođak ili prijatelj duh, moguće je da vam ta osoba sprema nešto loše. Ako ste sanjali duh mrtvog prijatelja ili rođaka, osećate krivicu zbog odnosa koji ste imali sa tom osobom.

Gost
San o tome da vam stižu gosti ukazuje na nove izazove ili interesovanja u vašem životu. Ako ste u snu vi nečiji gost, imate problem ili situaciju koja je trenutna.

Muž
Moguće je da vam san o mužu ukazuje na neka potisnuta ili podsvesna osećanja koja gajite prema njemu. Ako ste sanjali muža, a u realnom životu niste udati, to je simbol neke vrste odnosa ili obavezivanja. Često se radi i o kvalitetima ili osobinama vašeg oca koje ste projektovali na osobu koju ste sanjali ili na muški aspekt vaše ličnosti.

LJubavnik
Simbol prihvatanja, samopoštovanja i saznanja o vašim unutrašnjim vrednostima. Ako ste sanjali staru, bivšu ljubav to znači imate nerazrešene odnose sa tom osobom. Vaša aktuelna veza možda preživljava nešto slično.

Poštar
Simbol komunikacije sa drugima.

Čudovište
Ako ste sanjali da vas prati čudovište, verovatno vam predstoji period bola ili nesreće. Čudovište predstavlja neki vaš deo koji smatrate brutalnim i ružnim. Možda se nečega plašite ili potisnute emocije. Ako ste sanjali da ste ubili čudovište, uspešno ćete se izboriti sa rivalima i stići u bolju poziciju.
Priredila I. Stojanov
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
ABAZUR SANJATI - uspeh u radu,putovanje

ABORTIRATI - male brige,ogovaranje,strah

AVAN - u ljubavi si sa nevaljalim licem @ tucati nesto u avanu: poseta

AVANTURU IMATI - preti ti neka opasnost

AVION - voziti se: rizik ce ti se isplatiti @ videti: ocekuj promenu na bolje @ iskociti iz njega: cuvaj se nezgoda

ADVOKAT - briga,izdavanje novca,neprijatnosti

ADRESA - videti,pisati,citati: dobices goste

AERODROM - vidi: PRISTANISTE ILI AERODROM

AZDAJA - glad,beda,opasnost

AZBUKA - ABECEDA - videti,pisati,citati: ceka te veliki i naporan posao

AJVAR - zelja ti se nece ispuniti

AJKULA - doci ces u opasnost,svadja,bolest

AKVARIJUM - neprijatnosti,brige,ljubavne svadje

AKROBATA - biti: resices se briga @ videti ga: neocekivani dobitak

AKTA - SPISE - videti: putovanje @ prelistavati: napredovanje u sluzbi

ALAPACA (brbljiva i lajava zena) - cuti je: bolece te glava zbog necijeg dugackog jezika @ svadjati se sa njom: vara te zena (muz)

ALAT - nagrada za vrednocu,budi istrajan u radu

ALEJA - u vrtu: bezbrizan zivot @ u sumi ili polju: neverna ljubav @ suncem obasjana: veselje,prijatne vesti

ALIMENTACIJA - davati je: ocekuje te niz neugodnosti @ primati: izvuci ces se iz "sosa"

ALKA - spojena: imas vernog prijatelja @ rastavljena-nespojena: neko ti je neiskren

ALKOHOL - piti sam: izneverice te prijatelj @ piti u drustvu: predstoji ti veselje

AMAJLIJU IMATI - neko ce te stititi

AMBAR - ZITNICA - pun: napredak,blagostanje @ prazan: nade su ti uzaludne

AMBIS - vidi: PROVALIJA

AMERIKANAC - AMERIKANKA - ostvarenje zelja,uspeh

AMOVI - zdravlje

AMOR (bog ljubavi) - ljubav ti je prevrtljiva

AMPUTACIJA - na tebi: rastanak sa ljubljenom osobom @ na drugom: izgubices prijatelja

ANDJEO - videti ga: sreca @ govoriti sa njim: ispunjenje mnogih zelja @ biti andjeo u snu: bolest,nesreca

ANTENA NA KROVU - prijatne promene

ANTIKVARNICA - dobitak

APETIT IMATI - neko ce te ismejati,novcani gubitak

APOTEKA - bolest,poslovni neuspesi

ARAPIN - dobices povoljne vesti

ARHIVA - pretrpeces gubitak u imovini

ASURA - u stednji ti je spas

ATENTAT - videti ili vrsiti: bices opanjkan pred prijateljima

ATLETA - isplatice ti se trud

ATOMSKA BOMBA - veliko neprijatno iznenadjenje

AUTOBUS - bez velikog zalaganja ne ocekuj nagradu

AUTOMOBIL - voziti se: unapredjenje,uspeh @ videti ga: cuces vazne vesti

ASOV - videti: predstoji ti tezak rad @ kopati njim: nova ljubavna osvajanja
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
BABA - svoju babu sanjati: porodicna radost @ tudju: jed i ljutnja

BABINJE - nekome ces kumovati

BABICA - slobodnima brak,vencanima decu,staricama bolest,otkrivanje tajne

BAGREM - bez cveta: tuga,zalost @ u cvetu: nadaj se uspehu

BADEM - neoljusten: radost,uzivanje @ oljusten: briga i sekiracija

BADNJAK - naci ces dusi utehu,veselje

BAJKA - slusati: neko ce te obmanuti @ pricati: bezuspesno ces pokusati da slazes

