Ja sam gledao na TV neku slovenačku dramu pre 20 godina, slične tematike ali sam malo drugačije zapamtio siže. Tip gleda neke nudistkinje koje su full frontal gole, a žena se na nekoj zabavi raspusti da mu se osveti i pod gasom pred svima izvede striptiz, ali se tom prilikom, koliko je meni ostalo u sećanju, skoro ništa ne vidi. Posle je tip i kresne ali njoj ostaje utisak da sve to nije bilo vredno. Ta glumica nije neka lepotica, crnka je, nešto širih kukova, običnog lica. Sada verovatno ima između 50 i 60 godina. Inače, nudistkinje su jako zgodne.
@ilkekelly Ma, nismo lenji, ja sam odmah pogledao IMDb, ali šta vredi kada nisam gledao film pa mi imena likova ništa ne znače. I Stagoran je očigledno svoje podatke skinuo sa IMDb. Uzgred, još nisam arhivirao one klipove iz ''Nedelje'' jer ne znam kako se koja glumica zove. Pošto si gledao film, pomozi malo. Koje se od ovih javljaju u klipovima: Nada Abrus ... Marija Mia Oremovic ... Tinova majka Olga Pivec ... Zena kucevlasnika Jasna Grgec ... Djevojka rodjena iz carape Katja Cvitic ... Zena iz sarkofaga