Kad bi jos neko mogo da nade slike iz UJED ANDELA gdje se Katalin Ladik kara ko mutava, dok je Marina Nemet rasirila medunozje, kao ni jedna nasa glumica do danas (ako sam u krivu nek me neko ispravi).
Ne, izvinjavam se, nije u pitanju The Aliens return, vec domaci film koji se zove ''Aller - retour'', sa Dusanom Janicijevicem i Ljubisom Samardzicem, a bavi se nasim gastarbajterima u Francuskoj, skoro je bio na BK. Ima zanimljiva scena Mileninog kupanja tj. zapiranja u nekakvoj reci dok je slabo zalazece sunce obasjava. Uh, ala sam poetican. Sto se tice prepotopskog filma sa Bekimom o kome Nitsok govori, bas bih voleo da saznam o cemu se radi. A inace, Jokovicku neki ruski vojnik siluje u ''Granici'', dok to isto cini i Danilo Lazovic u filmu ''Mala''. Vidite kako se lista siri.
znači, bolje da smo nabrajali u kom filmu jokovićka nije silovana a ko bi rekao da se milena toliko skidala. znači: kvar, poseban tretman, laf u srcu, povratak, horoskop i taj crno-beli sa fehmijem. još kad bi neko obišao videoteke i probao to da nađe...
Imali neko da postavi na sajt klip s RUZICOM SOKIC u filmu "Kad budem mrtav i beo" , ono kad izvadi svoju prelepu sisu (sa onom ogromnom aureolom) i to nudi Draganu. Isto tako molim klip s Svetlanom Bojković iz "Pas koji je voleo vozove"