BAJONET - bices vojnik

BAKALAR - briga,bolest

BAKAR - videti - kovati: budi skromniji

BAKARNO POSUDJE - ceka te blagostanje

BAKLJA (bakljada) - posmatrati: priznanje,uspeh u akciji,srecni dogadjaji @ nositi: obostrana ljubav,sreca

BAKRAC - prilike ti se poboljsavaju

BAL (zabava) - bices pozvan na svadbu ili veridbu @ igrati na balu: cuvaj se naprijatnosti @ lepo se zabavljati na balu: nekome se dopadas

BAL SA MASKAMA - tvoj ugled je u opasnosti

BALERINA - nepotrebni izdaci

BALET GLEDATI - predstoji ti razocarenje,lukavstvo, prevara,uznemirenost

BALKON - videti: ljubav ce ti biti uzvracena @ biti na balkonu: polozaj ti je nesiguran

BALON U VAZDUHU - dobitak ce ti izmaci iz ruku

BANANA - radost,prijatne vesti

BANDIT (razbojnik) - nalazis se u opasnosti @ biti napadnut od bandita: pretrpeces strah

BANKAR - ne upustaj se u spekulacije

BANKROT BITI - pomoci ces svoje prijatelje

BANKU POSETITI - tuga,briga,steta u poslu

BANCITI - ceka te teska starost,dugovi @ videti druge da bance: radost,sreca

BANJA (leciliste) - cuvaj se podvale

BAR (varijete,kabare) - novcani izdaci,gubitak

BARA - videti: mnogo rada a malo koristi @ upasti u baru: posao si losim putem,bolest @ razlivena velika: mala zadovoljstva                                               

BARAKA - videti: sluti na sirotinju i nesigurnost @ stanovati u njoj: ceka te bezbrizna sutrasnjica

BARJAK - vidi: ZASTAVA

BARKA - vidi: CAMAC

BAROMETAR - bolest,nevolja,svadja u kuci

BARUT - videti: ne poveravaj se svakome @ zapaliti: nesreca

BARUTANA - imaces posla sa sudom,svadja

BATAK - jesti: dug i miran zivot

BATINA (toljaga) - imati u ruci: dobar znak @ videti: bolest,svadja,laz,opasnost

BATINATI NEKOGA - steta ce te opomenuti

BATINE DOBITI - veliko iznenadjenje,ni kriv ni duzan dospeces u opasnost

BATINE DOBITI - od svojih mladjih: neprijatnosti u kuci

BATINE VIDETI - savladaces opasne preprek

BACVAR - primices zalosne vesti

BASTA - sa cvecem: uvecanje imovine,zenidba(udadba)

novcani dobitak @ sa povrcem: od malo truda-velika korist @ setati po basti: ne preteruj u veselju @ raditi u basti: porodicna sreca @ zapustena-neuredjena basta: okruzen si losim savetnicima @ zelena: nada

BASTOVAN - biti: uzivaces u ljubavi @ videti ga: nailazi neprijatnost i dosada,svadja sa susedima

BEDA (nemastina,sirotinja) - biti u bedi: povoljno ces srediti svoje prilike @ videti druge u bedi: kajanje,nesreca

BEDEM - videti: dobices poklon @ penjati se na bedem: domace brige

BEDRA ZENSKA - lepa,puna: obuzdaj svoje zelje @ ruzna,mrsava: svadja u porodici

BEZATI OD NEKOGA - izbeci ces opasnost,strah

BEZATI A NE UMACI - steta,zalost,kradja

BELA BOJA - radovanje

BELITI - PRATI NESTO - skora smrt u porodici,svadja

BENZIN - kupovati,tociti: kratkotrajno odusevljenje

BERBA - ucestvovati u berbi: imaces radostan susret @ videti: raspolozenje,sreca u ljubavi,bogata nagrada

BERBERIN - gubitak,steta @ da te brije: ogovaranje

BERZU POSETITI - napredak u poslu

BESNETI (vikati,psovati) - uzalud se boris protiv sudbine

BESPOSLEN BITI - sreca na kocki

BECAR - biti: snaci ce te tuga @ videti ga: pretrpeces stetu

BECARSKO (momacko) VECE (vece uoci svadbe) - skora svadba u okolini

BIBER - vrednoca i upornost vode uspehu,sreca u ljubavi

BIBLIJA - citati: veselje,radost u kuci @ videti: smrtni slucaj,neprijatnost

BIVOLA VIDETI - velika dobit

BIK - videti ga: gozba,veselje @ ubiti ili klati: izgubices prijatelja,tuga @ jahati na biku: nezgode u porodici @ biti gonjen od bika: neprilike

BILIJAR - igrati: ocekuje te uspeh u poslu @ videti druge da igraju: gubitak na kocki

BILJE - skupljati,brati: strah,bolest,brige

BIOSKOP (kino) - saznaces veliku tajnu

BISER - videti: radosna vest @ dobiti na poklon: bices prevaren

BITKA (borba,boj) - videti: imas dosta tajnih neprijatelja,opasnost,novcane teskoce @ ucestvovati u bici: svadja,nemir @ za vencane ili verene: novcane teskoce

BICIKL - voziti: brzo ces stici do zeljenog cilja,mala dobit,uspeh @ videti: sreca ti je promenljiva

BIC VIDETI - razocarenje,uvreda,sramota

BICEVAN BITI - veliki poslovni uspeh

BICEVATI NEKOG - "spusti"malo nos,steta

BLAGAJNIK - biti: prijatelji iskoriscavaju tvoju dobrotu @ videti ga: mali izdaci

