Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 87519 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo

[, ovako za samo par dana - [/u] u mom potpisu 6680, od koga se ne odvajam dok ne izmisle nešto "pametno"! Smile

Cestitam    Smile    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S
@Ciglo sada si me totalno zbunio ne znam sta da mislim ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Pa nije ti potrebno moje "negodovanje" da bi shvatio da su ovi totalno blesavi kada nude telefon po početnoj ceni od 1100 evra! Smiley 1
Pored toga, da kuva, pere i čisti, ne bih dao 1100 evra za mobilni telefon. Ako nekome ne smeta manji ekran samo napred, sačekajte da padne cena na neku razumnu cifru(meni je 200-250 evra razumno), i uživajte u bežičnim tehnologijama.
Jedini savet koji bih dao svima je da se ne zaleću i pretplate ovaj model dok se bar ne stabilizuje ponuda aplikacija za njega.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 22:11:04 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone

Baš me zanima kad već reče da ćeš obići radnju kako će se prodavci ponašati, tj., da li će dozvoliti da se istestiraju osnovne mogućnosti svakog "poslovnog telefona" - otvaranje dokumenata u .doc i .pdf formatu(koje donosimo sa sobom naravno), puštanje video klipova,....jer pobogu za toliki novac se može auto kupiti!
Moje mišljenje!

ja mislim da nema sanse da mi dozvole da makar upalim telefon.... verovatno zbog toga sto ne "delujem" kako kupac..... pokusacu, u sredu idem u jedinu prodavnicu koja ga za sada ima pa cu vam preneti utiske!

taman mogu da prodam svoj auto (tacnije caletov) i da kupim n80 + karticu od 2 GB  Smile
ili da ih pitam da li pristaju na zamenu "ja njima bubreg, oni meni n80" ?  Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 17:20:32 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Kod nas u KS-u jos nije stigao, ali ako mu cena bude padala kao na N70, kupujem ga ja onda za nekih 4-5 meseca!
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Onda cu ja sacekati nesto novo ili cu uzmem n70!Ovo sa ekranim je sranje moja 6630 ima veci za 4mm! Smile,nece Nokia nikad nista napraviti da ispuni sva ocekivanja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
pa ne isplati im se da naprave savrsen telefon... kad bi napravili tako nesto svi bi kupovali samo taj model i to je to..... sve bi propalo...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
pa ne isplati im se da naprave savrsen telefon... kad bi napravili tako nesto svi bi kupovali samo taj model i to je to..... sve bi propalo...

Dobro znam ali mogli su da ga osakate sa losom tastaturom,losim kvalitetom kucista,mozda procesor od 280mhz.Ovo sa ekranom im je velika greska!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Kad smo kod ekrana, evo prostog dijagrama:

U prevodu:
-Crveni kvadratić označava veličinu ekrana n90 modela od 36x42mm - rez. 352x416 piksela
-Plavi kvadratić označava vel. ekr. kod većine modela 6600/7610/6670/6630/6680/n70/.. od 35x41 - rez. 176x208 piksela
-Zeleni i najmanji kvadratić označava v. ekrana kod famoznog modela n80 od svega 34x41 - rez. 352x416 piksela

Veličina ekrana kod Motorole Mpx220 je najmanja i iznosi svega 2 inča. - rez. 176x220 piksela

Ono što je još apsurdnije je to da u svim testovima sa raznih lokacija ljudi koji su te testove i vršili tvrde da sa povećanjem rezolucije ekrana mora doći i znatno povećanje samog displeja tj., njegove širine i dužine i to sasvim normalnim tonom kao da se to i podrazumeva?!?
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 18:09:45 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni taj N80 izgleda onako sklopljen kao N70. Nema velike razlike. Negdje sam na forumu procitala da je N70 najprodavaniji nokijin telefon do sad i sumnjam da ce ga N80 sustici.Sto se tice cene od 1100 e, to je cisti porez na budale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.