Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 89405 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
@Mirko BGD
E onda nemas sta da izgubis, probaj pa ako nesto nece,a ti lepo odes u servis i oni ti sve srede za nekih 600 dindzi!!!
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Diamond 2
sta si od softwarea koristio i jesi pratio uputstvo preko USB kabla dato na forumu?

jel flashovanje telefona isto tako znaci i vracanje svih settinga na fabricki default? kapiram da...
pratio sam uputstvo sa jednog stranog foruma ( mislim da je ovo sto je na bureku prevedeno) i proslo je ok, na vezi sam bio sa drugarom koji je vetj radio tako da je manje vise on to sve odradio a ja sam kliktao Smiley
aplikacije koje sam instalirao su ostale, web bookmarks su postale service bookmarks i morao sam da podesim ponovo podesavanja za mrezu ali rece mi drugar da je tako svima koji su radili, a ja nisam imao volje da citam ceo tred u tom forumu jer je ogroman...
nazalost nisam imao priliq da duze proveravam telefon, vetj sam na brzinu namestio sta mi je drugar rekao, probao wi-fi i dao tjaletu fon jer je zurio na put... u svakom slucaju nije problem uraditi i gomila je to vetj uradila bez problema... Wink
e da, sad se setih, ostaje i life timer, ne resetuje se... Smiley

IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
probacju ovih dana, kad Nina bude bila na vezi pa ce mi davati instrukcije... nadam se da cje swe dobro procji, javljam shta sam uradio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ajde probacu i ja da flashujem, imam neki bug da nece da mi pusta flash fajlove od 1MB i jace kaze not enough memory a nemoguce je jer telefon samo ima 25MB prostora...

mozda da probam da ga formatiram? sta se time tacno postize?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sta reci i napisati a da to vec neko nije napisao

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
   Smile Zdravo Goksi79  najlakse ti je za konfiguraciju MMsa da ti direktno posalju iz mobtela a sto se tice novog softvera kod mene je mnogo stari softver koji je poceo da blokira pri otvaranju galerije dosad to nije radio i ubacicu najnoviju verziju  v 5.0609.2.0.1 po preporuci Nine skida mi u jagodini jedan serviser i cekam da mi javi kad ! Vidim da ti imas i N80 sta je ovo neka proba ?   

Smile  ne mogu da ti posaljem privatnu poruku zato sto sam pocetnik a za nas je ta mogucnost iskljucena    danas mi je javio da ima novu definiciju te sutra idem da ga sredim
« Poslednja izmena: 26. Jun 2006, 23:33:47 od kroko035 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
uspeo sam ljudi....
@akki posle flashovanja ne ostaje nishta na telefonu, ali totalno nishta, programi koji se nalaze na kartici se moraju ponovo instalirati, nema bookmarksa, znachi nichega Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
uspeo sam ljudi....
@akki posle flashovanja ne ostaje nishta na telefonu, ali totalno nishta, programi koji se nalaze na kartici se moraju ponovo instalirati, nema bookmarksa, znachi nichega Smile Smile
U svakom slučaju ostaje "life timer". Ne verujem da će njega resetovati ovakvo flešovanje.
Da bi se to uradilo potrebni su posebni fajlići recimo taze novog telefona koji nema par minuta razgovora, dobar box i - resetovano! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Diamond 2
meni ostadose, a sad vidim i mnogima ( poslao bih link ali je zabranjeno) , ne znam kako tebi nisu, jel si koristio opciju "Restore User Data" u phoenix=u???

edit: life timer se ne brise 100%...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
nisam koristio restore data... zato nisu ni ostali provereno...
nego imam neki problem sa karticom... ma kartici bi trebao da imam folder media files ili barem sound files, a ja ga nemam... onda profili mi u opshte ne prepoznaju mp3 melodiju koju sam prebacio na telefon... znachi ne mogu da je ziaberem tamo gde je spisak melodija... izgleda da cju morati da radim FULL dormat... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Стара Пазова
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 15
490e  trenutno kosta kod nas.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.