BLAGO - kopati: neuspeh u planovima @ naci: sramota,a ponekad i smrt,gubitak @ traziti: uzaludna muka @ videti: pazi da te ne pokradu,bolest @ imati: vreba te nesreca

BLATO (glib,kaljuga) - videti: borba za opstanak,bolest, sramota,ogovaranje,malodusnost @ upasti: zabrinuces se za svoju buducnost,steta

BLIZANCE VIDETI - bracnima: sreca @ nebracnima: brige,razmirice

BLIZANCE RODITI - preti ti napast i nevolja

BLUD - provoditi: dobro zdravlje @ videti: doziveces ponizenje ili sramotu

BLUDNICA - cuvaj se podmuklosti i zlobe

BLJUVATI - vidi: POVRACATI

BOG - biti Bog: napredovanje u sluzbi @ videti ga: kratkotrajna sreca,ostvarenje zelja @ govoriti sa njim: sreca u braku @ kleti ga,psovati: zapasces u nevolju,bolest

BOGALJ (sakat,hrom,copav) - biti: ponizenje,oskudica,nevolja @ videti ga: iznenadna pomoc,ukazace ti cast

BOGAT BITI U SNU - izbegavaj rizik,bolest

BOGATAS POSTATI - svadja u kuci,gubitak

BOZIC - blagostanje u kuci

BOZICNI POKLON - obradovaces nekoga

BOZICNO DRVCE - dobices dragog gosta

BOJE ZA BOJENJE SANJATI - crna: zalost,bol @ bela: brige @ crvena: veliki izdaci @ plava: crne slutnje @ zuta: ostvarices nameravani posao @ zelena: svadba ili krstenje @ kupovati boje: nesto se odlucuje u vezi sa tobom @ mesati boje: prijatelj ce te ostaviti na cedilu

BOJITI (farbati) NESTO - neugodno iznenadjenje

BOJISTE (razbojiste) - tuga,briga,kavga

BOKAL - dobre vesti,poklon

BOL TELESNI OSECATI - ocekuje te radost,bices spasen bede

BOLESNIK - posetiti ga: ispunice ti se zelja @ da te posete bolesnog: dobices veliku nagradu ili priznanje @ negovati ga: sreca i radost @ bdeti kraj njega: trud ce ti biti nagradjen

BOLESTAN BITI - lakse: ne podlezi prolaznim brigama @ teze: zapasces u dugove,nevolja

BOLESTAN BITI PA OZDRAVITI - veselje,radost

BOLNICA - doci u bolnicu: oslobodices se tereta @ videti bolnicu: ocekuje te bolji zivot @ izaci iz nje: opasnost ce te mimoici

BOLNICAR - BOLNICARKA - neprijatne novosti,bolest u porodici

BOMBA - videti: neuspeh u nameravanom poduhvatu @ bacati: poslovni uspeh @ biti ranjen od bombe: gubitak @ da eksplodira: neocekivani dogadjaj

BOMBARDOVANJE PRETRPETI - snaci ce te nesreca

BOMBONJERA (bombone) - videti: zaljubices se @ pokloniti nekome: postaces neciji dobrotvor @ dobiti na poklon: razocaraces se @ kupovati: ozalostices se @ jesti: dolaze zla vremena

BOR U SUMI - ocekuj bolje dane

BORBA - vidi: BITKA

BORE IMATI - na celu: zapasces u nevolju @ na licu: ne mislis na stare dane

BORITI SE - sa zverima: propalo nasledstvo @ sa zenom: svadja @ sa mrtvacima: neuspeh u poslovima @ pobediti u borbi: izbeci ces veliku opasnost

BORITI SE U RATU - novcane teskoce

BOSILJAK - brati: manje oboljenje @ mirisati: napredak,blagostanje

BOSONOG - biti: siromastvo @ ici: postaces ugledan @ bezati: zapasces u novcane neprilike

BOSONOGE VIDETI - siromastvo

BOCA - vidi: FLASA

BRAVA - izmirenje sa protivnikom,otkrices neku tajnu, ocekuju te prepreke

BRADAVICE - videti: neko ti ne zeli dobro @ imati: blagostanje,dobitak,bogatstvo

BRADATI LJUDI - naljutices se na nekoga

BRADU IMATI - veliku: nasledstvo,zdravlje @ malu: sirotinja,oskudica,bolest @ sedu: velika pocast @ ridju: dobitak @ prosedu: zalost @ crnu: veliki izdaci,gubitak

BRADU OBRIJATI - nalazices se u opasnosti

BRAZLETNA - vidi: NARUKVICA

BRAK - ugovarati: dobitak @ sklapati: zelja ti se nece ostvariti

BRAKOLOMSTVO (preljuba) - uciniti: nesreca @ odupirati se: ispunjenje intimnih zelja @ videti preljubu: svadja,sramota,pozar

BRANA (jaz) NA RECI - videti: nesreca,steta @ upasti u nju: zaboravljas obaveze

BRAT - videti ga: porodicna sreca,dug zivot @ izgubiti: umrece ti jedan prijatelj @ svadjati se sa bratom: gubitak,ljutnja @ govoriti sa njim: ceka te dug zivot

BRACNO PUTOVANJE - sreca ti je kratkog veka

BRACNI DRUG - sanjati bracnog druga: dobitak,poslovni uspesi @ milovati se ili ljubiti sa njim: uskoro svadja

