Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diktatori? Predsednici? Vojskovodje? Kraljevi? -->  (Pročitano 6133 puta)
22. Avg 2004, 14:57:25
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
odlican sajt o svemu ovome za celu zemaljsku kuglu:
http://www.rulers.org
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tko lezi ne bezi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava Београд
mob
Samsung i3
Najsmesnije mi je od svega kada neki Musolinija nazivaju diktatorom.Tokom celog rata imao je problema sa neprestanim strajkovima i to najcesce u fabrikama koje su proizvodile naoruzanje. Kakav je to diktator koji ne moze svoje radnike u vreme ratnog stanja da natera da rade bez strajkova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
"Najsmesnije mi je od svega kada neki Musolinija nazivaju diktatorom.Tokom celog rata imao je problema sa neprestanim strajkovima i to najcesce u fabrikama koje su proizvodile naoruzanje. Kakav je to diktator koji ne moze svoje radnike u vreme ratnog stanja da natera da rade bez strajkova."
A ti mislis da je diktatura svemocna? Osim toga najdelotvornije diktature su one, koje znaju da koriste tzv. sistem"toplo-hladno". Drugim recima: upravljaju ljudima, a da ovi toga nisu ni svesni. Uzmi npr. staljinizam... Musolini, to ipak, nije umeo da skapira...
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tko lezi ne bezi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava Београд
mob
Samsung i3
Citat
Osim toga najdelotvornije diktature su one, koje znaju da koriste tzv. sistem"toplo-hladno". Drugim recima: upravljaju ljudima, a da ovi toga nisu ni svesni. Uzmi npr. staljinizam...

Ili jos bolje, demokratiju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
kako rece Cercil:"demokratija je bolji medju najgorim sistemima vlasti". Ipak, ona je po meni u teoriji: savrsenstvo, a u praksi: demokretija je u stvari-diktatura haosa. Smile  Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
Ili jos bolje, demokratiju...demokratija je bolji medju najgorim sistemima vlast

Vama kao da je Markiz De Sad neki cukun cukun deda, a rodjaci su vam propala PUNK generacija 60tih i 70-tih!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
A šta fali veselim sedamdesetim??? Tad je život u ovoj zemlji zaista pratio svetski trend u mnogim segmentima.(muzika, film, moda, sport, pa čak i ekonomija i nauka uopšte). Bili smo otvorena zemlja, za ceo svet,a i mnogo mnogo se mirnije i opuštenije živelo. A ne zaboravi da je period sedamdesetih na Zapadu prozvan-"zlatno doba kapitalizma", i to sa razlogom, zar ne??? Smiley  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
A šta fali veselim sedamdesetim???
Citat

Ma nisam shogun mislio na sedamdeste u SFRJ. Replicirao sam tipu sto je rekao da je i demokratija diktatura. Pa ako ni demokratija ne valja, e onda ne znam sta valja. Rekao sam, vama stvarno kao da su oni punkeri sa zapada rodjaci iz 60` i 70` sa krestama na glavama i izbusenim nosevima sto su se digli protiv demokratije i modernizacije sveta i zavrsili su na ulici kao prosijaci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Ehh, sad mi je lakše! Smiley  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
@ shogun

Meni su ipak osamdesete veselije. Evo imam jednu pesmicu za tebe meni se jako svidja, ali ipak me podseca na ona stara vremena i jos pogotovo kada gledam seriju tako da kada je slusam uvek se u meni jave neke tenzije i nelagodnosti i ne mogu bas da je sa 100% radoscu slusam.
Brez obzir sta ovaj peva u pesmi to jos nije nas rastanak Smiley

http://www.exyugoslavia.com/vrucvetar.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.