Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 697386 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73 ME
Jel cuo neko za N-gage aplikaciju za 9.1, 9.2 symbian telefone? Procitao sam da ce Nokia dozvoljavati free download kako programa tako i igrica za N-gage, do Novembra. Ako neko zna vise, poto je nema nigde za skidanje, neka kaze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
http://forum.burek.com/index.php?topic=196739 -Nova igračka platforma Nokia N-Gage Arena - N-Gage Experience?!?
Ovdje raspravljamo o tome...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73 ME
Hvala. Odo da vidim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E 50
Da li postoji MobyFun Smart settings i za 9.1 platformu?
Nigde nisam uspeo da je nadjem.
POzz Smile Smile Smile
E da! Umalo da zaboravim. Na koji nacin mogu menjati i povecavati ikonice? Inace posedujem Nokiu E50
Hvala!! Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 16:15:39 od predator016 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
POzz Smile Smile Smile
E da! Umalo da zaboravim. Na koji nacin mogu menjati i povecavati ikonice? Inace posedujem Nokiu E50
Hvala!! Smile Smile

Smart settings i za 9.1 platformu Nema .a to kako da uvecavas ikonice neznam mozda Nina zna ona je imala E50 a ikonice da promenis to samo moze sa neka tema ako sadrzi neke druge ikonice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E 50
Ma negde sam citao da je moguce izmeniti ikonice instaliranih aplikacija i igrica, ali me to tada nije mnogo interesovalo, a sad    kad mi treba nikako ne mogu da nadjem. Smile Smile
A i video sam ovde kod nekoga na forumu konkretno ikonicu Gmail aplikacije koja je bas ona prava , a kod mene je jadna i bedna i ne vidi se....  Smile Smile.
Pretpostavljam da je sama aplikacija ista, prema tome doticni je verovatno promenio ikonicu. Ja se ne secam ko je(imam izuzetno slabo pamcenje,kao sto se vidi..),a ako se prepozna molio bih ga da mi se javi.
Pozz Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
To moze samo na stare OS da promenis ikonicu i ja sam radio to bilo je mnogo lako ,ali kod ove nove OS nemoze se uraditi ikonica (mislim moze ali ce da bude Signovana sto znaci da ce trajati  6 meseca a isto tako i signovana da uradie ikonica to je mnogo teze ja dosad nisam mogao takvo nesto da uradim a i nisam sreo neko sto zna nigde na netu a isto tako ni Ovde na Forumu )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy S6 White
POzz Smile Smile Smile
Hvala!! Smile Smile

Umesto SmartSettings-a  možeš da koristiš SmartphoneWare Best Taskman_s60_3_v_2_01... zamenjuje skoro sve funkcije SmartSettings-a...jedino mu fali ono dodeljivanje prečice za otključavanje tastature... Inače, dolazak do aplikacija je s njim još brži... I ne instalira se automatski na levi taster, već mu možeš dodeliti prečicu tj.  hot key koji ti želiš... kod mene na E50 hot key je na onom tasteru sa desne strane fona koji je po defaultu taster za uilazak u Imenik (Contacts)... Isprobaj pa javi utiske...  Smile

Što se tiče ikonica... nije ih moguće povećati... jedino ih, sa nekom temom, možeš promeniti, ali im je veličina ista... Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 18:13:38 od NinaNina »
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
vidim da ima interesenata za irremote  za 9.1. da pojavila se pre neki dan beta verzija koja je jos u test fazi te nije dostupna. u stvari dostupna je al kao brta tester pa ko hoce da proba neka malo potrazi po netu(lako ce naci).inace da odmah kazem i nije nesto sprktakularno ali moze biti interesantno par dana da se covek izigra ako mu je do toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Armed Assault

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N73 ME 2Gb
Ne znam da li je pitanje baš za ovu temu,ali nisam našao drugo mesto sa sličnom tematikom! Može li mi neko pomoći oko Live MSN Messengera za 9.1 platformu? Problem je u tome što kada sam prešao na MTS 064 messenger neće da se konektuje,već izbaca grešku tipa 'Can't find server'. Kada ubacim staru 063 karticu koja mi je i ranije bila u telefonu i probam sa njenim (063) gprs setovanjima onda je sve ok i radi i ja zaključujem da nije problem u softveru,već u setovanju konekcije za 064 pa zato i nisam bio siguran gde da postavim pitanje! Da li je neko imao sličan problem i ima li nade? Negde sam još ranije načuo da treba da se podesi neki proxy server ili tako nešto,ali nemam pojma gde i kako... Hvala i pozdrav!!!
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 03:37:12 od Wolf_036 »
IP sačuvana
social share
Ko rano rani - po podne odspava...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.