BRASNO OBICNO - bogatima: sreca @ sirotinji: poboljsanje

BRASNO FINO BELO - bogatima: nesreca @ sirotinji: napredak,dobitak

BRVNO - cuvaj se protivnika

BRDO - veliko: velika cast @ malo: neko te ogovara @ strmo: ne oslanjaj se na drugoga @ kamenito: mnogo teskoca u poslu @ zeleno: ceka te radost @ posumljeno: dobices poklon @ okomito-zaseceno: velike prepreke @ penjati se: brige,opasnost @ silaziti: doziveces ponizenje,neispunjene zelje

BREG - stajati na bregu: trijumf nad protivnicima,uspeh @ posumljen: neko ti je neveran @ breg sa dvorcem-kucom: bogatstvo

BREZULJAK VIDETI - neko ce te prevariti

BREZA - dobre vesti @ oborena,posecena: cuvaj se kazne

BRESKVA - jesti: ponovni sastanak sa ljubljenom osobom, dug zivot @ brati: povecanje imovine,prijateljstvo @ videti: doci ces u neko iskusenje @ kupovati: imas dobre prijatelje

BRIGA - brinuti se u snu: bezbrizan zivot na javi

BRIJAC (britva) - siromastvo,brige

BRIJATI SE - gubitak,siromastvo,beda

BRKOVI VELIKI - pohvala,nagrada,dobitak,uspeh

BRNJICU SANJATI - pazi sto govoris na javi

BROD - vidi: LADJA

BRODOLOM - videti: iskreno prijateljstvo @ pretrpeti: brige,neprijtnosti

BROJATI NESTO - neko ce te uznemiravati

BROJEVE SANJATI - ako ih zapamtis: pokusaj sa njima na lutriji @ ako ih nisi zapamtio: pretrpeces gubitak

BRSLJAN - stices nove prijatelje

BUBANJ - videti: cuvaj svoje pravo @ cuti lupanje bubnja: svadja,prepirka @ lupati u bubanj: branices se od nasrtljivca

BUBE - cenice te zbog skromnosti

BUVE - traziti: svadja u kuci,ogovaranje @ ubijati: mladji te potkradaju,brige @ da skacu: dobices lazne glasove

BUDITI NEKOG IZ SNA - opasnost je blizu

BUJICA - videti: nesreca u porodici @ boriti se sa njom: ljubljena osoba ti je u opasnosti

BUKVE U SUMI - neprilike u braku

BUKET CVECA DOBITI - neocekivana sreca

BUKTINJA - vidi: BAKLJA

BUMBAR - uhvatices lopova na delu

BUNA (guzva,metez) - u zapocetom poslu neces imati srece,promena zanimanja,gubitak prijatelja

BUNAR - videti: posle opasnosti ocekuj bolje trenutke,

dobices javno priznanje @ vaditi vodu iz bunara: zenidba sa mirazdzikom @ piti vodu iz bunara: zdravlje i veselje @ skociti u bunar: sreca @ upasti u njega: teska buducnost, brige,zalost @ bunar bez vode: briga,gubitak,steta,bolest @ dubok: sreca @ plitak: oskudica @ kopati bunar: steta,siromastvo

BUNDA - steci ces veliki imetak

BUNDEVE JESTI - bolest,neispunjene zelje

BUNJISTE - videti: nasledstvo,sreca na kocki @ hodati po njemu: doziveces neke neprijatnosti

BURA NA MORU - videti: sreca u ljubavi @ naci se u buri: odbaci nepotrebne poslove

BURGIJA - smrt,bolest

BURE - puno: radost u sirotinji @ prazno: svadja u bogatstvu,ljutnja @ veliko: blagostanje @ malo: imas znatizeljne susede @ bez dna: muke su ti uzaludne @ kotrljati bure: neocekivani dobitak,dobar posao

BUSOLA - vidi: KOMPAS

BUTER (maslac) - jesti: mala svadja sa prijateljima @ praviti: ugodan zivot @ kupovati: manje trosi ako neces da propadnes

BUSITI NESTO - doznaces vazne tajne tvojih protivnika
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
VAGA - videti: dobitak @ meriti nesto: neizvesni i nesigurni poslovi

VAGABUNDA - vidi: SKITNICA

VAZA SA CVECEM - prijatno iznenadjenje @ dobiti vazu na poklon: uvecace se tvoje bogatstvo,poslovni uspeh @ razbiti vazu: izgubices prijatelja,ljutnja

VAZDUSNA LADJA (balon) - ispunjenje potajnih zelja

VALCER - igrati: izjavices nekome ljubav @ videti druge da igraju: zalost

VAMPIR - da te davi: bolest,nezadovoljstvo @ videti ga: neko ce te opljackati ili prevariti

VANBRACNO DETE - patices zbog ogovaranja

VARALICA (hohstapler) - nevolja,sramota

VARIJETSKA IGRACICA - videti je: protivnici se spremaju za napad @ biti u njenom drustvu: veliki novcani izdaci

VARJACA - videti: neko ce te uznemiravati @ slomiti: nesrecna ljubav

VATRA - loziti: ljubavni uspeh,novi prijatelji @ ugasiti: odustani o nameravanog posla @ sa mnogo dima: neuspeh u poslu,steta od vatre @ velika vatra: nesreca,tuga @ mala: ljutnja @ sa mnogo zara: radost @ sa velikim plamenom: planovi ce ti se ispuniti @ varnice da iskacu iz vatre: dobitak @ raspirivati vatru: kavga,kajanje

VATROGASCI - nade ce ti se ispuniti

VATROMET - radosno iznenadjenje u porodici

VASAR (sajam) - videti: naci ces se iznenada u velikom drustvu @ biti na vasaru: bolest,nepredvidjeni troskovi

