Nema ove teme(barem ja nisam pronasla),ako ima brisite,ali mene interesuje zasto meni ne funkcionise,a imam placenu adresu? Drugarici sam instalirala isti program i njoj radi na istu tu adresu,ali meni nece.Zna li neko oko podesvanja?
firewall,podesavanja,mozda eventualno neka zivuljka....ko ce ga znati... prvo skini firewall(i windows-ov ako ti je ukljucen),prati podesavanja naloga iz knjizice koju si dobila,skeniraj racunar sa nekim AV i AS programom(AKA: Prilikom pojavljivanja doticnih problema kao preliminarno resenje preporucujemo vam da skenirate vas racunar sa azuriranim Anti-Virus i Anti-Spyware programima. Posetite ovu temu za vise informacija, kao i ovu temu za spisak i test najboljih Anti-Virus programa. )
Ali to naravno nije resenje jer firewall treba da bude ukljucen jer te stiti od virusa. Tako da, moja preopruka - ukljuci firewall i podesi ga da pusta Incredimail da koristi net.
A jel windows-ov firewall? Ako jeste, onda ga ostavi iskljucenog a instaliraj neki normalan firewall, najbolje neki koji ide u paketu sa AV-om, npr. ako koristis Kaspersky AV, instaliraj i Kaspersky firewall.