Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 15:30:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozilla Firefox - Vesti - Novosti - Savet  (Pročitano 645609 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Updetovao sam mozillu na 2.0.0.8 pre neki dan...

Posle par dana opcija "save image as" je prestala da radi...

Ne mogu da sačuvam ni jednu fotografiju sa neta...

U IE radi najnormalnije...

Da li neko zna u čemu je problem?

« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 16:30:59 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230i
imas sada i 2.0.0.9. skini pa mozda nece biti problema Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Baš tako nova zakrpa je izašla 2.0.0.9.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Jel postoje mozda 2 profila na mozili ?

Ako jedne postavke koristim ja, a moj brat zeli drugacije , a obojica koristimo mozilu , mogu li nekako napraviti ja za sebe a on za sebe ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
SonyEricsson k750
Jel postoje mozda 2 profila na mozili ?

Ako jedne postavke koristim ja, a moj brat zeli drugacije , a obojica koristimo mozilu , mogu li nekako napraviti ja za sebe a on za sebe ?  Smile

Postoji..
Idi na start, pa run i ukucaj "firefox.exe -ProfileManager" (bez navodnika) Tu kreiras nove profile i menjas ih po potrebi.
Nadam se da si na to mislio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
To kad uradim otvori mi odmah pocetnu stranicu koju koristim za mozilu Smiley nikakvih podesavanja nema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone 4
http://www.mozilla.org/support/firefox/profile

Citat
Create a new profile

In order to create a new profile, you use the Profile Manager. To start the Profile Manager in Windows, follow these steps:

1. Close Firefox completely (select File > Exit from the main menu of Firefox).
   2. Select Start > Run... from the Windows Start menu (use the search box on Vista).
   3. Enter firefox.exe -ProfileManager and press OK.

On Linux or Mac, start Firefox with the -ProfileManager switch, e.g. ./firefox -ProfileManager (this assumes that you're in the firefox directory).

You should now see the Profile Manager window, shown in the screenshot to the right.

From the Profile Manager you are also able to remove and rename profiles. Be very careful when deleting profiles; if you created the profile in an directory that already existed, the entire directory will be removed!

Click on the Create Profile... button to start the Create Profile Wizard. Click Next and enter the name of the profile, e.g. your name or something descriptive.

You can also choose where on the disk you want the profile to be stored, which is useful if you plan on exporting your settings to another computer or setup in the future. If you choose a custom location for the profile, always create a new/clean directory and select that directory.

Finally, click Finish to have Firefox create the new profile.
You should now be taken back to the Profile Manager and the newly created profile should be listed. Select it and click Start Firefox. That's it!

You are now running Firefox with the new profile, which means all settings are reset to default. If you want to switch back to your old profile, just start the Profile Manager again (instructions above) and select the old profile.

You can also have Firefox start a selected profile automatically, so you don't have to pick one each time the browser is launched. Do this by checking the Don't ask at startup option.
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ejj hvala vam puno napravio sam ono sto sam trazio  Smile .

Jel moram uvijek kada mijenjam profil ici u "run" pa ukucavati ono ili ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ja se izvinjavam al moram jos 1 pitanje da postavim Smiley :

Na toolabar-u imam neke stranice memorisane..ali u jednom redu, mogu li napraviti da imam takva 2 reda ?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Video sam pre neki dan na bureku neki programčić sa kojim može da se promeni ovo ime browsera, mislim da ovde sa strane ne piše mozilla firefox 2.0.0.9 nego nešto šta ja hoću....... Zna li neko koji je to programčić??  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2007-11-08_170416.jpg
(3.24 KB, 170x39)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 15:30:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.337 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.