VASKA - imati: neprijatnosti iz koje ces se brzo izvuci,

pretrpeces malu stetu @ ubijati: bogatstvo,dobitak, prestanak bede @ kod nekog videti: napredak

VEVERICA - videti: neocekivana radost @ loviti vevericu: zenidba @ uhvatiti: doci ces u opasnost,sreca te je mimoisla,nagla promena

VEZAN BITI - bices pozvan na bogatu veceru

VEZATI NEKOGA - svadja sa komsijama,parnica

VENAC - plesti: provodadziluk @ nositi na glavi: klevetanje @ od cveca: ljubavne brige @ od zlata: lep zivot @ na grobu: nasledstvo @ devojka kad sanja venac: ima vernu ljubav

VENCANI PRSTEN - nositi: svadba,srecan brak @ izgubiti: ljutnja,bes @ dobiti: verna ljubav

VENCANJE - videti: srecan brak,dobitak

VENCANJE UGOVARATI - nekome los,nekome dobar znak

VENCATI SE - sa devojkom-momkom: srecan brak @ sa udovcem-udovicom: razbolece ti se draga-dragi @ sa rspustenikom-com: neverna ljubav

VEPAR - videti ga: pomirices se sa neprijateljem @ ubiti ga: ceka te pustolovina

VERGL - cuti: imaces posla sa dosadnim ljudima @ svirati: ocekuje te prijatno poznanstvo

VERENIK (verenica) - voditi na vencanje: ispunice ti se zelja @ sa njim-njom igrati: skori brak @ videti: dusevni mir @ videti da trci: smrt

VERENIKE VIDETI - cuvaj se glupih poteza

VERIDBA - tvoja: skoro ces na vencanje @ tudja: imaces nepredvidjenih izdataka

VESELITI SE-VESELJE VIDETI - snaci ce te neka beda, kajanje,svadja,zalost

VESLO - krce putovanje,radost

VESTI - cuti vesti u snu: nepotrebni troskovi,neprijatne novosti

VETAR - cuti da fijuce: dobices prazna obecanja

VETRENJACA - neprijatelji ce ti podvaliti

VECI BITI - nego obicno: smrt,bolest

VECERA - biti pozvan na veceru: poslovi ti nisu najposteniji @ vecerati u drustvu: sreca u poslu,dobitak,cast @ videti druge da veceraju: cuvaj se sladostrasnog zivota

VES DONJI - sreca u ljubavi

VESALA - cuvaj se laznih prijtelja @ biti obesen: ispunice ti se zelja @ videti druge obesene: steta,gubitak,nesreca

VESTICA BITI - gubitak,brige

VESTICE VIDETI - sreca

VIDRA - sreca u nesreci,imas glupe protivnike

VILA - skora veridba,sreca

VILE ZA SENO - ceka te vazan posao

VILJUSKA - jesti viljuskom: preti ti nesreca @ ispustiti viljusku: ljutnja,bes

VINO - prosipati: ismejavaces nekoga ko te voli @ videti u posudama: nesigurna sutrasnjica @ videti prosuto: sreca na putovanju

VINO PITI - belo: neocekivana radost @ crveno: smrt,nevolja @ crno: lepa buducnost @ mutno: brige

VINOVA LOZA - ne mesaj se u tudji posao,steta

VINOGRAD - videti: najzad ces biti srecan @ jesti grozdje u vinogradu: zena ce te ismejati

VIOLINA - videti: srecno domacinstvo @ cuti: ucestvovaces uskoro na zabavi

VITEZ - dobices ljubavnu ponudu

VIHOR (vrtlog,oluja) - bices izlozen neprijatnim dozivljajima

VISNJA - brati: brige @ jesti: neces dobiti ono sto ti je obecano

VO - sreca u ljubavi,ne oklevaj u namerama

VODA - hladna: sreca,radost @ topla: bolest @ nekome: odano prijateljstvo @ mutna: smetnje,brige,opasnost, prepreke @ bistra: sreca,mali dobitak @ duboka: opasnost @ hodati kroz vodu: izbeci ces opasnosti @ hodati po povrsini vode: za tebe ne postoje prepreke

VODU PITI - bistri: zdravlje @ mutnu: neraspolozenje,brige @ toplu: parnicenje,sud,bolest

VODENICA - vidi: MLIN

VODENICA ZA KAFU - vidi: MLIN ZA KAFU

VODENICAR (mlinar) - uvecanje porodice

VODENICKI KAMEN - nesreca

VODOPAD - posle razocarenja postaces mudriji i oprezniji, radost

VODOSKOK - ides u susret zeljama,veselje

VOZITI SE KOLIMA - u obicnim: nezgode,svadje @ u svecanim(fijaker,luksuzni automobil): napredak u sluzbi @ prevrnuti se u voznji: neprijatan dozivljaj

VOZNA KARTA - krace putovanje

VOJNI BEGUNAC (dezerter) - snaci ce te sramota zbog kukavicluka,razmisli pre odluke

VOJNIK BITI - ocekuje te naporniji posao

VOJNIKA VIDETI - svadja,inat

VOJSKA - svadja,inat,pozar,glad,skupoca

VOJSKOVODJA - biti: uspesan posao najbolja ti je nagrada @ videti ga,razgovarati sa njim: dobar znak za sve sto preduzmes

VOLOVI - upregnuti: sreca u braku i ljubavi @ mrsavi: skupoca,oskudica @ debeli: uskoro sreca @ klati volove: nesreca @ tuci ih: opasnost,nezgoda

