Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:48:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zdravko Čolić 8. marta u Hrvatskoj  (Pročitano 1772 puta)
22. Jan 2009, 11:01:42
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Zdravko Čolić 8. marta u Hrvatskoj
Čola u zagrebačkoj „Areni“
Autor: V. Đ. Đ. | Foto:D. Udovčić | 22.01.2009. - 05:00

Popularni Zdravko Čolić biće jedna od prvih zvezda koja će gostovati u novoizgrađenoj „Areni” u Zagrebu. Velika dvorana ima 16.000 mesta za sedenje, na koncertima se očekuje i 20.000 ljudi, a Čola će u glavnom gradu Hrvatske nastupiti na Dan žena, 8. marta.

Pripreme za koncert Zdravka Čolića već su u toku, a nakon njega u istoj dvorani nastupiće i Bijonse i „Depeche Mode”.
- Pre nekoliko dana sam bio u zagrebačkoj „Areni” i ona izgleda zaista impresivno. Tehnički, dvorana ima sve uslove da se u njoj napravi lep koncert, malo je manja od „Beogradske arene”. Interes za Zdravkov koncert u Zagrebu je veliki i trebalo bi brzo da se rasprodaju karte jer je datum veoma zgodan - rekao nam je Adis Gojak, menadžer Zdravka Čolića.
Karte za zagrebački koncert biće puštene u prodaju narednog ponedeljka.
- Zdravko Čolić je velika zvezda i zaslužuje vrhunski tretman u Hrvatskoj. Mislim da se stvari u Hrvatskoj polako menjaju kada je u pitanju muzika koja stiže iz Srbije. Mnogo je pozitivnih stvari s tim u vezi, a mi bismo ovde voleli da radimo koncerte i sa drugim zvezdama iz Srbije, kao što je, na primer, Đorđe Balašević, pa čak i sa narodnjačkim zvezdama koje publika u Hrvatskoj veoma voli, premda se zvanično njihove pesme nigde ne mogu čuti - kaže za „Blic” Melita Butković iz koncertne agencije „Gramofon” koja organizuje Čolin koncert u „Areni”, i dodaje da već imaju veliki broj rezervacija.
- Karte ćemo prodavati po popularnoj ceni od petnaest evra za parter i deo tribina. Uz kartu, posetioci će dobiti na poklon i DVD sa koncerta Zdravka Čolića na beogradskoj „Marakani”. Svi smo uvereni da će karte planuti - zaključuje Melita.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Uoči koncerta 8. marta

Čola: Zagreb je moj teren

Zdravko Čolić, koji će 8. marta nastupiti u „Areni” u Zagrebu, u intervjuu za zagrebački „Jutarnji list” priča da se raduje što će ponovo, nakon četiri godine, pevati u Zagrebu, gde se, kako kaže, oseća kao na domaćem terenu.

Na pitanje da li koncert u novosagrađenoj „Areni” tretira kao nastup u inostranstvu ili domaću svirku, popularni pevač je odgovorio:

- Veoma mi je teško da odgovorim na to pitanje. Bilo šta vezano za period u gradu koji ja volim, gradu u kojem sam živeo, ljubio i provodio se, ne mogu da tretiram kao nešto vezano za inostranstvo. Možda ću sad izvaliti glupost stoleća zbog koje će me kritikovati svi oni koji ne osećaju ono što mi je u srcu, ali meni je Zagreb zaista domaći teren. Prejake su moje veze s tim gradom da bih ih tek tako precrtao. U Zagreb često svraćam privatno. Posetim drage prijatelje, nešto lagano zamezimo i porazgovaramo. Odem i do svoje diskografske kuće, pa tamo obavim neke poslovne dogovore - izjavio je Zdravko Čolić koji će, nakon grupe „Prljavo kazalište”, biti drugi izvođač koji će nastupiti u novoj „Areni” u Zagrebu.
- Video sam na internetu da su nastupe u „Areni” najavili i Bijonse i „Depeche Mode”. Nisam zapamtio kada oni nastupaju, ali naravno da mi godi što i ja nastupam u novosagrađenom prostoru u kojem svoje koncerte ima probrano muzičko društvo. Što se tiče treme, nemam je, ali imam jedno pozitivno uzbuđenje. Naravno da sam svestan veličine „Arene” i znam da nije šala napuniti je. Meni je zbog toga ovaj koncert u Zagrebu značajan i osećam obavezu da ga savršeno napravim - rekao je Čola.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:48:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.