Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Online trgovina ~ Moneybookers, PayPal, Google checkout  (Pročitano 436939 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Hteo bi da napravim da mi neko uplacuje donacija iz inostranstva putem jedne od ovih vidova transvera novca .Sada me zanima da li je sve to legalno i da li je isto kao i drugi vidovi uplate i kako da ja ovde podizem taj novac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Onda ti je najbolje devizni račun u Intesi, dobiješ na A4 neki broj, i to šalješ na faks, i tako ti uplaćuju ..... traje 3-5 radna dana, ali je najmanja provizija i njima za uplatu, i tebi za dizanje .... jer ako je za ono što mislim da ti treba, tu bi se očekivale veće donacije, odnosno više uplata, a to ti je jedino legalno, i uvek imaš online stanje (pošto vidim da umeš da se služiš netom) i posle odatle možeš takodje online da prebacuješ novac .

PayPal ne možeš legalno da otvoriš u Srbijici, i mi koji imamo, s svakom isplatom našom se štrecamo da nam ne blokiraju. I ne znam da li ga neko koristi za uplate, jer znam za par slučajeva gde su baš kad dodje do uplate na tvoj paypal, i kada treba da prebaciš pare kod sebe, onda blokiraju, i traže da se verifikuješ, i slično, a ti normalno ne možeš, jer si pri otvaranju morao da slažeš za zemlju, (BiH, CRO, AUili sl) a nemaš dokument sa adresom u toj državi ....

Moneybookers možeš da otvoriš legalno za Srbijicu, i prijaviš karticu, možeš da transferuješ novac sa kartice na moneybookers račun, možeš da dodaš taj Intesin account na moneybookers account, ali već nisam sihguran kako bi išlo za isplatu, nisam nikad isplaćivan, uvek sam ja isplaćivao ....

Sve ovo napisano ti je iz prve ruke, to jest, imam i prvu i drugu i trću varijantu, i sve što sam napisao sam i sam uradio, i strpljivo čekam da PayPal dozvoli Srbijici da stane rame uz rame za Albanijom, Bosnom i ostalim afričkim zemljama koje imaju PayPal ....

Pozdrav, nadam se da sam bio od neke pomoći ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Citat
i to šalješ na faks, i tako ti uplaćuju
Ovo mi je malo problem jer ja bi hteo da se sve to diretno odvija.On dodje kod mene na sajt uplati novac i ja posle taj novac preuzmem i koristim zasta mi je potrebno...Voleo bi da to sto jednostavnije bude za njih a ja i ako treba neka se malo i pomucim.. Smile Jer bi mogao ja taj broj koji dobijem od inteze da stavim javno na sajt i da na njega uplacuju?

Citat
PayPal ne možeš legalno da otvoriš u Srbijici
A kako bi bilo da ga otvori neko ko je u inostransvu ali kako ja da koristim posle taj novac.. Smile

Citat
Svakako jesi  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Htio bih si kupit mobitel preko ebaya.
Košta 100$+20$ poštarina.
Sad me zanima. Jel to sve što ja moram platiti ili se tu plaća i carina neka i šta već sve.

Možda neću morati platiti carinu kao napiše da ne GIFT na kutiju
1. Jel se treba nalijepiti neka naljepnica sa cijenu, možda od 25$ na kutiju?
2. Ako mi to ne prođe, koliko ću morati platiti carinu?
3. Jel u kutiji treba biti račun neki?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 

PayPal ne možeš legalno da otvoriš u Srbijici, i mi koji imamo, s svakom isplatom našom se štrecamo da nam ne blokiraju. I ne znam da li ga neko koristi za uplate, jer znam za par slučajeva gde su baš kad dodje do uplate na tvoj paypal, i kada treba da prebaciš pare kod sebe, onda blokiraju, i traže da se verifikuješ, i slično, a ti normalno ne možeš, jer si pri otvaranju morao da slažeš za zemlju, (BiH, CRO, AUili sl) a nemaš dokument sa adresom u toj državi ....

jel' se zna slucajno kad ce da nas dodaju na listu... mislim jebemumisa, kojih sve zemalja ima a nas nema  Smile

IP sačuvana
social share
* Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings.
* Always do sober what you said you'd do drunk. That will teach you to keep your mouth shut.
* A woman's mind is cleaner than a man's. She changes it more often.
* People who drink light "beer" don't like the taste of beer; they just like to pee a lot.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
i to šalješ na faks, i tako ti uplaćuju
Ovo mi je malo problem jer ja bi hteo da se sve to diretno odvija.On dodje kod mene na sajt uplati novac i ja posle taj novac preuzmem i koristim zasta mi je potrebno...Voleo bi da to sto jednostavnije bude za njih a ja i ako treba neka se malo i pomucim.. Smile Jer bi mogao ja taj broj koji dobijem od inteze da stavim javno na sajt i da na njega uplacuju?

Citat
PayPal ne možeš legalno da otvoriš u Srbijici
A kako bi bilo da ga otvori neko ko je u inostransvu ali kako ja da koristim posle taj novac.. Smile

Citat
Svakako jesi  Smile

Šta znam, valjda bi mogao, a možeš i da probaš sa moneybookers, malopre sam pričao sa jednim prijateljem, njemu redovno uplaćuju preko moneybookersa, i on prebacuje na taj intesin račun, i dalje odatle diže regularno, na šalteru, ili vrši dalja online plaćanja ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson k300i
Da li neko moze da mu ja posaljem 9$ na AlertPay, a on meni 8$ na Moneybookers???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N8
 Smile Ako moze mala pomoc... trazio sam po netu i na bureku ali nisam nasao konkretan odogovr  Smile
Interesuje me kupovina preko amazona... Recimo hocu da kupim loptice za golf... kostaju 9.99$
Koliko bi me kostale kad dodju kod mene???  Smile Interesuje me cena dostave, carine, troskova... i sve ostale gluposti?  Smile
Koliko najvise mogu da kostaju tako neke sitne stvari do 20$... sa svim troskovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120c
Simple pitanje... Dal sam dobro skont'o  Smile Imao bih neke uplate iz inostranstva... Posto vecina banaka dere kozu da te pare dobijes... Pomislio sam moneybookers... Dakle, otvorimo ja i onaj tamo moneybookers, on prebaci te pare sa svog racuna na mb, posalje meni, ja to prebacim sa mb naloga na nalog banke i podignem na bankomatu... ? Smiley Pravo pitanje u sustini je, posto imam racun u intesi i njihovu kombinaciju maestro/master (i treba ovih dana da dobijem american express blue) i imam i devizni racun obican... Sta od tih stvari mi radi posao Smile ? Da li je ovaj devizni racun dovoljan? Ja bi posle sa njega ako mi treba podizao lako... Bes mi sve... Mrzim administraciju  Smile

edit: sad vidim da intesa nema onaj swift code... il bar ja ne mogu da ga nadjem... znaci da otpada devizni u intesi kao varijanta...
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 03:22:52 od Zenit »
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
A da si samo pročitao moj post par postova iznad , ne bi ni morao da kucaš toliko pitanje ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.