VOLJENA OSOBA - ljubav ti se ljubavlju uzvraca

VOSAK - varaju te

VOCE - na drvetu: dobri izgledi za posao @ na zemlji pod stablom: nevolja,nesreca @ u korpi: napredovanje u poslu, radost @ tresti sa drveta: dobri su ti susedi

VOCE JESTI - slatko voce: dobro zdravlje,bogatstvo,dug zivot,veselje @ kiselo voce: beda,nemastina,bolest,tuga, suze

VOCKE - kalemiti: kloni se svojih losih navika @ bez ploda: bolest,neprijatnosti @ u svetu: blagostanje,radost,sreca

VOCNJAK - videti: nesuglasice u ljubavi @ setati po vocnjaku: bezbrizan zivot

VRANA - videti je: cuvaj se kradljivca i ljubavnika-ca, porodicni sastanak,zalost @ cuti da gace: videces mrtvaca, lose vesti @ ubiti: savladaces neprijatelja,uspeh u poslu @ jato u letu: snaci ce te ljuta nevolja,smrtni slucaj u blizini

VRAPCI - da lete: prazna obecanja @ hvatati ih: neocekivani radostan susret @ na krovu: bices ismejan @ veliko jato: propast,sekiracija

VRATA - otvorena: cuvaj se lopova i siledzija @ zatvorena: neraspolozenje,razocarenje @ razlupana: pokrasce te @ sa nekim natpisom: sreca

VRACARA - imas velikog neprijatelja

VRACARIJE SLUSATI - ne veruj sve sto ti se prica,prevara, obmana

VRBA - videti: sreca,postenje @ seci: ocekuju te tuzni dani

VRETENO - uspeh,skora sreca,svadba

VRECA (dzak) - puna: povecava ti se imovina @ prazna: preti ti steta,zalost,brige @ nositi: malo vise ceni tudji rad @ poderana: imaces teskoca u poslovima

VRPCA (pantljika,traka) - nesreca,ogovaranje,zalost,nevolji nikad kraja

VRT - vidi: BASTA

VRUCINA (zega) - smanji svoje prohteve

VRSIDBA - videti: uspeh u poslu,bogatstvo @ ucestvovati u vrsidbi: slabo si nagradjen za tvoj rad,mukotrpan posao

VUKOVI (kurjaci) - videti: ljutnja,gnev,steta @ cuti da urlicu: nevolja ce te pritisnuti @ gonjen biti od njih: neko ti radi o glavi @ savladati ih: na kraju ces trijumfovati

VULKAN - ugusen: iznenadni dobitak @ da radi: ocekuje te velika promena,prijatno iznenadjenje

VUNA - cesljati: neslaganje sa okolinom,prevara @ kupovati: uskoro ces dobiti priznanje
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
GAVRAN - cuti ga: budi odvazan u nametnutoj borbi @ da oblece oko kuce: zalosne vesti,smrt @ videti ga: sreca, radosne vesti @ poplasiti ga: otkrices ili sprecices kradju ili prevaru

GADJATI U NESTO - ostvarice ti se zelja

GAJDAS - prijatni ljubavni casovi

GAJDE CUTI - neocekivana radosna vest,svadba

GALEBOVE VIDETI - za bracne: rastanak uz suze @ za nebracne: sreca u ljubavi,radost

GALERIJA SLIKA - srecna buducnost

GALIJA - ocekuju te neugodnosti

GAMAD - bolest u porodici,zavist okoline

GARNIZON - cast,slava

GACE IZGUBITI - steta u imovini,neverstvo

GACICE - zenske: lose ti se pise @ muske: skandal,lose vesti @ prljave: bolest @ pocepane: opasnost

GENERAL (veliki vojskovodja) - biti general: uspesan posao najbolja ti je nagrada @ videti ga: naci ces se u drustvu poznatih licnosti

GENITALNI ORGANI - velike brige i teskoce na pomolu

GEOGRAFSKE KARTE (atlasi) - iznenadni put

GIBANICA - kavga,neuspeh,kratkotrajno veselje

GIPS - sreca u poslu

GITARA - videti: dobices poklon @ svirati: postaces ljubimac okoline @ slusati: tuga zbog proslosti

GLAVA - osisana: gubitak @ seda: velika pocast @ celava: steta @ obrijana: snaci ce te nesreca @ odsecena: izgubices prijatelja,steta u imovini

GLAVOBOLJA - bices umesan u neku parnicu,novcani izdaci,nepravedno sumnicenje

GLADAN BITI U SNU - dobices na lutriji

GLASNIK (kurir) - snaci ce te zlo,lose vesti

GLIB - vidi: BLATO

GLISTE - gubitak zbog preterane iskrenosti,bolest,nesreca

GLOBA (kazna) - imaces posla sa sudom

GLOBUS - predstoji ti vece putovanje

GLOG - dugotrajne neprijatnosti

GLOGINJE - jesti,brati,videti: zdravlje

GLUV - biti: srecan zivot sa ljubljenom osobom @ videti ga,

razgovarati sa njim: poslovni uspeh

GLUMCE VIDETI - zalost,ponizenje,gubitak

GLJIVE - videti: bolest,prevara @ skupljati: zdravlje, bogatstvo @ jesti: lazu te

GNEZDO LASTAVICJE - dobitak

GNEZDO PTICJE - prazno: dugo odsustvo van otadzbine, nazadovanje u poslu @ sa jajima: srecan brak sa mnogo dece @ sa pticima: dobitak @ skinuti sa drveta: vencanje, miraz @ uzimati jaja iz gnezda: ucinices nekome nepravdu

GNOJ - videti na sebi: dobitak,uspeh @ na drugom: bolest, neprijatnosti

GNJIDE - ljutices se zbog necega,ponizenje,brige

GNJURATI SE - beda,napast

GO (golisav) - biti sa voljenom osobom: zdravlje,napredak @ videti sebe golog: zalost,sramota,stid @ videti drugog: briga.beda,neugodnost

GOVEDA - videti: blagostanje,dobitak @ goniti na pasu: nema uspeha bez vrednoce

GOVECE - videti: ocekuje te veoma uspesan posao @ zaklati: nesrecna ljubav @ mrsavo: briga,nesreca @ debelo: sreca u porodici

GOVOR DRZATI - uspeces da nametnes svoju volju drugome,dobices pocast

GOVOR SLUSATI - pravices dobre poslove

GOVORITI STRANIM JEZIKOM U SNU - obradovaces se gostu iz daleka sveta

GOZBA - biti na gozbi: velika radost @ videti: prolazne brige,putovanje

GOJAZAN (debeo) - biti: siromastvo

GOLUBARNIK - svadba,radost

GOLUBOVI - na krovu videti: prijatni glasovi @ da lete: doziveces radost @ ubiti goluba: izgubices vernog prijatelja @ jesti: ljutnja u porodici,zalost @ da se ljube: ljubavna idila @ pustiti ih iz ruke da odlete: privremeni rastanak sa ljubljenom osobom @ hvatati ih: pretrpeces stetu

GONJEN BITI - steta od ogovaranja

GORA ZELENA - radostan dogadjaj

GOSTI - imati goste: preti ti neka nezgoda @ biti gost: imaces velike izdatke @ docekivati ih: uskoro radostan dogadjaj

GOSTIONICA-GOSTIONICAR - vidi: KAFANA,KAFEDZIJA

GRABULJE - sredices licne probleme

GRAD (led,tuca) - da pada: prolazna opasnost,zelja ti se nece ispuniti,lakse oboljenje

GRADILISTE - budi obazriv u velikim poslovima

GRADITI NESTO - duze putovanje

GRAMOFON - videti ga: pripazi na svoje ponasanje @ slusati muziku sa gramofona: ogovaraju te

GRANATA - videti je: opasnost je blizu @ da eksplodira: snaci ce te nesreca

GRASAK - brati: uvecaces svoju imovinu @ jesti: nevino si osudjen @ saditi: napredak u domacinstvu

GRB - steci ces veliki ugled u svojoj okolini

GRBAV BITI - dobices veci zgoditak na lutriji

GRBAVOG VIDETI - ljubavne teskoce

GRDNJA-GRDITI - vidi: PSOVKA

GREJATI SE - bolest u kuci

GRLITI SE - cuvaj se provokatora @ videti druge da se grle: prevara

GRLICA - imaces intimne veze,vernost

GRMLJAVINA - cuti: neprijatne vesti,tuga @ sa munjom: neocekivano srecan susret

GROB (raka) - kopati: svadba,dobitak,sreca u braku, skrivena ljubav @ otvoren videti: smrt u porodici @ biti u grobu: svadba u okolini ili ljubavna avantura,uskoro ispunjenje zelja @ zatrpavati grob: skora bolest

GROBAR - videti ga: neko ocekuje tvoju smrt

GROBLJE - videti: srecna starost,ispunjenje zelja @ setati po groblju: los brak,zalost

GROZDJE - brati: neocekivani rastanak,suze @ muljati: steci ces nove poznanike @ jesti: imaces vise ljubavnica-ka zdravlje

GROM - udar groma: cuvaj se nesrece,zalost

GRUDVATI SE SNEGOM - dobices batine od komsije, prevara @ nekome: radosne vesti

GRUDI ZENE - vidi: SISE

GUBILISTE - doci ces na lak nacin do dobiti

GUBITAK PRETRPETI - sto pre skupljaj veresiju

GUZVA (metez,nered) - biti u guzvi: svadja,kavga @ videti guzvu: dobitak

GUMNO - rodna godina,srecni dani

GUSAR (pirat) - pasces u nemilost,novcani gubitak

GUSENICE - prijatelj ti je neiskren,gubitak na kocki

GUSKE - da lete: dobit,zensko drustvo @ cupati: neko ce te obmanuti @ kljukati: ne podrzavaj budalaste ideje @ jesti: domace razmirice @ klati: bices pozvan na veselje @ videti u bari: nove ljubavne veze @ da gacu: opasnost,prazne reci

GUSLE - slusati: nesrecna ljubav,dugovi @ svirati u gusle: sreca u kuci,skoro svadba

GUSA - biti gusav: zapoceo si dobar posao @ za nekoga: smrtni slucaj,bolest @ videti gusavog: razocaraces se, prevara

GUSTER - skriveni neprijatelji spremaju ti zamku,promena stana,dobices pomoc
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
DAVITI NEKOGA - cuvaj se suda

DAVLJENJE - drugi da se dave: pobeda nad protivnicima, savladjivanje prepreka @ daviti se u vodi: zdravlje @ u mulju: nesreca,iznenadna bolest

DADILJA - neprilike u kuci,uhvatice te na delu

DAZBINU ILI DRUGI NAMET PLATITI - neprilike, nepredvidjeni izdaci

DANICA (zvezda) - nade ce ti se ispuniti

DAR (poklon) - primiti: nevolje u ljubavi @ davati: svadja u kuci

DASKE - slagati na gomilu: ocekuje te svadba ili kumstvo, navodadziluk @ piliti(testerisati): smrtni slucaj

DATI NESTO NEKOME - ugodno iznenadjenje

DATUM - citati,pisati ili raspravljati o datumu: vazan dogadjaj

DACA (posmrtna gozba) - izgubices prijatelja

DVOBOJ - imati s kim ili gledati: doci ces u zivotnu opasnost,svadja,razdor medju prijateljima,sudjenje

DVORAC (zamak) - videti: zelja ti se nece ispuniti @ biti u njemu: sreca,napredovanje u sluzbi

DVORAC VLADARSKI - biti u njemu: tuga i zalost @ videti: uspeh u poslu

DVORISTE - cistiti: svadja,ogovaranje @ videti: uspeh u poslu

DEBELOG VIDETI - coveka: ulenjices se @ zenu: susedi te ogovaraju @ dete: imaces mnogo dece

DEBEO BITI - pripazi na svoje zdravlje,obrati paznju na svoj izgled

DEVER BITI - prinova u kuci,rodjenje

DEVOJKA - poljubiti je: uskoro na javi,sreca @ da place: bices izneveren @ lepa,mlada,postena: sreca @ ljubavni dozivljaj sa nevinom: beda,prokletstvo

DEDA - svoga dedu sanjati: imaces dug zivot

DEZERTER - vidi: VOJNI BEGUNAC

DELFIN - umrece ti zastitnik

DETE - hraniti: porodicne brige @ da se igra: sreca,porodicni mir @ igrati se sa decom: sreca u braku @ dobiti dete: imas dobre prijatelje @ tudje dete: sporeckaces se sa prijateljima @ mnogo dece: brige,nevolje @ sirocad sanjati: sreca ti se osmehuje @ zdravo dete: opsti uspeh @ bolesno dete: trzavice u kuci

DETEKTIV - cuvaj se sitnih kradja

DETELINA - obicna: sreca u braku i ljubavi @ sa cetiri lista: mnogo si samopouzdan

DIVLJA SVINJA - neprijatan dozivljaj,strah

DIVLJAC - videti: putovanje @ loviti: mala ljubavna avantura @ nekome: nesreca

DIVLJE GUSKE - manji gubitak

DIVLJE ZIVOTINJE - u kavezu: jaci si od tvojih protivnika, ljubavne pobede

DIVOKOZA - vise opreznosti u ljubavi

DIJAMANT (dragi kamen) - naci: radosna vest @ izgubiti: prijatelj ti je u bedi,nasreca @ imati: stradaces zbog svoje dobrote @ videti: cuvaj se sumnjivih ljudi,siromastvo

DIM - sporeckaces se sa prijateljima @ crni dim da kulja: nesreca @ beo da kulja: ukazace ti neku cast @ da ti pece oci: neprijatan dozivljaj

DIMNJAK - vidi: ODZAK

DIMNJICAR - vidi: ODZACAR

DINJA - sramota,zalost

DOBITI NA LUTRIJI - ceka te sreca u bracnim i vanbracnim vezama

DOBITI NESTO - nezadovoljan si sa svojim polozajem

DOBOS CUTI - tvoju iskrenost neko ce iskoristiti,svadja, razmirice

DOBROCINSTVO - uciniti drugome: ucinices nesto najzad i za svoje blagostanje @ tebi da cine: sresces osobu koja ce ti biti oslonac u zivotu

DOJENJE - za neudate i neozenjene: skori brak @ za bracne: blagostanje,sreca

DOJKINJA - cuces neprijatne vesti

DOKUMENTA SREDJIVATI - nasledstvo

DOLARI - ili neka druga strana valuta: sreca u poslovima

DOLINA - neostvarene zelje

DOLMA (nasip) - neprijatnosti,svadja

DOMINE - igrati: pomalo lazes

DOPASTI SE NEKOME - sreca u ljubavi

DORUCKOVATI - budi ozbiljniji na poslu

DOCEK - docekati nekog: mala neprijatnost

DRAGOG - DRAGANU SANJATI - srecan brak

DRVA - umetrena,slozena: bogatstvo @ rasuta: svadja @ cepati-seci: ocekuje te tezak posao

DRLJACA - prilike ti se normalizuju

DRUG (prijatelj) - sresti ga: neocekivani dogadjaj @ jesti sa njim: neprilike na pomolu @ umrlog druga sanjati: cuces vaznu novost

DUVAN - u polju: katkad se zaboravis @ brati: uspeh u sluzbi @ pusiti: kloni se nepoznatih zena

DUVANKESA - lepa sutrasnjica

DUGA NA NEBU - uspesi na poslu,promene na bolje

DUGME - dobar zavrsetak neke "akcije",dobitak

DUGOVI - praviti dugove: ziveces od tudjeg znoja @ isplatiti: bolest,nevolja

DUD - uspeh u svemu,promena boravka

DUZNIKA SRESTI - varas prijatelja

DUKATI -  da zvece: bices bogat @ dobiti: nade ti nisu uzaludne @ naci: kratkotrajno zadovoljstvo @ imati: ocekuje te sreca @ njima placati: docekaces duboku starost

DUNJA - brati: bogatstvo @ jesti: mnogi ti zavide @ videti: predstoji ti zalost

DURBIN - nade ti se polagano ispunjavaju

DUCAN - trgovina: neuspeh,troskovi

DUHOVI (neciste sile) - predstoji ti borba i teskoce u zivotu, nemir,steta

DUSEK - predstoji ti gospdstvo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.